Бебка е станала нощна птица.

• 1 998
  • 28
  •   1
Отговори
Това е трета поредна безсънна нощ.Бебката цял ден почти не се движи,а през нощта не спира.ХорА ли играе,какво прави не знам.От ритничетата ме боли,имам чувството,че се разтяга.
Изнервена съм,спи ми се,обаче малката няма милост.Как да си помогна?Кафе съм пила на обяд(едно,заради кръвното),та не е от кафето.
Вчера и онзи ден съм спала от 7 и нещо сутринта до 8:30ч.Идва ми в повече  Confused

# 1
Бебетата имат различен режим от този на майките си  Wink Съмнявам се да има начин да я "отучиш" от навика й да се движи вечер.

# 2
Мм да,остава ми само надеждата,че тази "подготовка за след раждането" няма да трае дълго  Rolling Eyes

# 3
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
В края на първата ми бременност и с мен беше така (то и тази върви на там)!  Sad
На детето почва да му става тясно и няма легнала позиция, която да е удобна и за него. Аз имах и бонус - татко, които скача при всяко мое завъртане, защото си мисли,че раждам Crazy
Към 9 месец вече спях почти седнала  ooooh!

# 4
  • Шумен
Няма начин да я отучиш, аз бях същата само че с две  Crazy Чела съм, че през деня от движението на майката бебето един вид се полюшва и заспива, кротне ли се майката нощем, почват ритниците. Въпреки че аз бях почти изцяло на легло и моите ритаха главно нощем. Мислех си и че след раждането ще си продължат със сън денем и будуване нощем. И така я бяха подкарали първите 2-3 седмици вкъщи будеха се, после си имах едни поспаливи бебета. Паузите на будуване си ги направиха по светло  Rolling Eyes

# 5
Няма какво да направиш за съжаление. Позите за спане така или иначе са ограничени. Ако имаш възможност наваксвай сън през деня. Ще ти се обърне малко режима, но какво да се прави.

# 6
Ууу днес сме с голям напредък!Почти 3 часа сън,чувствам се вече нещо като нормален човек  Mr. Green

# 7
Мисли положително.Възможно е като се роди да е най-кроткото дете на света.Моето с мен заспива, събуждам го сутрин с галене на корема Laughing Обаче знам ли го какво ще е като се роди.

# 8
Здравейте мами и моето бебешоче и той само вечер се бунтува и последно време с такава сила че ме боли даже ММ вика остави детето да се поразтъпче .Ама  ми е интересно че като отидем на предглед на ехото или за кардиограма спи и хич не ще й да помръдне .Имам чувството че го е страх Grinning

# 9
От около 2 седмици и аз съм така  Crazy
Позната ми каза,че това можело да значи ,че когато се роди бебка ще е най-активна вечер.
Малеее какво ли ме чака. Whistling

# 10
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
От около 2 седмици и аз съм така  Crazy
Позната ми каза,че това можело да значи ,че когато се роди бебка ще е най-активна вечер.
Малеее какво ли ме чака. Whistling

В никакъв случай не се настройвай така. С първата ми бременност и аз бях така - през нощта не мога да спя от ритане. Когато се роди бебето, първите 3 денонощия беше наистина с объркан режим - през деня спеше, през нощта будуваше, но бързо схвана кога трябва да спи и кога трябва да се кокори. Много е важно съвместното спане майка-бебе. А и, както са писали по-горе, на малчовците вече им е тясно и се борят за по-голямо пространство - напълно нормално.  Hug

# 11
С първата бременност нямаше значение ден ли е или вечер, беше пълно карате  Mr. Green
Доста палаво момче излезе, сега на 3 годинки малко се кротна, ама да видим.
Сега с бебка е по-поносимо. През деня вървя напред-назад и кротува горе-долу, но вечер започва да шава доста. Унася се от клатушкането през деня сигурно, но карате няма още  Mr. Green

# 12
Моята бебка също се върти по цели нощи, не всяка нощ но почти. Аз също не спя, няма начин така ще е ...... спя през деня, имам и страхотни киселини напоследък.. да не говорим за пишкането през 5 минути буквално и колко ми е топло постоянно  Rolling Eyes

# 13
И при мен бебо е много активен през нощта,все ме побутва,подритва,мести се.И ми пречи да спя,все не ми е удобно,въртя се имам чувството на всеки 10 мин.Ходенето до тоалетна също ме мори много.Но съм си намерила начин-сутрин след 5-6 часа бебо се кротва и аз си поспивам поне до 11 ч.Следобед също си поспивам.Ако имаш възможност и ти прави така  bouquet

# 14
И при нас е така, бебо и през деня си подритва, но легна ли вечер... Laughing няма спирка. Ако успя да заспя по някое време като ставам към 3-4 сутрента до тоалетна, то пак се размърдва и така до към 8 Grinning

Общи условия

Активация на акаунт