Бебка е станала нощна птица.

• 1 997
  • 28
  •   1
Отговори
# 15
  • Италия
Момичета, който е спал до сега, спал, който не е, да е  Twisted Evil
Шегувам се!...но в общи линии за мен така стоят нещата  Simple Smile
Сега ви "тормозят" в коремчетата. После като се родят, безсънните нощи продължават, защото ще трябва да се храните през 2-3 часа. Не дай си Боже нещо да не му е добре на мъничето, пак няма сън.
Като малко по-големи почват едни "кошмари" от Баба Яга, Кумчо Вълчо, мечки в гората...сън - тъц.
След това идват училищните емоции, а като станат тийнейджъри, не мож` ги накара да си легнат  Mr. Green

Гледайте да почивате при всяка възможност сега и се зареждайте само с положителни емоции. По този начин задавате пътя, по който да тръгне и вашето бебче след раждането.  Hug

# 16
Мирена,аадски си права!Който не е спал-да е спал  Mr. Green В интерес на истината посвикнах да си ходя като ударен самолет  Peace
ПС:Мънич усеща кога съм в леглото!Абсолютно съм сигурна,че знае,че си лягам и почва да прави опити да избяга.Малка гадинка

# 17
Мирена,аадски си права!Който не е спал-да е спал  Mr. Green В интерес на истината посвикнах да си ходя като ударен самолет  Peace
ПС:Мънич усеща кога съм в леглото!Абсолютно съм сигурна,че знае,че си лягам и почва да прави опити да избяга.Малка гадинка

Ахилеа, аз усетих как да укротявам бебето вечер, защото и при мен от една седмица, легна ли си, и се почва. Таткото! Допирам се до него и бебето стои мирно. Спира да мърда и от гласа му, а също и като си сложи ръката на коремчето. Чудя се дали това е нормално.  newsm78

# 18
Ева,ще я пробвам нашата хулиганка довечера  Mr. Green То че не може да се спи,не може,ама поне да пробваме ..

# 19
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
И при мен мъжът като си сложи ръката на корема ми и бебка се кротва. Thinking
 Но аз така не мога да спя, защото ръката му много ми натежава... 

# 20
Такааа бебешонката изобщо не обича мама да спи  Mr. Green и какво правим тогава?Цяла нощ решаваме судоку.В момента,в който очите ми се затворят малкото почва да упражнява тормоз връз клетата си майка.
Не,честно,в седмия месец ли започва безсънието?Мислех си да започваме поне след раждането  Rolling Eyes

# 21
При мен ритниците са по график и почти по едно и също време на денонощието.
И през нощта доста получавам, но човек с какво ли не свиква и вече не им обръщам внимание ами си спя като пор. Но ми прави впечатление всяка сутрин в 6 часа започват танците в корема ми, а през нощта са между 3 и 4 ч., обикновено съчетани с неутолимо желание да ходиш да пишкаш. Това, което съм засичала като часове на събуждането са около 12 през нощта, после 3-4ч. и след това в 6 и задължително около 8-9ч. Но както казах- вече им свикнах и въпреки напредналата бременност (9 месец) си спя добре. Единственото с което не свикнах е задушаването и недостига на въздух от време на време. Акушерката каза, че се дължи на това че беба се протяга и натиска дробовете ми.

# 22
Свиквай с безсънието  Simple Smile

# 23
И аз това си казвам, че беба сигурно ме буди регулярно да ме привиква от рано със ставането през 3-4 часа. обаче и аз не се давам лесно и вече й свикнах с ритането  Laughing

# 24
Моята бебка също се върти по цели нощи, не всяка нощ но почти. Аз също не спя, няма начин така ще е ...... спя през деня, имам и страхотни киселини напоследък.. да не говорим за пишкането през 5 минути буквално и колко ми е топло постоянно  Rolling Eyes

Дааа, и аз все така бях!

# 25
И моя бебок не ме оставя нощем, понякога от 2 до 5-6 сутринта няма заспиване, след което спя най-много до 7-8ч., а през деня, когато детето не е толкова активно, аз пък не мога да спя! Луда работа! Simple Smile

# 26
Същата работа.. единственото ми време за спане е след 6 сутринта до към 9.Не ми е особено кеф,ама мен кой ли ме пита  Mr. Green Принцесата си има мнение и определено не търпи да не се съобразявам с нея.

# 27
  • София !
Момичета, който е спал до сега, спал, който не е, да е  Twisted Evil
Шегувам се!...но в общи линии за мен така стоят нещата  Simple Smile
Сега ви "тормозят" в коремчетата. После като се родят, безсънните нощи продължават, защото ще трябва да се храните през 2-3 часа. Не дай си Боже нещо да не му е добре на мъничето, пак няма сън.
Като малко по-големи почват едни "кошмари" от Баба Яга, Кумчо Вълчо, мечки в гората...сън - тъц.
След това идват училищните емоции, а като станат тийнейджъри, не мож` ги накара да си легнат  Mr. Green

Гледайте да почивате при всяка възможност сега и се зареждайте само с положителни емоции. По този начин задавате пътя, по който да тръгне и вашето бебче след раждането.  Hug

Напълно си права  newsm20
Аз се молех да родя че с тоя корем ми беше мъка , не можех да спя нито на ляво , нито на дясно , нито на страни , нито никак  Crazy . Та все си виках '' Един път да родя да си легна по корем да си се наспя  Simple Smile '' - е родих , бебка е на 3 месеца и аз от 3 месеца НЕ МОГА да се наспя изобщо .. Та така като се замисля в тумбака си беше по добре  Mr. Green

За протокола :
При мен беше същото , през деня почти я нямаше , ритнеше от време на време колкото да не я ''забравя''  Laughing , ОБАЧЕ вечер/нощем правеше уникални неща  Simple Smile !! То не бяха ритници , то не беше въртене ( колко пъти се обърна с главата на горе , все се молех баш на края да не го прави че си държах на естествено раждане ) .. То бяха едни движения .. не се спираше !! А пък в последно време правеше нещо долу ниско в дясно все едно ме ръчка с  пръстче чак ме болеше  Crazy

# 28
И ние сме така, през деня бебока спи, а вечер се започва с ритниците Simple Smile . Попринцип се успокоява, когато татко му почне да му говори преди да си легнем и го погали, ама сега тати е в командировка и няма кой да го успокоява нощем - имат си приказка.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт