Предстои ми лапароскопия - тема 7

• 139 539
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • София
И така да се отчета и аз най-после:
1. д-р Ненов
2. София
3. Шейново
4. ЗК + 700лв. за избор на екип
5. Изключително доволна. Страхотен специалист.
6. Повод за лапароскопията - съмнение за хидросалпингс. Резултат премахната киста на десен яйчник.

А иначе, благодарение на вас и форума намерих ДОКТОРА.   bouquet  Имам си две здрави и проходими тръби. Страховете ми се оказаха напразни. Дори не бях мечтала за толкова добър резултат. Два дни след операцията се чувствам чудесно. 
Браво за хубавите новини. А кистата каква е? Радвам се, че си доволна от д-р Ненов. Аз ще съм му вечно благодарна! Кога мина лапарото?

# 241
  • София
Благодаря Веси. Операцията мина в понеделник. Още не знам какъв вид е кистата. Като си взема епикризата ще пиша. Засега знам само че е била малка и на яйчника, а не както изглеждаше на УЗ на трбата.

# 242
Здравейте 
откриха ми дермоидна киста на яйчниците
Моля орентирайте ме като цена за лапароскопия през НЗОК  за болницата в Русе

# 243
  • София
А как разбраха, че е дермоидна?

# 244
  • София
Цикълът ми след тази лапароскопия е нещо страшно  Shocked. И така ме боли днес  ooooh!. Това нормално ли е  newsm78?
Иначе за питането - ако няма избор на екип, лапароскопията си се покрива по каса и освен престоят в болницата по 5,80 на ден, не би следвало друго да се заплаща.

# 245
  • София
Цикълът ми след тази лапароскопия е нещо страшно  Shocked. И така ме боли днес  ooooh!. Това нормално ли е  newsm78?
И при мен беше така. Дойде ми два дни след операцията. Много обилно с големи съсиреци. Sick Мисля че е нормално.

# 246
  • София
Благодаря   bouquet.

# 247
Здравейте искам да попитам, правят ли се някъде лапаро и хистеро заедно в една процедура  Flutter
Здравей.Да на мен ми правиха лапаро и хистеро заедно в "Надежда"-Д-р Персенска.750 лв+ЗК и на другия ден в 7.30 бях изписана.Ако искаш повече инфо пиши на лични

# 248
Здравейте Simple Smile
имам киста на яйчника, която непременно трябва да се оперира, за сега съм се насочила към Торакс Пловдив, но да видим и след преглед с лекар там какво ще стане. Може ли да дадете малко повече информация, относно самата процедура и задвижването ѝ:
1. някой може ли да ми препоръча лекар от Торакс Пловдив
2. не ми е ясно само направлението от гинеколожката ли ми трябва или и някакъв друг документ от личната лекарка;
3. тази цена, която ми казаха за осигурено лице - 450лв, реално дали ще е само толкова или ще има и дай пари за това, за онова и за еййй еди какво си, да не станат уж по касата а пък изведнъж 1000 ...
Ох, нещо съвсем се стресирах, само самата дума операция ми изкарва акъла Sad Най-страшното ми е дали ще попадна на добър и поне малко съвестен лекар, като знам как само ни гледат като ходещи банкомати и не ми се мисли Sad
Хубава вечер Simple Smile

Последна редакция: ср, 12 мар 2014, 13:19 от Анонимен

# 249
  • София
Не съм от Пловдив и не мога да дам мнение по въпросите ти, но ще ти кажа само едно. Лапарото само изглежда страшно! Минава бързо и леко. Това го казвам аз, чието лапаро продължи 4 часа и половина. После като мине ще се чудиш защо толкова си се притеснявала. Късмет!

# 250
  • София
Здравейте момичета,знаете ли каква е цената на оперативна лапароскопия в клиника Надежда за здравно осигурени пациенти. newsm78

# 251
Биско, 500 лв се доплаща

# 252
  • София
Мерси Ликунче Hug  Hug Hug

# 253
Здравейте, момичета. Днес при профилактичен преглед ми откриха киста на десния  яйчник с размери 44-52 мм (голяма).Не съм здравно  осигурена,  но лекарката ми препоръча да си вляза в системата тъй като трябва  операция.От Варна съм, не знам откъде да започна, освен че цял ден висях в Напа в най добрия случай след седмица ще имам възстановени права но от там на къде...Много ме е страх.Дайте съвет колкото чета из нета толкова повече се обърквам.

# 254
Здравейте мина моята лапароскопия, направих я в МД при доц. Румен Димитров, махнаха ми шоколадова киста на десния яйчник 5 см, за моя радост ендометриоза няма на други места, и запазиха целия яйчник  Flutter
Искам да попитам след операцията спазвахте ли някаква диета за храна и напитки и колко време?

Общи условия

Активация на акаунт