Предстои ми лапароскопия - тема 7

• 139 546
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ами аз днес бях в болницата от 9 до към 11,30. Не се срещах с доктора днес, само със сестрите, кардиолог,  завеждащия реанимацията и още една генеколожка. Подготвихме документите, преглеждаха ме отново и си взех изследванията и т.н. Ти кога беше там? Сигурно следобед си била. Иначе в понеделник доктора ми предложи да е следващата седмица и аз се съгласих. Колкото по-скоро, по-добре. Да идва и минава вече.

Последна редакция: пт, 21 фев 2014, 14:20 от mimoni_s

# 226
1.Румен Димитров
2.София
3.Майчин дом
4.ЗК+800 лв за избор на екип
5.Доволна,това ми беше втора операция при сьщия лекар
6.Диагностична лапароскопия за установяване на причини за стерилитет,отстраняване на миомен вьзел и полипи

# 227
Здравейте!На 24.06.2013 лапаро и хистеро-ЗК и 750 лв.В "Надежда".Д-р Персенска,голям човек и лекар.При моя случай се наложиха и още 3 хистеро,всяка по 330 лв+ЗК.Така като прочетох цени в темата,то в "Надежда"голяма евтиния,а голям професионализъм .На всички ,които се борят за бебок,скорошни ревливи успехчета.

# 228
Здравейте искам да попитам, правят ли се някъде лапаро и хистеро заедно в една процедура  Flutter

# 229
  • София
1. доц. Румен Димитров
2. София
3. Майчин дом
4. ЗК+810 лв за избор на екип + 4 дни болничен престой по 5,80.
5. Доволна съм. Лекарят е много добър в това, което прави. Не е от много приказливите, но отговори на всичките ми въпроси.
6. Оперативно-диагностична лапароскопия - премахване на киста, проверка на тръба и махане на миомно възелче.

# 230
  • Перник
Здравейте искам да попитам, правят ли се някъде лапаро и хистеро заедно в една процедура  Flutter
Здравей, не зная какво визираш като една процедура при положение, че едното е през корема, а другото през влагалището. Ако имаш предвид заедно като ден, да на мен в Надежда ми направиха с една упойка лапаро+хистеро. Успех  Simple Smile

# 231
Здравей, не зная какво визираш като една процедура при положение, че едното е през корема, а другото през влагалището. Ако имаш предвид заедно като ден, да на мен в Надежда ми направиха с една упойка лапаро+хистеро. Успех  Simple Smile
Да точно това имам предвид, може би не съм се изразила правилно, въпросът е дали може с една упойка.
Аз като не съм пациентка на Надежда, как мога да процедирам, и кой ги прави операциите?

# 232
  • Перник
Да точно това имам предвид, може би не съм се изразила правилно, въпросът е дали може с една упойка.
Аз като не съм пациентка на Надежда, как мога да процедирам, и кой ги прави операциите?

Ами не зная като не си пациент на Надежда кой ще е, принципно Персенска, Стаменов или Шефкетова ги правят. На мен лекар ми е Персенска, тя ми назначи лапарото + хистерото и тя ми ги прави, но в екип с Шефкетова. Обади се на регистратура и попитай как се процедира в твоя случай.

# 233
Аз ще се обадя, но дали само там правят и двете дали няма някъде на друго място, искаше ми се да си спестя една упойка, че вече много ми станаха...
Пък и нямам много време за чакане, защото имам киста която си расте и вече не е малка Flutter

# 234
  • Перник
Аз ще се обадя, но дали само там правят и двете дали няма някъде на друго място, искаше ми се да си спестя една упойка, че вече много ми станаха...
Пък и нямам много време за чакане, защото имам киста която си расте и вече не е малка Flutter

Не зная за друго място, аз съм пациент на клиниката от м. април откриха ми киста и полип, а също така и хидросалпингс на тръбите. Операцията беше комбинирана лапаро+хистеро платих 750 лв и за двете, като са махнали 2 кисти 2 тръби и полип. Самата операция е била около 1ч 30 мин с пълна упойка с интубиране.

# 235
  • Пловдив
Здрасти Калина, на мен на 17.02 ми правиха точно такава комбинирана процедура в Надежда, д-р Персенска - голям професионалист и човек с главно Ч. Излезна ми 750 лв+ЗК. Доволна съм, утре съм на преглед и сваляне на конци.

# 236
Здравейте ,предстои ми лапаро и хистеро при др.Николов...пуснахме МБ и хламидии ,надявам се да излязат чисти и да действаме възможно най-бързо.Нямам представа колко пари ще ми излезне,но съм се подготвила за не малака сума ooooh!

# 237
  • София
И така да се отчета и аз най-после:
1. д-р Ненов
2. София
3. Шейново
4. ЗК + 700лв. за избор на екип
5. Изключително доволна. Страхотен специалист.
6. Повод за лапароскопията - съмнение за хидросалпингс. Резултат премахната киста на десен яйчник.

А иначе, благодарение на вас и форума намерих ДОКТОРА.   bouquet  Имам си две здрави и проходими тръби. Страховете ми се оказаха напразни. Дори не бях мечтала за толкова добър резултат. Два дни след операцията се чувствам чудесно. 

# 238
  • София
Ами, честит хубав резултат от лапарото!!

Наистина, много се радвам, че тръбите са добре  Grinning

Сега - по ред на номерата, ако не се лъжа идва ред на щъркела  Mr. Green

# 239
  • София

Ами, честит хубав резултат от лапарото!!

Наистина, много се радвам, че тръбите са добре  Grinning

Сега - по ред на номерата, ако не се лъжа идва ред на щъркела  Mr. Green
Силно се надявам. Дай боже всеки му! Само да мине малко време. Малко почивка от болници и после се залавяме за работа.  luvbed

Общи условия

Активация на акаунт