Лидл ::26::

• 57 097
  • 730
  •   1
Отговори
# 15
Звънче, благодаря за темата! Аз се точа нещо на червеното цвекло в буркан Grinning

# 16
# 17
И аз тук   bouquet

# 18
  • Варна
Охо, италианска седммица!  Heart Eyes Е няма как да пропусна.  Blush
Аз днес накупих сума и крема сирене, заквасена сметана, бисквити и спретнах чийзкейк, който нямам търпение да се охлади. Може да мина и без вечеря.  Mr. Green
Освен това взех банани- харесаха се.  Wink

# 19
Да си прехвърля въпроса в новата тема - шунката, която е на промоция от днес хубава ли е?

# 20
Мен ме грабнаха формите за яйца Simple Smile . Те може би и за изряьване на тесто биха станалу ?!

# 21
Италианската седмица Heart Eyes

# 22
А този епилатор, дали си струва поне за цената, за която е обявен сега?!? Нищо от тази марка ел.уреди не съм ползвала до сега  Thinking

# 23
  • Sofia
Намерих си едно забравено в хладилника маскарпоне, неразпечатано, с дата на производство 07.12.2012г,  та се чудя колко му е срокът за трайност? Дали е за изхвърляне? Rolling Eyes

Не пише ли на опаковката колко месеца е срокът?

Запис за италианската седмица, обожавам паста, лазаня, канелони, прошуто... от всичко в брошурата ще купувам май  Laughing

# 24
  • София
Бързо да се запиша и аз!
Дано докато се присетя да мина през лидл не свършат подложките.... Някой има липредстава дали има някъде...?
Даже ако някой има излишна, няма да откажа да му я купя, че бая им се точих!
И доста други неща си бях записала от седмицата на 1-и, но покрай многото работа нямам  време да се разходя специално до там и май ще изпусна.

Дано наваксам с италианската седмица,последния път останах дооооста доволна и понакупих бая неща, още имам едни канелони от тогава.

# 25
Тези кори за лазаня са доста малко като грамаж но пък поне са без варене.Аз ползвам едни на  "Мис Каприз" ,които в "Карфур" струват 2.85лв и ми стигат точно за една тава лазаня и явно ще си остана на тях защото са по-голямо количество,от лидълските ще трябва да взема два пакета за едно готвене.

# 26
  • Sofia
Все забравям да похваля нарязаните картофи Harvest basket - Crinkle cut fries, правя ги на фурна, вкъщи са любими.
Ето така изглеждат:

# 27
 Hug Звънче
Искам да се оплача от феновете на цацики в русе. през ден ходя да пазарувам и не мога да взема. Празно, само етикет останал. По 5 кутийки ли зареждат? Пастата в Лидъл по принцип много я харесваме и взимам само оттам, така че ще се запася със сигурност

# 28
Лелее, изпуснала съм новата тема, извинете!

# 29

Общи условия

Активация на акаунт