Лидл ::26::

• 57 105
  • 730
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Включвам се да питам някой дали може да ми каже в близкия му Лидл дали има от брошурата комплекта детски прибори за хранене. Срокът на промоцията е за почти целия месец, но миналия ден в Лидл Дружба казаха, че са свършили.

# 31
за италианската седмица ще се развихря   chef  chef  chef хихи

# 32
Hug Звънче
Искам да се оплача от феновете на цацики в русе. през ден ходя да пазарувам и не мога да взема. Празно, само етикет останал. По 5 кутийки ли зареждат? Пастата в Лидъл по принцип много я харесваме и взимам само оттам, така че ще се запася със сигурност

Не мисля,че феновете са виновни,но като нов продукт
пробват пазара,който е доста свит./Цацики не се одобри у нас./
Явно пъстървата е до партида - не видях опаковка над 600 гр.
Приготвям  я пържена на тиган .

# 33
А този епилатор, дали си струва поне за цената, за която е обявен сега?!? Нищо от тази марка ел.уреди не съм ползвала до сега  Thinking
Ако е същия, който преди го бяха пускали, имаше негативни мнения, спомням си, някой писа,че го е върнал.
Така,че може да го пробваш и ако не ти хареса - връщаш,пази бележката обаче! Grinning

# 34
Мерси за темата   bouquet.
На мен днес ми се размина пазарът, но утре ще докладвам  Wink.

# 35
Пъстървата е невероятна. Просто се вуждам утре как отивам пак да купя. Стана божествено вкусна.

# 36
  • София
И аз тук..Да не ви изпусна  bouquet

# 37
Ето ви една рецепта за канелони със спанак, невероятно вкусни стават. Правила съм ги с лидълските:
http://www.zvezdev.com/bg/recepta-id-364/Канелони+със+спанак/

Едвам ви изчетох. Whistling
От предната тема не ми се увеличаваха снимките на новата брошура, в мен ли е повредата?

# 38
...
От предната тема не ми се увеличаваха снимките на новата брошура, в мен ли е повредата?

Отвори ли ги всяка в отделен прозорец? Щом при мен от телефона стана и пре теб ще се получи  Peace

Някакви впечатления за ютията, която ще е от другата седмица?   newsm78

# 39

vela, пробвай пак, при мен се отварят само с кликване върху снимката. Peace

Скрит текст:

# 40

vela, пробвай пак, при мен се отварят само с кликване върху снимката. Peace

Скрит текст:

Мерси, разгледах ги. Има хубави неща.
Някой беше питал за гофретника, спомням си че по едно време цената беше доста нагоре. За тази цета е добре.

# 41
И аз да питам за шунката на промоция  Rolling Eyes.

# 42
# 43
Аз имам другите две форми и съм доволна  Peace

Благодаря, ще пробвам. Peace

# 44
И аз тук. От италианските неща нищо не си харесах  Rolling Eyes Загледах сосовете, но те са си почти на същите цени, а да купувам заради 30-40 стотинки и да го пазя за по- нататък( сега постя), няма никакъв смисъл  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт