Лидл ::26::

• 57 078
  • 730
  •   1
Отговори
# 705
Мишелин,и аз съм така.Ето онзи ден купихме на баткото кецове но тези които му станаха нямаха връзки и служителка ни извади от склада същите като десен и номерация но с връзки.Но ако става въпрос за нещо,което не ми е толкова важно ако не го видя пред очите си просто забравям да го търся,да питам за него и съответно да си го купя. Laughing
И нашата микровълнова се развали,засега караме без такава и без това за вредни,ама трудно без такава и ще се наложи да купуваме.

# 706
Аз също имам техника от Лидл и съм мнооооооого доволна. Тоя номер, дрехи от магазина за дрехи, не важи!  Има магазини за дрехи с такива боклуци, че плюнката няма да си хвърлиш на тях. 

# 707
  • София
Добре де, признавам си, че съм малко предубедена.

Кайма купували ли сте от Лидл? Има ли въобще?
Че се чудя да ходя ли чааааак до другия магазин за една кайма...?

# 708
Имам въпрос относно оформящото бельо , което ще пускат от понеделник?Трябва ли да се купува един номер по малък от своя размер?  newsm78

# 709
Добре де, признавам си, че съм малко предубедена.

Кайма купували ли сте от Лидл? Има ли въобще?
Че се чудя да ходя ли чааааак до другия магазин за една кайма...?

Само за една кайма чак до другия край  newsm78 до вас няма ли някое магазинче или транжорна или пък друга верига?
Аз не че не се вдигам до там само заради един хляб ама все пак магазина ми е на 10мин пеша.

# 710
  • София
Къде съм писала другия край  Thinking

Просто ЛИДЛ ми е под блока, а другия супер - три преки по-надолу.
Питах за каймата -дали си струва.

# 711
  • софия
За мен никоя готова кайма не става. Зимата купих веднъж Стара планина от Лидл и 1000 пъти съжалих, че ме домързя да отида до месарницата. Но е въпрос на вкус.

# 712
.......Зимата купих веднъж Стара планина от Лидл и 1000 пъти съжалих, че ме домързя да отида до месарницата. Но е въпрос на вкус.

Да, въпрос на вкус е. Вкъщи харесваме "Стара-та планина", майка и тя я одобри, мисля, че просто трябва да се прежали човек да пробва, пък за по-нататък ще си реши. Иначе съм съгласна, смляната от купено месо кайма си е за предпочитане. Peace

# 713
  • София
Е, за смляната спор няма!

# 714
  • софия
Днес пекох и вторият вид сьомга от скандинавската седмица. И тя не ни хареса. Твърде много подправки за нашия вкус. Повече няма да купувам.

# 715
  • casa dolce casa

Сега пуснах запитване за прословутия кантар, за който никой не даде отзиви. Никъде ли не сте го виждали?
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_23756.htm
На 'Екзарх Йосиф" има поне двайсетина. Сега се връщам оттам.

# 716
  • Бургас
Аз си взех зимата от там яке лилаво , намалено на 23 лв. и съм доволна.....чудих се дали да си взема блузите в пакет , но се отказах тъй , като незнам дали ще ми отиват.....ако бяха по една сигурно щях да си купя. А иначе пилешко месо купували ли сте ,защото онзи ден попаднах на много лошо охладено от друг магазин и май вече ме е страх да взема , като незнам какво ще се случи да е месото.

# 717
  • някъде там
Имам въпрос относно оформящото бельо , което ще пускат от понеделник?Трябва ли да се купува един номер по малък от своя размер?  newsm78

преди съм купувала и си отговаря на номера, поне на мен ми стана точно  Simple Smile

пилешкото месо (обезкостено бяло и от бут) са единствените сурови месища, които купувам от Лидл, до сега не е имало проблем  Peace

# 718
Купуваме редовно и от двата вида охладена кайма и цяло пиле от Лидл и не намирам нищо лошо в тях или по-различно като качество  Peace

# 719

И пилешко купуваме често от Лидл, не съм попадала на лошо. Дробчета имаше много добри преди време, скоро не съм вземала, цели, светли и чисти. И не горчат, като се ядат. Peace
И, като ме зарибихте в темата с румънската мамалига, днес пак правих, но варих в пресно мляко и масло. Че е вкусно, вкусно е, ама да видим с угояването как ще се справим, лято иде..... Grinning

Скрит текст:

Купих си от двойките блузи, тези от 11.99, хич не са лоши, харесва ми как стоят. Peace

Общи условия

Активация на акаунт