Лидл ::26::

• 57 188
  • 730
  •   1
Отговори
# 45
Включвам се да питам някой дали може да ми каже в близкия му Лидл дали има от брошурата комплекта детски прибори за хранене. Срокът на промоцията е за почти целия месец, но миналия ден в Лидл Дружба казаха, че са свършили.

Triffy, за детските прибори - хич не са детски. По размер са колкото прибори за възрастен, само дето са с картинки. Аз се подведох по снимката и останах доста разочарована като отворих кутията!  Shocked

# 46
Пъстърва на скара ммммм, много ни хареса Peace
В Козлодуй има Детски прибори,помолете да ви доставят!

# 47
  • Пловдив
Да се запиша и аз  Grinning
Топените сиренца на триъгълничета много се харесват у нас  Peace
И за детската паста да кажа - моето дете изобщо не я хареса,за разлика от мен  Mr. Green Май наистина е малко лютива..  Rolling Eyes

# 48
  • София-Лагера
И аз да питам за шунката на промоция  Rolling Eyes.
Ако става въпрос за тази
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_23303.htm
купувам я редовно.Много ни харесва.

# 49
И ние я харесваме.За цената си е доста вкусна.Simple Smile

Звънче, мерси за темата!  bouquet

# 50
И ние я харесваме.За цената си е доста вкусна.Simple Smile

Звънче, мерси за темата!  bouquet
newsm10

# 51
  • София
Детските прибори от Лидл са си детски - ползват и двамцата у дома.

nadejdatawavey

Миналата година по едно време имаше голяма разпродажба в едни шатри до Лидл на Ботевградско шосе (до Джъмбо на изхода за Русе). Някой да помни по кое време беше  newsm78

# 52
  • София
Съвсем детски са си приборите..не бебешки, точно детски,  малко по-дребни от  стандартните, може би само малката лъжичка е колкото нормална чаена.

# 53
За детските лъжички имаше вчера 2-3 в люлин софия
Сладоледените бонбони се ометоха са секунди, въпреки, че сме с болно гърло.
От италианската седмица си харесах нещица, мерси за снимките, че аз брошура не получавам. Ще пробвам рецептата със спанак по-горе звучи добре

# 54
  • В полите на Витоша :)
А в италианската седмица скаморцата не е намалена, нали? Май 3,99 си е редовната й цена  newsm78

# 55
# 56
Ето ви една рецепта за канелони със спанак, невероятно вкусни стават. Правила съм ги с лидълските:
http://www.zvezdev.com/bg/recepta-id-364/Канелони+със+спанак/

Това ще е моята рецепта   bouquet Правила съм лазаня със спанак и става убийствена  Peace
Но аз задушавам връзка зелен лук, задушавам спанака, натрошавам сиренето и така...
Предпочитам сос Бешамел, пред Болонезе, с него ми става малко като манджа всичко Confused

Обожавам сама да си правя лазанята, въобще не ми тежи, не обичам полуфабрикати, затова не съм и опитвала

# 57
  • Варна
ето онлайн брошурата http://www.lidl-pageflip.com/bg.html?kid=Utwsi3

# 58
 Благодаря за темата   bouquet

Ние снощи се записахме само с обичайните неща- пастет от 1.99, салам Стара Планина и великденските шоколадови неща- марципан, зайчета ( много са вкусни). Много ми липсват нещата на Dr. Oetker- трябва да обикалям по други магазини да ги търся  Crazy

От следващата брошура се надявам да се добера до формата за кекс  Simple Smile

# 59
  • Mediterraneo
А в италианската седмица скаморцата не е намалена, нали? Май 3,99 си е редовната й цена  newsm78

И на мен нещо такова ми се върти  Peace

Общи условия

Активация на акаунт