Лидл ::26::

• 58 954
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Аз реших,че тази цена е за целия комплект и я взех за супер изгодна а то се оказа,че всичко се продавало по отделно:
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-259F7426-10792FFC/lidl_bg/hs … l/index_23423.htm
 Confused Confused Confused
У нас все не остават пари за подновяване на тенджери и тигани,все се "облизвам" тук като пуснат промоционални и все с празни ръце оставам. Confused

# 76
Хавлиените кърпи са страхотни, моите са от преди 2 години и с чиста съвест мога да кажа, че са като нови. Когато аз ги купувах, бяха по 2 в опаковка, за около 8 лева (по-малките) и в други разцветки, но на същата фирма. Имам подобни кърпи от Джъмбо, място за сравнение няма  Wink.

А какви ще има сега?
Аз купувах от шаренките детски, много мекички и свежи бяха.
Трябват ми тъмно кафяви, дали има такива?

# 77
Хавлиените кърпи са страхотни, моите са от преди 2 години и с чиста съвест мога да кажа, че са като нови. Когато аз ги купувах, бяха по 2 в опаковка, за около 8 лева (по-малките) и в други разцветки, но на същата фирма. Имам подобни кърпи от Джъмбо, място за сравнение няма  Wink.

А какви ще има сега?
Аз купувах от шаренките детски, много мекички и свежи бяха.
Трябват ми тъмно кафяви, дали има такива?

Тук можеш да ги видиш, когато аз ги купувах бяха точно тъмно кафяви и бежови в унисон с банята ми  Heart Eyes.

# 78
И ние минахме на обичайния пазар снощи и за проба взехме от замразените пици от по-скупите лично на мен много ми харесаха, защото са с тънко тесто. Иначе и за чакам италианската седмица  Hug

# 79
  • софия
Момичета, дали сте забелязали в някой магазин в Сф да е останал уреда за плевели?

# 80
  • София
Купих грахът на Чира в буркан. След 2 часа варене, накрая спрях котлона и го излях в тоалетната.
Твърд, презрял и със странен дъх. Отврат. Довечера вечерята не е ясна. Tired

# 81
Купих грахът на Чира в буркан. След 2 часа варене, накрая спрях котлона и го излях в тоалетната.

Ms.Gorgeous, много неприятно, и аз имам подобен спомен - телешко с грах. Преместих в тенджерата под налягане, нищо - камъчета. Телешкото, обаче, стана на мозък, така че поне него ядохме. Коментирали сме го, но пак да напиша, хубав е замразеният грах, и то на по-ниската цена. Бяха го нахвалили момичета в темата, от тогава само него взимам и не съм попадала на лош, за нула време става на масълце. Peace

# 82
  • София

Ms.Gorgeous, много неприятно, и аз имам подобен спомен - телешко с грах. Преместих в тенджерата под налягане, нищо - камъчета. Телешкото, обаче, стана на мозък, така че поне него ядохме. Коментирали сме го, но пак да напиша, хубав е замразеният грах, и то на по-ниската цена. Бяха го нахвалили момичета в темата, от тогава само него взимам и не съм попадала на лош, за нула време става на масълце. Peace
Да, аз прочетох похвала, ама пусто не запомних.... ooooh!
Поне не хакнах пилешкото, та явно супа ще правя...

# 83

И аз подведох майка и тя си го взе. Каза, че след 2 часа варене сложила лъжичка ракия и тогава се разварил леееекинко..

# 84
Този който струва 1.09 лв, е мисля много добре бланширан. Не ми се смейте, но от мързел и бързане веднъж изтърбуших плика в една купа и го врътнах в микровълновата на 5 минути, с предназначение руска салата. Стана чудно. По ваша препоръка само от него взимам. Днес ходих да пазарувам и пак по ваша препоръка не взех леща  Mr. Green моля ако има някакви положителни промени при нея да споделите

# 85
Ние взимаме този, който е в консервени кутии, май точно той е Чира за 1,09,  променен е дизайна на кутията, но грахът е все така вкусен ... предимно за салати го използвам и мноого рядко за грах с картофи ...

А да попитам броколи замразени някой да е има впечатления?

# 86

Редовно купувам и го харесвам. Снощи направих последното, ще трябва да се запася. Peace

# 87
  • Русе
Аз пък съм доволна от лещата. Ползвала съм и двата вида. Предната седмица купих от по-ефтината, че нямаше от другата. От 1 купичка леща извадих 5-6 зрънца жито или ечемик(че беше с люспа и не го разпознах Laughing). Свари се бързо и всички зърна се свариха. Едрата се сварява една идея по-бързо и няма боклуци. Ама тоо, дето вика майка ми - не знаеш от коя камара са я пълнили и не е гаранция, че ако купиш днес, след 2 седмици ще е същата. Всичко си е до партида.
Днес забелязах, че са пуснали нови тампони за почистване на грим и този път са 100% памук.
От предложенията през другата седмица си харесах кошче за банята. Отдавна чакам да го пуснат след като есента не си го купих.

Броколите в сравнение с тези на ПЕНИ са по-хубави, но аз не съм им фен.

# 88

Редовно купувам и го харесвам. Снощи направих последното, ще трябва да се запася. Peace

Тъп въпрос, но само един вид ли е, че ще "натоваря" ММ с тази задача да вземе и да знам какво му да поръчам  Laughing

# 89

Общи условия

Активация на акаунт