Лидл ::26::

• 57 251
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Искам и аз да помоля за отзив за тортените форми, ако някой ги е взел вече или има такава отпреди.

# 241
  • Пловдив
Нещо не разбрах, кое наричате замразени супи. Миксовете от зеленчуци за супа, или нещо друго. Не обичам да ям супа, но се старая винаги да има сготвена в къщи, та ми е интересно.

# 242
  • Пловдив
Момичета, има ли в Лидъл захаросани портокалови или лимонови корички?  Rolling Eyes

Има. Около Коледа.  Rolling Eyes

Joy Joy Joy Ще има да си почакам  Mr. Green
Искам ги за козунак... по Великден няма ли да пуснат  Mr. Green

# 243
Купих в събота спортния лост за врата/23лв. Още не съм го отворила,дали е добро качество...някой ако го ползва вече да даде отзиви
Имам такъв но от по евтините, без ластици. Купих го за децата,че само се кекрчат  и се катерят по касите на вратите.  Peace
Аз съм много доволна. Но децата са 25 и 23 кг. Нямам идея до колко издържа на практика.
Само дето  три пъти си ударих главата в лоста.  #SillyЛампите загасени и не го видях в тъмното. Ей ,едия път веждата ми се беше подула.

# 244
  • София
Купих формичка за яйце, изглежда по-стабилна от една китайска купена по интернет, ще я видим утре.
Загледах се и по откопчаващите тортени форми, добре изглеждат, някакви отзиви за тях?
Имам формите от предишната промоция. И яйцата, и палачинките ми залепват. Ако някой ги ползва успешно и има начин да не лепнат, моля да сподели. ... Тая тема нещо я изпуснах.... Отивам да чета назад.

# 245
  • Русе
На рекламата бая мъж си висеше на него. Все пак 13 г. момче ще е към 40 кг. newsm78

Искам и аз да помоля за отзив за тортените форми, ако някой ги е взел вече или има такава отпреди.

Четете, бе хора преди да питате! Снощи имаше такъв въпрос. Преди няколко дни - пак, а също така и в предната тема.

Аз пък сега се сетих нещо, докато питате за лоста. Нали е с марка Crivit? Преди месец купихме на малкия маратонки от Кауфланд. Те бяха дамски, де, но № 38-39 детски няма  Mr. Green След 2-3 обувания, хартиената лепенка, която беше на петата се протри(не успях да я отлепя, защото той побърза да ги обуе и отпраши да играе). И каква изненада - отдолу на плата пише Crivit. На хартиената лепенка имаше 2-3 главни букви(латиница), дори и не се зачетох, някакви инициали бяха и на китайско блъскаха. Та - тази марка Crivit не е ли лидълска и защо Кауфланд ги продават замаскирани newsm78

Последна редакция: пн, 08 апр 2013, 22:59 от viki_1974

# 246
  • София
Нещо става с какаото "за готвене" (в картонена кутийка, не на Др Йоткер). След като последно го открих при нехранителните "стари" промоции, сега в 2 различни магазина въобще не го откривам. Удобно ли е да помоля, Софийски дами, да проверите и споделите има ли във Вашия Лидл? Опитах с друга марка и язък за мфн - може би е имало примеси  Tired

Кървавица - черен дроб - абсолютно НЕ. Нищо общо, дори може да се каже - неприятна.

И накрая да споделя как се притесних за шоколада с кафе. Стори ми се, че е изчезнал, както понякога се случва с всякакви стоки. Получих сърцетуп. А те  hahaha сменили опаковката  Joy

# 247
  • Русе
Кървавица - черен дроб - абсолютно НЕ. Нищо общо, дори може да се каже - неприятна.

Още като прочетох, че съдържа кръв и върнах на момента опаковката в кашона  Sick

# 248
Ами кървавица, какво друго да съдържа. Mr. Green Слага се кръв на прах и не е опасно. Много ми харесва на мен. Аз я купих на -30%, че ѝ изтича срока на 10.04.

# 249
  • Варна
Аз пак да попитам за чопъра?

# 250
  • Русе
Ами, майка ми цял живот е правила кървавица, но такова нещо никога не сме слагали Naughty

# 251
  • Sofia
При домашно производство не се слага в сух вид,но по месокомбинатите се използва на прах...гледала съм в ,,Как се прави... „

# 252
За ютиите от Лидл, сме писали не веднъж-за тия пари са чудни(даже до преди малко се бях строила с нея пред телевизора и отметнах към един кубик дрехи-няма грешка:пуска пара,глади достатъчно добре,не лепи покритието.....не знам какво още да искам от нея).А,да и веднъж мъж ми я беше забравил включена-беше откарала към един ден.....,не беше запалила къщата Crazy.....и нищо ѝ нямаше и на нея....
За Лидълската стока в Кауфланд(или за наличието на аналогични стоки в двете вериги) е достатъчно да се знае,че те са на едни и същи собственици,така че няма нищо странно...

# 253
Аз пак да попитам за чопъра?
за този, който е в брошурата не мога да кажа, аз имам другия вид(снимка нещо не намирам) и съм много доволна от него

# 254
  • Русе
За Лидълската стока в Кауфланд(или за наличието на аналогични стоки в двете вериги) е достатъчно да се знае,че те са на едни и същи собственици,така че няма нищо странно...
А защо са замаскирали марката с хартиена лепка? Да си ги продават така.

Общи условия

Активация на акаунт