Лидл ::26::

• 57 132
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
Зависи какво имате предвид под балеринки, ако са тези в бяло с изрязани пръсти отпред, не ми харесват, много са бабешки.Но сега се сетих, че може би има такива в новата брошура.Аз никога не съм носила балеринки, въпреки че предпочитам равни обувки.Не са ми удобни нещо, имам чувството че ходя директно по асфалта, пък не е много полезно да се носят такива в дългосрочен план-получавало се парене на свода или т.нар. плантарен фасцит.

# 646
Преди нали бяха пускали шоколадовите бонбони "Премиум" в сините кутии, които от понеделник са на 6,99 лв.?
Някой да даде отзиви, моля! Стават ли да се подарят на доктор при изписване от болница или ще се изложим newsm78

Аз съм си набелязала пушената скумрия и саксийните цветя ако стават и ако има, да си взема една шефлера. Балеринките май си заслужава да се видят.
Има едни бонбони с морски фигурки. "Морски дарове " с пълнеж с лешници и вкус на нуга.Бяла квадратна кутия. Бонбоните са във форма на морски звезди, охлюви и кончета. Бонбоните са белгийски и си заслужават цетана. 250 гр. е кутията и вътре са  24 бонбона.

# 647
  • Русе
Благодаря! Опитвали сме ги и са хубави. И те са вариант. До понеделник имам време да избирам.

# 648
Здравейте,в новата брошура има и колан с оформящ ефект , някой купувал ли е ? Дали се събира когато се движиш ?

# 649
Дайте , моля ви линк към брошурата   bouquet

# 650
  • sofia
Преди да пишете, превъртете последните две страници....просто ей така, за ориентация какво е писано  Simple Smile

# 651
Преди да пишете, превъртете последните две страници....просто ей така, за ориентация какво е писано  Simple Smile

Може да имам проблем с отварянето на линкове.
Благодаря ти за отговора все пак    bouquet

# 652
  • София

Не че се заяждам, но ако имаш такъв проблем с какво ще ти помогне още едно пускане на същия линк в темата?

# 653

Не че се заяждам, но ако имаш такъв проблем с какво ще ти помогне още едно пускане на същия линк в темата?

Тези които сте дали на по предните страници, не ми се отварят , идея нямам защо , просто ми хрумна отново да го дадете ,  и да пробвам.

Хубав ден   bouquet

# 654
Този може да ти се отвори.

# 655
  • София-в сърцата на моите деца
 Hug

# 656
Тези корсажи с оформящ ефект, имало ли ги е досега? Имат ли вграден сутиен, че ми е интересно да ходя ли да ги гледам другата седмица?

# 657
  • София
Моля, случайно някъде в София да са останали от тези дамски якета размер S http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-AA1D88DB-F74890AB/lidl_bg/hs … l/index_23645.htm newsm78

# 658
Да се изфукам и аз с нов спортен екип. Както беше писал някой по-горе с късо и широко долнище. За късо и широко човече е перфектно Mr. Green!
 За малкото 4 блузки от намаленията и един панталон от стари артикули Simple Smile.
Общо взето друго не ме грабна освен една саздърма.Simple Smile
Другата седмица бих си купила шефлерата и часовник-черен с камъчета Simple Smile

# 659
  • София
И аз вчера закъснях в Слатинския Лидъл още в 11 часа нямаше размери от спортните екипи Tired

Общи условия

Активация на акаунт