Лидл ::26::

• 57 082
  • 730
  •   1
Отговори
# 690
Момичета някой взимал ли е микровълновата, която ще пускат в понеделник. Моята издаде багажа и  ще трябва да я сменям. Добри ли са впечатленията?

Аз лично никога не бих си взела подобна техника от Лидл... За същите пари ще се намери и в магазините за техника.

Имаш преки впечатления или просто така го казваш?

# 691
Снощи бях в бургаския лидл,този който е в изгрев и си има от всички промоции....няма истерии и грабене,тук там от някой дрехи нямаше номера,но аз обзаведох детенце,само тия гъби за почистване не можах да открия...някой да даде снимка поне да видя как изглеждат...Хубава и слънчева неделя от мен

# 692
Снощи бях в бургаския лидл,този който е в изгрев и си има от всички промоции....няма истерии и грабене,тук там от някой дрехи нямаше номера,но аз обзаведох детенце,само тия гъби за почистване не можах да открия...някой да даде снимка поне да видя как изглеждат...Хубава и слънчева неделя от мен

Виж в края на средната редица кошници, към колбасите. Намират се до разните марсове, туикс и тем подобни, които са на промоция.

# 693
# 694
  • София
Момичета някой взимал ли е микровълновата, която ще пускат в понеделник. Моята издаде багажа и  ще трябва да я сменям. Добри ли са впечатленията?

Аз лично никога не бих си взела подобна техника от Лидл... За същите пари ще се намери и в магазините за техника.

Имам преки впечатления. Техника - от магазините за техника. Дрехи - от магазините за дрехи. Храна и вещи за дома - от супера или от съответния магазин.

# 695
 ooooh!

Едно от най-хубавите неща в ЛИДЛ е точно техниката. С доста екстри и на добра цена. Имам мини кухненско роботче за смешните 30 лв. Да не говорим какво щях да си купя за 30 лв от Техно магазините. На всичкото отгоре, не стига че скъпи, ами и много по-маломощни...

# 696
ooooh!

Едно от най-хубавите неща в ЛИДЛ е точно техниката. С доста екстри и на добра цена. Имам мини кухненско роботче за смешните 30 лв. Да не говорим какво щях да си купя за 30 лв от Техно магазините. На всичкото отгоре, не стига че скъпи, ами и много по-маломощни...

Абсолютно подкрепям и за техниката и за дрехите.   bouquet

# 697

Имам преки впечатления. Техника - от магазините за техника. Дрехи - от магазините за дрехи. Храна и вещи за дома - от супера или от съответния магазин.

Преки впечатления може да имаш, когато си сравнила продуктите от магазините за техника и лидълските, иначе имаш просто предпочитания, базирани на някаква необоснована предубеденост. Peace

# 698
Аз честно казано се насичих към Лидълската микровълнова заради сертификатите. Не, че не може да се фалшифицитат, ама ... Не знам защо, но изпитвам ужас когато купувам китайските произведения в техномаркетите. Ще пробвам, пък ще видим.

# 699
Аз честно казано се насичих към Лидълската микровълнова заради сертификатите. Не, че не може да се фалшифицитат, ама ... Не знам защо, но изпитвам ужас когато купувам китайските произведения в техномаркетите. Ще пробвам, пък ще видим.

Германците едва ли ще си плюят на името и реномето с фалшифицирането на сертификати  Peace

# 700
  • някъде там

Принципно си права, но всяко правило си има изключенията. В Лидл уредите са точно толкова original, колкото и в магазините за техника  newsm47 Всичко е въпрос на късмет до голяма степен, все пак в Лидл повечето от уредите се продават с гаранция повече от година - много често около 3 години. Аз съм взимала 2 пъти от там, вярно малко съм ги ползвала и съм доволна за сега.
Също се интересувам от микровълновата и ще се радвам на мнение от някой, който я е купувал и ползвал, за да даде реално мнение  Peace

и уредите в Лидл са китайски  Peace

Последна редакция: нд, 21 апр 2013, 11:35 от Draco

# 701
Зимата успях да се добера до едно яке за сноуборд. Ами какво да ви кажа, чудесно е! Пипнато, с толкова екстри, да му се ненарадва човек... Да, в спортните магазини можеше и да си намеря нещо за 60 лв, но щеше да бъде от най-най простичките. Още ме е яд, че изпуснах ски панталоните. Нооо, нищо... догодина ще дебна пак...  Mr. Green

# 702
Техника от лидъл не съм купувала, но за дрехите изобщо не съм съгласна. Имам много от там и съм съвсем доволна. Дори в момента съм с един лилав клин до коляното, от миналото лято, на който буквално му извадих душата от носене - не е мръднал  Peace

# 703

Виж в края на средната редица кошници, към колбасите. Намират се до разните марсове, туикс и тем подобни, които са на промоция.
Като застанеш с гръб на щанда с кисело мляко и зад гърба ти са фризерите със замразените зеленчуци ,риба и т.н гъбата се намира на щанда пред теб в близост до и перпендикулярно на витрините с колбасите,маслото кашкавала.Боже,как го обясних дано разбра. Laughing

# 704
Не разбирам, момичета... Как така ще се вдигна до ЛИДЛ, с идеята да си взема нещо... и ще си тръгна с празни ръце, ако не съм го намерила. Защо не питате персонала? Аз така правя. Или отарашвам целия магазин, ако имам време или нерви, или питам служител, ако бързам или нямам нямам нерви...  Wink

Общи условия

Активация на акаунт