Хотелите във Велинград-4

• 92 440
  • 716
  •   1
Отговори
# 450
И аз се интересувам от тази оферта за хотел"България".

# 451
Ще ми са да дам отзиви за "Св. Георги"- много уютен ,чисто и топло. Прекрасно обслужване и много добра локация в центъра на града- изключително сме доволни от пребиваването там . Simple Smile

# 452
  • Под гъбата
Хотел "Аура" действително е почти в центъра отколкото "Елбрус", макар че и последният не е толкова далеч. И двата през зимата закриват летните басейни. В "Елбрус" изцяло вътрешният басейс е тип "шоков", т.е. не е топъл, докато в "Аура" същият е топъл. Ние специално за лятото предпочитаме "Аура", въпреки че "Елбрус" има още един голям басейн, който е само летен - за плуване. Като цяло доста си приличат, но актуално инфо - "Аура" е в ремонт до 10.11, а за "Елбрус" звънете от сега, защото знам, че някъде то тогава са full за уикендите. Апропо, закуската в "Аура" е по-богата.
В момента сме в хотел Елбрус. Много е топло навсякъде, кухнята е добра, нощувката/закуска в апартамент е 100 лв. Басейнът е ужасно топъл, а в нашата стая има и огромна вана в която се побрахме 3 души спокойно. Препоръчвам пъстървата на скара с балсамова редукция Peace.

# 453
  • Под гъбата
Хотел "Аура" действително е почти в центъра отколкото "Елбрус", макар че и последният не е толкова далеч. И двата през зимата закриват летните басейни. В "Елбрус" изцяло вътрешният басейс е тип "шоков", т.е. не е топъл, докато в "Аура" същият е топъл. Ние специално за лятото предпочитаме "Аура", въпреки че "Елбрус" има още един голям басейн, който е само летен - за плуване. Като цяло доста си приличат, но актуално инфо - "Аура" е в ремонт до 10.11, а за "Елбрус" звънете от сега, защото знам, че някъде то тогава са full за уикендите. Апропо, закуската в "Аура" е по-богата.
В момента сме в хотел Елбрус. Много е топло навсякъде, кухнята е добра, нощувката/закуска в апартамент е 100 лв. Басейнът е ужасно топъл, а в нашата стая има и огромна вана в която се побрахме 3 души спокойно. Препоръчвам пъстървата на скара с балсамова редукция Peace.
Единствената забележка е към вентилацията на ресторанта. Много мразя да изляза от заведение за хранене и после всичко да има ужасната смрад на лук, готвено, пържено и скара едновременно. Sick Добре, че бяхме с големият куфар и повече дрехи #Crazy

# 454
Ходихме за два дена в хотел Бор-намира се на страхотно място,прекрасна гледка и доста тихо.В стаите беше топло и приятно.
Големият басейн беше доста хладен и дълбок за мен,а джакузито малко и прекалено горещо чак след 20 мин ми прилоша.
Храната първата вечер беше доста  зле имаше развалени и стари неща и сервитьорите не се престараваха да изнасят нови.Втората вече се постараха повече.Закуската беше хубава.
В св Спас лятото си прекарахме много по-добре и басейна и храната бяха в пъти по хубави.

# 455
  • София
Скорошни отзиви за "Рич" newsm78

Присъединявам се и аз със същото питане Peace

Във Велинград съм била само няколко пъти и всичките там. Много ми допада, но не мога да преценя как ще е с детето, защото не съм ходила от преди да родя... Ще съм благодарна на отзиви или препоръка за друг хубав хотел в града, подходящ за малко дете?

# 456
Мами,
дайте отзиви, моля, за хотел Здравец.
Имат много добра оферта за Коледа.
Що за хотел е това?

# 457
  • Варна
Здравейте!

Резервирахме по тази оферта с ваучери - http://onfire.bg/offers/KOLEDA-VAV-VELINGRAD-SPA-kompleks-RIM--3 … ahotni-tzeni.html

Надявам се да не е грешка.
Търсим да е топло, и басейна/джакузито да е с много топла вода.
Надявам се по стаите да е чисто, все пак да ни хранят...  Mr. Green

Все пак ако някой има отзиви скорошни, моля да сподели!
Ако е нужно да се подготвяме за нещо неочаквано  Rolling Eyes

Благодаря!

# 458
Bengie, има доста варианти за хотел във Велинград с дете, защото по мое наблюдение има и вътрешни детски басейни (или по-плитка част). В зависимост от бюджета, това, което аз препоръчвам са: "Аура" или "Елбрус", 3 звезди, "Лъки Лайт" , "Рич" или "Здравец", 4 звезди. От петзвездните - "Двореца". Тези са и с добра локация, което за мен е важно, защото "Селект", "Велина" или "Холидейс" са в не толкова приятни райони според мен. Също така никога не ми е било студено в някой от тях, нито в басейните, джакузита, стаите, общите части на хотела и т.н., за разлика от "Клептуза" напр.
Vif, не съм била в "Рим", да ти призная, защото ако поровиш назад в същите теми - има кофти отзиви, но не се отчайвай - всичко е субективно все пак ...

Последна редакция: ср, 27 ное 2013, 14:53 от Calm

# 459

Ако знаеш само как ме зарадва. този уикенд сме там.
закуска и вечеря/големия апартамент -146лева за 4-ма/2+2

# 460
Благодаря, Calm!
Питам конкретно за отзиви за Здравец, защото съм си харесала Коледната им оферта.
Ти, доколкото разбирам си отсядала там, нали?
Би ли споделила отзиви за този хотел - добре ли е отоплен хотела, храната (пакетът им е със закуска, обяд и вечеря), водата в басейна и спа частта.
С дете на 7 години сме.

# 461
  • Бургас
Благодаря, Calm!
Питам конкретно за отзиви за Здравец, защото съм си харесала Коледната им оферта.
Ти, доколкото разбирам си отсядала там, нали?
Би ли споделила отзиви за този хотел - добре ли е отоплен хотела, храната (пакетът им е със закуска, обяд и вечеря), водата в басейна и спа частта.
С дете на 7 години сме.

Хотел "Здравец" е бившият хотел Абир на центъра на Велинград.Веднъж съм отсядала в този хотел, няма да повторя.Стаите са топли, но докато отидеш до спа центъра, минаваш през коридори, които не са отоплени.Помещението, където е басейна не надвишава 18градуса, студено си е.Била съм там преди две години, надявам се да са се подобрли условията.

# 462
Днес резервирах с ваучер от vipoferta 3-дневен пакет за Коледа в Хотел Олимп .
Четох добри отзиви тук и на други места и много се надявам да си изкараме хубава Коледа там  Peace  (дано няма бясна чалга в Коледната програма  Praynig)

# 463
Lilac, не ме стряскай така! На мен не ми се е случвало да е студено, но пълк бяхме през ноември там, а не през февруари например и знам ли??? Аз лично го харесвам и от към храна, обслужване, басейни (голям вътрешен и детски). Само паркирането е малко дразнещо точно в центъра, но като се изсипе половин София там за уикенда, така става.  Laughing

# 464
  • Варна
В момента сме в хотел Макси. Сутринта всичко беше побеляло, видяхме първия сняг за тази зима и детето е супер щастливо...
Едва ли има нещо, което не знаете за хотела, но да си кажа и аз мнението, как се е променил хотела през годините...
Последно бяхме тук през 2010г...тогава имаше плодове в стаите, а сега по бутилка студена вода...но това не е най-важното...

Комбинацията между лукс, чистота, перфектни басейни, гледка през терасата и спокойствие е направо убийствена! През седмицата няма много хора и може да се глезим до насита без да се прескачаме по басейните.  Закуската е все така богата и разнообразна.  Не ме дразни този стил на обзавеждане на целия комплекс, не е лошо човек да се откъсне от своето модерно и забързано ежедневие и да почива сред класически стил.
Басейните не само са много и разнообразни, но и чисти, много топли, което рядко съм виждала из други спа хотели в България. Персонала е любезен, а камериерките хем си вършат работата, хем са невидими!  Simple Smile
На детето му хареса детския кът и за късмет имаше няколко семейства с деца на неговата възраст.

А сега за недостатъка, един, но в никой случай маловажен...За изхранването не е помислено добре, така наречената Винарна е неуспешен вариант за обяд и вечеря. Не е приятно да вечеряш сам в празно заведение, при положение че хотела е прилично пълен. Къде яде този народ? Наистина е много скъпо и понеже няма много ядящи няма как храната да е разнообразна и прясна, кой ще я яде? Защо ни принуждават да се храним навън, така услугите които предлага хотела стават непълни...всичко друго прекрасно, а няма къде да хапне човек нещо днес готвено, а не аламинути само...Но явно няма пълно щастие.
Ако нещо ви интересува, питайте.

Общи условия

Активация на акаунт