Хотелите във Велинград-4

• 92 428
  • 716
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Привет! Peace
Търся скорошно мнение за хотел Селект.

# 466
Здравейте!
Знам ,че има много ходили в Гранда по време на празници, моля дайте инфо как е!

# 467
  • Burgas, Bulgaria
Някой да е посещавал ''Селект"" скоро ,има много изгодна оферта и се чудим , търсим си място с много сняг и единият вариант е Велинград .

# 468
Някой да е посещавал ''Селект"" скоро ,има много изгодна оферта и се чудим , търсим си място с много сняг и единият вариант е Велинград .

Това за снега не е много сигурно, ако това е водещият мотив. 2013г. по Нова година беше слънчево и абсолютно без сняг ,но много приятно де.

# 469
Резервирахме в  Св. Спас за НГ. Четох коментари тук и малко се притесних. Би ли се включил още някой със скорошно посещение там? От хотела казаха, че ще има различни ателиета за децата + детски кът с аниматор, интересува ме дали е достатъчно топло навсякъде и чисто, как е детския басейн, Т на водата в него и всичко, което се сетите.

# 470
Някой може ли да се включи с актуален коментар за х-л България?

# 471
  • София по рождение
Мисля, да резервирач за Спас. Доколкото изчетох тук коментарите, най-добре е. Нали?

# 472
Тези дни ще резервираме за Велина, за средата на Януари. Нямам търпение вече.
Има ли някой да се е върнал скоро от там  Grinning

# 473
Да , аз бях преди месец. Хубаво е , само ресторантът не ми хареса. На обяд имаше много вкусно готвено меню и супи. Вечер  обаче - пържено на фритюрници, измислени манджи, скъпо. Не препоръчвам за вечеря. А, и закуската не ми хареса.

# 474
Да , аз бях преди месец. Хубаво е , само ресторантът не ми хареса. На обяд имаше много вкусно готвено меню и супи. Вечер  обаче - пържено на фритюрници, измислени манджи, скъпо. Не препоръчвам за вечеря. А, и закуската не ми хареса.
Благодаря. Ние за обяд и вечеря обикновено сме в Чинарите, много е вкусно там. Басейните хубави ли са, има външен, нали или се бъркам?

# 475
Да, басейните са много хубави, има и външен.

# 476
  • София
Мисля, да резервирач за Спас. Доколкото изчетох тук коментарите, най-добре е. Нали?

Simple Smile Не знам дали е най-добре. Аз просто съм пристрастена и с децата винаги ходим там във Велинград, след като пробвахме няколко други. Сега няма да сме на хотел, но ако бях решила да празнуваме във Велинград, този щеше да е.

# 477
  • София по рождение

Simple Smile Не знам дали е най-добре. Аз просто съм пристрастена и с децата винаги ходим там във Велинград, след като пробвахме няколко други. Сега няма да сме на хотел, но ако бях решила да празнуваме във Велинград, този щеше да е.

мерси Пепеляши  bouquet аз се отказах за сега- ще ходим в пампорово. По-нататък ще е Спас.

# 478
  • In my tropical dream
Сладурки, някой бил ли е в х-л Здравец?
Искам да взема ваучер за подарък за майка ми и се колебая между четири хотела със сходни оферти, като май клоня към Здравец. За всички има И лоши отзиви, но за този като че ли са най-малко.
Останалите евентуални хотели са Бор, Селект и Аква вива.
Моля, помогнете ми с избора   bouquet
Весели празници!

# 479
  • Italia
Отзиви за "Бор"? Утре заминаваме, а се чудя дали да слагам халати и хавлии в куфара, четох разни недотам доволни клиенти... "Скъсни хавлии за обличане" (каквото и да означава това).

Общи условия

Активация на акаунт