Хотелите във Велинград-4

• 92 413
  • 716
  •   1
Отговори
# 510
Искам да обърна внимание към нещо, което забелязах преди известно време, но днес ми се потвърди мнението.
http://grabo.bg/na-spa-vav-velingrad-0khb66
Ваучер за х-л Селект с цена 89 лева (делнични дни), с доплащане за събота и неделя 10лв. човек = 109лв.
http://www.spahotelselect.com/promotion.php?id=25
Стая според сайта на хотела - 100лв.

Гледайте като купувате с ваучери, понякога излиза по-скъпо Simple Smile
Хубав ден и приятна почивка Simple Smile

# 511
А как е хотел Селект? Хареса ми двора му, боулинга, ама много кич беее  Crazy
Препоръчва ли го някои  newsm78

# 512
Здравейте,
Мислим за един weekend да посетим Елбрус или Аура. Кой от 2-та има по хубави басейна за този сезон?

# 513
  • България Сливен
За мен най-добрия външен басейн има "Двореца".

# 514
  • София
Дали има някъде следпразнични уикенд оферти?

# 515
Дали има някъде следпразнични уикенд оферти?
Lapni.bg има уикенд оферти.

# 516
Здравейте! Чудим се между хотелите Здравец и Селект кой да изберем? В момента има ваучери и за двата (със закуска и вечеря), а цените са им сходни. Бихте ли споделили ваши мнения и впечатления? Благодаря предварително!

П.С. Две семейства сме с малки деца - на 2 и 3 години

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 14:59 от kastaliq

# 517
А как е хотел Селект? Хареса ми двора му, боулинга, ама много кич беее  Crazy
Препоръчва ли го някои  newsm78
Повечето коментари за хотела са малките стаи и не много разнообразната храна /което за мен си е относително/аз също го заглеждам като оферта но пък хич не ми харесва на външен вид.

# 518
Djuliana, между Аура и Елбрус, бих избрала втория за зимата, макар че доста си приличат. И двата имат затварящи се през зимата басейни с доста топли, плитки части. Аура има още един, изцяло вътрешен, също топъл, а на Елбрус изцяло вътрешния не е топъл - до сауните се намира, но пък закритите някак са ми по-приятни на мен. 

# 519
  • Бургас
Момичета , прочетох темата от октомври  насам , но няма никакви отзиви за "Рич". Някой скоро да е ходил или по-отдавна ? Топло ли е вътре, басейна топъл ли е , как е ресторанта към хотела( много съм зиморничава и не ми се мърда никъде)  Simple Smile
Ще съм благодарна , ако някой сподели  Hug

# 520
  • София
Здравейте! Чудим се между хотелите Здравец и Селект кой да изберем? В момента има ваучери и за двата (със закуска и вечеря), а цените са им сходни. Бихте ли споделили ваши мнения и впечатления? Благодаря предварително!

П.С. Две семейства сме с малки деца - на 2 и 3 години
Дай моля те линк към офертите, че аз гледах за Здравец 170  лв двойна стая. Shocked

# 521
# 522
Може ли пресни отзиви за хотел Сарай, Драгиново?  Simple Smile

Благодаря  bouquet
В никакъв случай, не го препоръчвам. Ходихме там преди две години, мога да кажа само лоши неща за него. Много лоша хигиена, особено в спато!!!! Района е откъснат от света. Храната е бедна на асортимент. Малко персонал и бавно обслужване. Персонала почти не говори български и да не продължавам повече. Бяха ни го препоръчали от едно семейство от гр. Пазарджик и им се доверихме, но никога не бих повторила. Хотела е далеч извън Велинград в с. Драгиново.

# 523
  • София
kastaliq, благодаря.
Аз съм писала и преди за двата хотела -Селект и Здравец.. И двата хотела имат много хубави и големи басейни. Тези 2 хотела са ми фаворити по басейни. И двата са големи и не им е студена водата. В Здравец има малък детски басейн с много топла вода. В Селект също има, но лошото е, че детския и джакузито са в една и съща вода. За Здравец лошото е, че до басейна се стига по едни студени коридори, а като сте с деца е още по-неприятно.  На Селект пък храната не е хубава.

# 524
Здравейте,
Мислим за един weekend да посетим Елбрус или Аура. Кой от 2-та има по хубави басейна за този сезон?
категорично Аура има ред предимства и е в центъра, иначе са на един собственик, а и е с по-хубави басейни- точно 4 броя, с джакузито, но то е за 8, 10 човека Peace

Общи условия

Активация на акаунт