Прием в ясли и детски градини в Пловдив -5

• 48 837
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
Много уместни въпроси! Но ми се струва , че ще останат във въздуха ... Naughty
 Има разлика също в това да отглеждаш сам детето си и в това да си самотен родител - едните деца са с двама родители но детето се отглежда от единия а другите деца са само с един родител. Мисля, че е правилно тези групи да не се разделят защото на практика детето се отглежда от  един родител. Абсолютна щуробаджанащина са допълнителните точки, които се дават по отношение на роднинските връзки с работещи в яслите и градините.  newsm78  - в София това отпадна!
  Имам чувство, че пак ни замазват очите а всъщност си правят каквото си знаят! newsm78

# 481
 Има разлика също в това да отглеждаш сам детето си и в това да си самотен родител - едните деца са с двама родители но детето се отглежда от единия а другите деца са само с един родител. Мисля, че е правилно тези групи да не се разделят защото на практика детето се отглежда от  един родител. Абсолютна щуробаджанащина са допълнителните точки, които се дават по отношение на роднинските връзки с работещи в яслите и градините.  newsm78  - в София това отпадна!
  Имам чувство, че пак ни замазват очите а всъщност си правят каквото си знаят! newsm78

В София имa спечелено дело и aдмимистрстивен съд го отмени, но отивст мa следвсщa инстaнция и aтовa нa прaктикa не е отменено.
 инaче зa социaлните случaи квотa имa, a зa тях - не. Техните точки вaжaт и нa общо клaсирaне и в социaлнaтa квотa, a социaлните ги мaхaт.

# 482
Сори зa линкa, но прк мен стaвaше, дa, товa е ..... ще чaкaме...

# 483

И как ще се доказва, че детето се отглежда от един родител? В смисъл, когато има развод е ясно, но и тогава трябва да има пълно отнемане на родителски права от единия родител за да говорим за нещо такова. Останалото е недоказуемо. Че то  всички родители, които нямат брак ще си трупнат тези точки, но реално ще си живеят заедно и т.н.
Няма как да стане това.
За роднинските връзки-според мен трябва да има точки само за майката и бащата и то за яслата/градината, където работят те. Баби, дядовци , за всички ясли и градини вече е много.

# 484
Момичета, с още един въпрос съм....
Става въпрос за яслите - малкия краят на юли навършва 2 годинки, което значи, че при кандидатстване за ясла тогава вече ще се водя не в отпуск по майчинство, а на работа (или ползваща отпуск). Дали това ще промени в моя полза точките?
Според мен не - понеже в заявлението, отпуск по майчинство и с трудово провоотношение са в една графа, но все пак може би има някъде да се удостовери и да е в +....?

# 485
  • Пловдив
Дали си в майчинство или си на трудов договор - все е 1 точка.
В плюс си единствено, ако местоработата ти е в района на яслата, за която кандидатстваш - тогава имаш още 1 т.

# 486
Дали си в майчинство или си на трудов договор - все е 1 точка.
В плюс си единствено, ако местоработата ти е в района на яслата, за която кандидатстваш - тогава имаш още 1 т.

Благодаря!!!
Да - за местоработата, по свое осмотрение бях сложила неправилен район на месторабота, после като коригирах заявлението, 1-та точка се прибави  Peace!

# 487
Верно ли е, че в ЦДГ"Марица" са приели деца с 19 точки? Дали ще имаме шанс на трето класиране? Чух, че едно дете ще го записват там  с 19 точки  и не знам дали не е по втория начин.

# 488
  • Пловдив
Аз да попитам за бележките за данъците-подадохме ги в четвъртък.Дали няма да са готови утре или направо в четвъртък да отидем?

# 489
Аз днес записах. Остана ми да нося акта за раждане, след толкова четене пак недоразбрала, че трябва да нося копие от него.
Успех на всички за третото класиране желая!

# 490
Верно ли е, че в ЦДГ"Марица" са приели деца с 19 точки? Дали ще имаме шанс на трето класиране? Чух, че едно дете ще го записват там  с 19 точки  и не знам дали не е по втория начин.

Това което се вижда в интернет страница като си влезна в профила, най-малкия брой точки на приети в ЦДГ "Марица" - 20 т. Няма нито едно дете прието с 19 точки или с 19,5т.

# 491
  • Sofia, Bulgaria
ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ИЗЛЯЗОХА ЛИ РЕЗУЛТАТИТЕ ЗА ЯСЛИТЕ АКО СА ИЗЛЕЗЛИ И НЕ СЪМ ПОЛУЧИЛА ОТГОВОР ЗНАЧИ ЧЕ НЕ СМЕ ПРИЕТИ ТАКА ЛИ.

# 492
Не са излезли резултати за ясли! Има ги само подредени по номера на изтегляне но в графата за класиране на всички пише НЕ. Тъй, че ще чакаме още !

# 493
Момичета, това класиране за септември месец ли е? Много малко бройки ми се виждат ако е за тогава...
Ако сега анулирам и подам наново за желано заведение дали ще има някакво значение и резултат?

# 494
  • Sofia, Bulgaria
Благодаря ти за хубавия отговор,но да попитам друго колко време още ще чакаме.

Общи условия

Активация на акаунт