Прием в ясли и детски градини в Пловдив -5

• 48 293
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, благодаря ви за отговорите, Не съм на граждански договор съм, а на трудов и осигуровките са си ми платени. Надявам се това да ми донесе 1 точка...

# 691
Здравейте!
Имам следното питане,прави ли се проверка дали имаме задължения към общината при кандидатстване?
Данъците ни са платени и съм сигурна,че ще ни издадат бележка от данъчното,че нямаме задължения,но в сайта на общината има една справка за финансови задължения,на която излизат едни 20 лева и не знам какви са?И дали ще са проблемни? newsm78

Миналото лято имахме същия проблем. Бяхме си платили всичко  , а при проверка в сайта задълженията си стояха . Беше минал повече от месец от плащането. Писах на някакъв мейл , който намерих пак от сайта . След около месец получих отговор , че вече всичко е коректно  Grinning доста време им отне.

# 692
Здравейте,
имам едно малко питане. Да вземем прмер следващото класиране на 28ми август. Бележките за липса на задължения, от ГРАО и от работодателя кога трябва да са издадени: след 28ми или може и преди това, примерно на 22.08.13?

При рпием сма олично от родителите ли се подават документите?

мерси за съдействието

# 693
  • Пловдив
Здравейте,
имам едно малко питане. Да вземем прмер следващото класиране на 28ми август. Бележките за липса на задължения, от ГРАО и от работодателя кога трябва да са издадени: след 28ми или може и преди това, примерно на 22.08.13?
Може и по-рано. Както сме писали и преди гледа се липса на задължения от предходна година. От работодателя и ГРАО  ако са от същия месец вършат работа.
При рпием сма олично от родителите ли се подават документите?
Да, от единия от двамата родители.
мерси за съдействието

# 694
мами здравейте
искам да ви попитам някоя от вас ще кандидатства ли на сегащното класиране за котарака в чизми ние събираме едвам 18 точки нали имаме шанс да ни приемат

# 695
  • Пловдив
18 точки ми се вижда съвсем прилично.

# 696
и на мен  така
дано да я приемат че се отписахме от сегашната дето щеше да тръгне септември
ох направо се чудя как ги събират тези 22 -23 точки

# 697
  • Пловдив
Точки за работа наблизо и за двамата родители - ако родителите работят в района, примерно район северен. Точки за адрес. Точки, че не дължат данъци. По-голямо дете в същата градина и те така. Аз мисля, че догодина и ние ще ударим 22 точки Simple Smile С по-големия брат в градината Simple Smile

# 698
аз анулирах днескашното заявление защото на мъжа ми работата му се води на два адреса бях писала стария адрес а той се води на южен и тамън се зарадвах че и от там вземаме една точка но уви не правят проблем нещо че има анулиране нали от вас някой кандидатствал ли е за котарака в чизми да ми каже като точки колко събирате

# 699
  • Пловдив
6o6ko докато не дойде крайният срок за подаване на заявления може да анулираш и подаваш ново колкото пъти искаш. Стискам палци да ви приемат!

# 700
дано и аз на това се надявам но една комшийка още когато бяха почнали да я строят ми беше каза че едва ли ще приемат случайни деца там
те били питали за техните деца и директорката и била каза едва ли ще ги вземат не виждаш ли от сега какви джипове и коли спират и правят от сега инвестиций почти за всичко та нз
надявам се с ел класирането да се избегнат тези работи

# 701
Здравейте! Надявам се да не спамя темата, но искам да попитам ако децата ни са приета на класирането, което ще е на 28 август, кога тръгват на ясла? Питам, тъй като взимам храна от ДК и купоните се купуват предварително.

# 702
  • Пловдив
Зависи какво се разберете с директорката, но предполагам към 16.09 ще може да започне. Имай предвид, че в началото /1-2 седмици/ децата са до обяд, така че си вземи купони за септември, според мен ще ви трябват  Peace

# 703
Здравейте момичета! Иска ми се да споделя и аз нещо-подала съм документи за ясла и очаквам класирането на 28.08..., но съм много раздвоена, детето ми е само на година и половина. Искам да тръгне на ясла когато навърши две, но дали ще има свободни места през март 2014? Питах в яслата, но и от там не са наясно по въпроса. Факта, че в системата за ел. класиране  има обяснения, че ще се извършват ежемесечни такива изобщо не ми вдъхва доверие. Вие на какво мнение сте?

# 704
  • Пловдив
Еми начина е да го запишете и да си плащате абонамент по 25лв/м,но незнам дали все още има тази практика,но имайте впредвид,че ще ви спрат майчинството

Общи условия

Активация на акаунт