Прием в ясли и детски градини в Пловдив -5

• 49 696
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Чакайте сега ,че неще не разбрах Crazy Уж имам 18т.,а сега видях,че за първо желание градината сме имали общо 14т Shocked и сме 45 по ред. Как така изведнъж станаха 14т. Thinking
Къде виждате кой номер поред сте?

# 166
Ето-7броя в ЦДГ Лилия-Източен. Туй е то, свободните места...
http://dz-priem.plovdiv.bg/vacancies

Хахаха да плача ли,да се смея ли?От всички градини в целия град само 7 свободни места за колко наброй деца??????? Crazy #Crazy

# 167
  • Пловдив
sparkling eyes
аз имейл все още нямам

# 168
момичета може ли малко инфо къде гледате заетите места и точките по грасдини-демек списъка с децата.....

# 169

Като влезнеш където са резултатите и отвориш най-крайната икона ти излизат децата,които са приети и не приети и се търсиш и така. Peace

# 170
сега разглеждах списъците с приетите деца, ако второто ни желание беше първо - щяха да ни приемат, приемали са деца с по 18 точки, но ние там имаме 17,5, ама как да знам:))) говоря за район Северен и по-точно за градините в Гагарин.

# 171
  • Пловдив
Смях 101 номер,а живеем на 2 минути от градината

# 172
  • Пловдив
Мами, знаете ли от кой набор нататък децата задължително трябва да ходят на градина от 4-годишна възраст?

# 173
  • Пловдив
Ние сме 44 номер в класирането, а за приети до 39 номер включително - и това ако не е късмет  #Cussing out
Дали ще се запази това класиране и за следващите, за да влязат тези, които са чакащи сега - едва ли....  Cry

# 174
Ние сме приети ...в нашата градина като гледах има приети деца с по 14 точки ...... Сега да успе да събера всичките тъпи бумаги и ще се записвама...Бяхме планирали малко почивка, но се разбра поне ,че не е една седмица записването , а две.така че може и да ни се получи. Има ли някой приет в Еделвайс в Тракия?

# 175
  • Пловдив
Има ли някой приет в Еделвайс в Тракия?
Моят непослушко е 4-ти в списъка.  Laughing

# 176
  • Пловдив
А,някой знае ли в "Перуника" с колко точки най-малко са приети деца?

# 177
Здравейте на всички!Искам да попитам нещо, че не ми е много ясно.Понеже таткото е самоосигуряващ се това копие от документите за внесени осигурителни вноски за изминалата 2012 година ли трябва да е?

# 178
  • Пловдив
Аз мисля ,че е рано да се виждат свободните места.Първо трябва да се запишат приетите деца,а ще има и такива приети по  3,4,5 ,които ще чакат 2-ро класиране за първите желания.Така ще останат свободни техните места.

# 179
  • Пловдив
Здравейте на всички!Искам да попитам нещо, че не ми е много ясно.Понеже таткото е самоосигуряващ се това копие от документите за внесени осигурителни вноски за изминалата 2012 година ли трябва да е?
От сайта
Мъжът ми е самоосигуряващо се лице. Посочили сме, че ще ползва критерий 1.2.1. За какъв период трябва да представим копие от вносните бележки при записване на детето?
-Tрябва да представите копие от платежните документи  за настоящия или предходния на месеца на представяне на документите за записване. Считаме, че спазвате нормативните разпоредби и внасяте ежемесечно сумите за осигуровки

Аз мисля ,че е рано да се виждат свободните места.Първо трябва да се запишат приетите деца,а ще има и такива приети по  3,4,5 ,които ще чакат 2-ро класиране за първите желания.Така ще останат свободни техните места.
Подкрепям.

Общи условия

Активация на акаунт