Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 68~

• 36 107
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Потопих се отново във Вашия свят. Two Hearts Благодаря за хубавата тема, на всички, които участват в нея.  smile3501
Не успявам да пиша  Embarassed, но поне успявам да Ви изчета.
Пожелавам хубав петъчен ден и прекрасни почивни дни.  Tada

Бъдете все така активни, за да ни радвате   love001

# 121
  • в подножието на планината
Кали, HugНадя, Hug Вяра, Hug Наде, Hug Деми, Hug

Клоди, Hug песничката на Челик е супер!  bouquet

Релаксче, Hug туй оЧо...не ме изпуска от поглед... Mr. Green

# 122
Момичета едно голямо притеснение не ми дава мира..........цяла сутрин ми се върти в главата и за пет пари рабта не съм свършила:
някой беше споделил ( дано не ми се обиди, че не цитирам), че Ча не знае английски......е как ще се разбираме с него.............аууууууу лошоооооо Grinning

# 123
еми Ива туркиш джануъм. То е достатъчно да казваш само сени севиюрум и гел гел хааха другото и двамата го знаете на всички езици и накрая му кажи гитт бе той много обича Grinning

# 124
Момичета от известно време искам да ви попитам...
Върти ми се из главата, защото Чаги толкова напълня във втори сезон?  newsm78 Някъде четох, че заради дубльора, който участва, че бил по-едричък и затова. Това дали е вярно?!  newsm78 newsm78
На мен много не ми харесва толкова пълен, най-много си го харесвам в трети сезон, и в първи става, ама е малко дечко  Joy, после възмъжава...

# 125
Скрит текст:
Тя: Свободен ли си тази вечер?
Той: Не, ще излизам.
Тя: С кой?
Той: С най-красивото момиче на света.
Тя: Добре, чао.
/След 5 минути звънеца в нейната къща звъни/
Тя: Защо си тук?
Той: Казах ти, че ще излизам с най-
красивото момиче на света!
Тя: Ооо, аз ли съм?
Той: Не, повикай сестра ти Grinning xaxax

# 126
Ето го дубльора му, но не ми се вярва това да е причината за напълняването му, по същата логига защо не е ослабнал той, а е трябвало например Чаги да напълнее, не, не, друга е причината.
Çağatay'ın dublorü.

# 127
  • Пловдив
Аууууу този дубльор не ми харесва. Чаги, си е Чаги Heart Eyes

# 128
Поздрав с една красива българска песен

# 129
еми Ива туркиш джануъм. То е достатъчно да казваш само сени севиюрум и гел гел хааха другото и двамата го знаете на всички езици и накрая му кажи гитт бе той много обича Grinning
Joy Joy Joy
Ваааайййй дубльора грозен бееее Sick

# 130
Ето го дубльора му, но не ми се вярва това да е причината за напълняването му, по същата логига защо не е ослабнал той, а е трябвало например Чаги да напълнее, не, не, друга е причината.
Çağatay'ın dublorü.
Скрит текст:

Мерси, Наде  Hug и аз мислих, че не е това причината  Peace
Много грозен тоз Joy нямат никаква прилика  hahaha hahaha hahaha

# 131
  • Пловдив
Joy Joy Joy
Ваааайййй дубльора грозен бееее Sick

Многооооо  Mr. Green

# 132
хич не прилича на Ча  Mr. Green само бакенбардите си пасват  Mr. Green Илда,нарочно е такова да се усещате,че ви наблюдавам  Whistling

# 133
Здравейте момичета!
Благодаря за новата тема, страхотно оформление!  bouquet
С тези закуски, които предлагате, мога да изкарам чак до довечера  Simple Smile, благодаря.
Защо се е наложило да използват дубльор във филма  newsm78, тук няма такива екшън сцени като в американските филми, или аз нещо съм пропуснала  Rolling Eyes
Много ми е забавно и разпускащо като ви чета, зареждате деня ми с положителна енергия   bouquet. Много хубави песнички пускате, за което благодаря на всички, и за снимките и новините около любимите ни актьори също   bouquet  Hug
Приятен петъчен ден ви пожелавам!

# 134
Светулка, коментирали сме появата на дубльора му в сериала, пропуснала си го този момент.
Чаги не искаше да играе любовните сцени с актрисата играеща Руя(нея я смениха с друга в последствие) и в тези сцени писаха, че е бил именно той, а не Чаги.
Нови снимки на Хазал(първите няколко), папараците отново са я засякли.

http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/39045-yasam-hazal-sana-ne-olmus-boyle/1

Общи условия

Активация на акаунт