Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 68~

• 36 111
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
  • в подножието на планината

Наде, благодаря за снимките на Хазал!  bouquet Много е хубава, както винаги, но пак са се хванали за килограмите и... ooooh!

# 136
Светулка, коментирали сме появата на дубльора му в сериала, пропуснала си го този момент.
Чаги не искаше да играе любовните сцени с актрисата играеща Руя(нея я смениха с друга в последствие) и в тези сцени писаха, че е бил именно той, а не Чаги.
Нови снимки на Хазал(първите няколко), папараците отново са я засякли.

http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/39045-yasam-hazal-sana-ne-olmus-boyle/1

Благодаря ти за отговора!  HugПропуснала съм коментарите, не следя от самото начало темите, може би от 40 и някоя тема нататък...
Тези снимки преди малко ги гледах във фейса  Simple Smile

# 137
  • Под Сините камъни
Ето го дубльора му, но не ми се вярва това да е причината за напълняването му, по същата логига защо не е ослабнал той, а е трябвало например Чаги да напълнее, не, не, друга е причината.
Çağatay'ın dublorü.
Скрит текст:
Вай къде я видяха тая прилика с Чаги   Sick.
А с Гюнеш дали е имало дубльор  newsm78

# 138
Светулка,  Hug добре дошла

Наде,  Hug мерси за снимките на Хазал   bouquet

# 139
Не Пепи, с Гюнеш си играеше Чаги, нямаше дубльор, само в сцените с Руя, особено онази, която е в спомените на втората актриса играеща Руя, когато дойде с майка си в апартамента му и погледна към коридора. Още тогава ми направи впечатление, че е по-едър и в последствие се писа, че е бил дубльора му и започнаха да се появяват негови снимки от сета.
Звезде, вече прекаляват с килограмите й. Не разбраха ли, че на нея и отива да е леко пухкава, или си нямат жълтини за писане около нея и сами си създават такива. ooooh!

# 140
Сега като се замисля, защо не е искал да играе тези сцени? А с Хазал как изигра сцената? Нещо май има...? То да кажеш, че са били някакви разгорещени сцени че да не иска, пък то... newsm78
Кали, благодаря ти!  bouquet

# 141
то те и двете Руй един дол дренки  Sick

# 142
Сега като се замисля, защо не е искал да играе тези сцени? А с Хазал как изигра сцената? Нещо май има...? То да кажеш, че са били някакви разгорещени сцени че да не иска, пък то... newsm78

Ами специално тази сцена, за която писах беше по-гореща от другите, а с Хазал е бил свикнал, поне така се беше изказал. Даже с първата актриса играеща Руя когато я заведе в апартамента си и преспа с нея, се писа, че ползвали възглавница помежду им по време на целувката когато я притискаше към стената. Имаше и възглавница между ФЕмир по време на кекса им на острова.

# 143

Ами специално тази сцена, за която писах беше по-гореща от другите, а с Хазал е бил свикнал, поне така се беше изказал.
и се чудите защо оправя куцо и сакато Ча, еми как да издържи иначе по цял ден целувки милувки и сцени които да възкръсват някои работи , той трябва да освободи човечеца иначе е вредно за здравето и която по отпред и наред

# 144
то те и двете Руй един дол дренки  Sick
Ааааа, Миленче, втората актриса играеща Руя, беше направо страховита с тези ококорени очи. Shocked
Първата ми беше сладка, но малко си падаше джукатайка, повече от нормалното.

# 145
Вери - това ще да е.......основно гит!  Joy

Светулка, коментирали сме появата на дубльора му в сериала, пропуснала си го този момент.
Чаги не искаше да играе любовните сцени с актрисата играеща Руя(нея я смениха с друга в последствие) и в тези сцени писаха, че е бил именно той, а не Чаги.
Нови снимки на Хазал(първите няколко), папараците отново са я засякли.

http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/39045-yasam-hazal-sana-ne-olmus-boyle/1
мерси и аз за обясненията, аз също съм пропуснала темите до 40.... и тъкмо шях да задам същия въпрос!
странно е обаче , само с Руя.........хмммм
Благодаря ти за отговора!  HugПропуснала съм коментарите, не следя от самото начало темите, може би от 40 и някоя тема нататък...
Тези снимки преди малко ги гледах във фейса  Simple Smile

# 146
  • Под Сините камъни

Ами специално тази сцена, за която писах беше по-гореща от другите, а с Хазал е бил свикнал, поне така се беше изказал. Даже с първата актриса играеща Руя когато я заведе в апартамента си и преспа с нея, се писа, че ползвали възглавница помежду им по време на целувката когато я притискаше към стената. Имаше и възглавница между ФЕмир по време на кекса им на острова.
Наде знам,че беше Чаги,просто така попитах  Grinning.А пък аз тая въглавница дето я виждате при кекса на острова,аз не я виждам.На мен ми прилича на разстояние между тях и се вижда нещо зад тях.ЮИ аз как го обясних  hahaha

# 147
Благодаря ви за отговорите!
Аз възглавницата на острова я видях, имаше и пусната снимка, точно от тази сцена, и тя беше оградена с червено. Но за сцената с Руя в апартамента не съм забелязала.

# 148
Здравейте на всички. Hug
Ама тя първата актриса която игра Руя му каза животно и беше забавно.

# 149
и аз не я виждах докато не ми казаха в кой момент да гледам и я видях жълта кръгла е  Peace

Общи условия

Активация на акаунт