Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 68~

• 36 305
  • 747
  •   1
Отговори
# 195
Момичета едно голямо притеснение не ми дава мира..........цяла сутрин ми се върти в главата и за пет пари рабта не съм свършила:
някой беше споделил ( дано не ми се обиди, че не цитирам), че Ча не знае английски......е как ще се разбираме с него.............аууууууу лошоооооо Grinning

Иве /дано така се казва, а това не е само ник Simple Smile ако е извинявай  Peace /  езика на любовта всички го говорят, аз така ще си се разбирам с него  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

само че той говори езика на друга любов дет ти още не я говориш, само А и Б знаеш та пак трудна ще се разберете

Охо знаеш ли колко бързо се уча аз  Mr. Green Mr. Green  Доста съм схватлива  Mr. Green  С тоя батко, колко ще ми е сладко  Mr. Green / вай бе и рими редя вече  Joy /

Miss, ( аз не мога да свикна още с имената, лица помня много, но имена, така че се извинявам) така се казвам не е само ник Simple Smile))

С езика на любовта ще се разберем, спокойна съм. Единственото което ме притесява е моят мъж да не погледне какво се пише...Simple Smile))) И без туй трудно приема игнорирането заради филма всяка вечер и форума през цялото време, пък и ако прочете....ваййййй не ми се мисли Joy Joy Joy

за Хазал, че е понапълняла да, но е много чаровна Simple Smile))

# 196
miss-sunshine, тази снимка, която си публикувала е страшна направо. ooooh! И двете крайности с килограмите са пагубни за човешкото здраве. Най-добре е човек да е с килограми в рамките на нормалното, нито в повече, нито в по-малко за ръста си.
Сега ти забелязах дрешките, нови ли са, честити да са ти!?!
Хайде къзларки, чакам Ви на въртележката, Ваш Ча. Joy

# 197
А забравих да ви помоля, ако може и не ви затруднявам да обновите линкчетата към 42 и 58 еп.   Hug А с 53 еп. има някакъв проблем ли? Нещо такова четох в предните теми  newsm78

Няма проблем, в момента го оправям, дано успея да му сложа лого. Но и да не успея, до ден-два ще ви го пусна Simple Smile

# 198
  • Варненска клюкарка
Пепи, пусни 52 серия и дай на 1:52:02  Peace
Аз не виждам нищо, а уж съм с перфектно зрение  Embarassed Помня, че човек от екипа каза че не са използвали възглавница, а и Ч също го каза в интирвю. А и като ще я слагат така, че да се вижда, защо в интервютата ще отричат? Нещо не се връзва... И да- каза,че е свикнал с Хазал, ама тя дали е свикнала да я подпира самолета? Като се има предвид, че по турските стандарти за красота тя е истински бонбон, а мъжете на възраста на Ча вдигат самолета от здрависване с жена....а за целувки и натискане да не говорим...бая усещания ще е имало  Laughing
Дънките и са много специален цвят- светъл графит с жълтеникав оттенък, който е видно че се подсилва допълнително от свещите по пода. Със същите дънки е и в 53 и 54 епизод- ясно си личи цвета им.
Колкото до Руята и дубльора- като се има предвид че серия се прави за седмица, значи 4-5 дни преди това отказва сцена с нея, а след това няма проблем за къде по- гореща и продължителна сцена с Хазал...сещайте се  Whistling С перде, без перде, грим, събличане, обличане, оправяне на леглото и пак от начало- часове са отишли  Laughing
 Ако пък е искал да е лоялен към някой, защо с Руята тц, а с нашето момиче може  newsm78 (освен, ако не е държал на лоялност точно към Хазал  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes)

Последна редакция: пт, 05 апр 2013, 14:48 от Беллора

# 199
  • София
Иве и аз така, не помня много имена и затова като се обръщам към някой от форума пиша ника, иначе така като си е собственото име нямам проблем  Mr. Green Еми Иве какво да ти кажа прав си е мъжа ти  Naughty Повече внимание му обръщай, а за Чаги не се притеснявайте аз достатъчно му обръщам  Mr. Green Mr. Green

Наде дам найстина, всичко трябва да е в рамките на нормалното както и ти каза, но според мен е пагубно постоянно да се говори, че трябва да си слаба и да приличаш едва ли не на момичетата от списанията, защото доста от по-малките момичета гладуват, а всички знаем до какво може да доведе едно нередовно хранене и е много страшно.... а пък и да си с наднормено тегло е също толкова пагубно.... аз мисля, че когато се чувсташ добре в собствената си кожа, не трябва да слушаш другите, дори и да ти казват, че имаш 2-3 или 5 кг. в повече, важното е ти как се чувстваш! /освен,ако не е някой твой близък, който ти го казва за твое добро !!! / В крайна сметка все ще се намери някой да ти намери махна за нещо и ако се връзваш на всеки......
Дам новички са  Mr. Green и аз много си ги харесвам  Mr. Green  Аз съм си 24/7 на въртележката, сега поне ще съм си с Чаги  Mr. Green Joy

Манка благодаря ти много  Hug

За всички по една  Hug Hug Hug  Simple Smile

# 200
от туйтър  Peace

# 201
İyi ki doğdun Hocam текста на снимката май баща му има РД  Peace

# 202
Пепи, пусни 52 серия и дай на 1:52:02  Peace
Аз не виждам нищо, а уж съм с перфектно зрение  Embarassed Помня, че човек от екипа каза че не са използвали възглавница, а и Ч също го каза в интирвю. А и като ще я слагат така, че да се вижда, защо в интервютата ще отричат? Нещо не се връзва... И да- каза,че е свикнал с Хазал, ама тя дали е свикнала да я подпира самолета? Като се има предвид, че по турските стандарти за красота тя е истински бонбон, а мъжете на възраста на Ча вдигат самолета от здрависване с жена....а за целувки и натискане да не говорим...бая усещания ще е имало  Laughing
Дънките и са много специален цвят- светъл графит с жълтеникав оттенък, който е видно че се подсилва допълнително от свещите по пода. Със същите дънки е и в 53 и 54 епизод- ясно си личи цвета им.
Колкото до Руята и дубльора- като се има предвид че серия се прави за седмица, значи 4-5 дни преди това отказва сцена с нея, а след това няма проблем за къде по- гореща и продължителна сцена с Хазал...сещайте се  Whistling С перде, без перде, грим, събличане, обличане, оправяне на леглото и пак от начало- часове са отишли  Laughing
 Ако пък е искал да е лоялен към някой, защо с Руята тц, а с нашето момиче може  newsm78 (освен, ако не е държал на лоялност точно към Хазал  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes)
....хей Здравей
Пиши по-често..да ни даваш малко разяснения  Mr. Green,всичко ми звучи логично...странно е как с една актриса може с друга не..извинете ама не е професионално някак...горкото момиче Руя дето играе...лоялост  Mr. Green Mr. Greenе засвидетелсвал очевидно на Хазалчето Heart Eyes...то не може да се отрече...
А това за тестостерона ми е ясно,то холивудските актьори са разяснявали не веднъж...какъв зор за интимните сцени...дори и само с целувки...по-горещи...все пак си е човещинка  Joy....а за Чаатайчо дори си е задължително да вдигне самолета Mr. Green....

Та здравейте на всички малки и големи  Hug

Моето да не се бара  Crossing Arms...тука пак някви мераци чета...момчето е МОЕ.... Naughty....

искам да ви пиша нещо интересно,за това как да възбудиш ИНТЕРЕС в отсрещния пол  bowuu

# 203
Сис,аз нищо не виждам,но може и проблема да е при мен.На кого си публикувала снимка.  newsm78

# 204
Сис,аз нищо не виждам,но може и проблема да е при мен.На кого си публикувала снимка.  newsm78
https://pbs.twimg.com/media/BHFeDJLCcAAAh-N.jpg:large

# 205
  • Под Сините камъни

Хайде къзларки, чакам Ви на въртележката, Ваш Ча. Joy

Ай що на въртележката бе джанъм.Нимой да са кача става ми лошо  Sick

# 206
писах на Джан...Гюнайдън г-н Гюнайдън  Flutter

# 207
писах на Джан...Гюнайдън г-н Гюнайдън  Flutter
дано има включване  Mr. Green

# 208
А на Емре е снимката.Видях,че е публикувал в Туйтър нещо,но не съм на моя комп и нещо на туйтър не ми излизат снимките.

Мерси Сис  Hug

# 209
Знаетели на Търкан..истинския туит newsm78

Миленкаааааааааааааааааааааааа  Joy Joy Joy Joy Joy Joy,не мога да спра да се хиля

Общи условия

Активация на акаунт