Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 68~

• 36 150
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
Ирка,
[quote.В живота ни има предостатъчно мъка и страдание,затова отказвам да приема това тяхно ламтене за повече пари ПЕ ]
Така е, аз също не мога да отделя сериала от продуцентите му, историята в ПЕ от алчното чиче Аксой бей. Това прави нетърпимостта ми по-голяма, за мое съжаление. Ех да беше и м живота така просто, като нещо не върви - да го кръцнем - ииии дотам, нейсе. Cry
[/quote]   

хич не е дотам,Неви...тази алчност изигра лоша шега на всички засегнати....кой ли не е...Хазал ли,Ча ли,Гиземчето,Аху...Вахиде...Юсуф...Бараш..

младите и неопитни се изложиха публично...залитнаха
а опитните се провалиха в новите си проекти

# 406
хелоууууууууууу  Hug нъ съ съ туитърки  Joy
Joy Joy Joy Joy не съм влизала кво ново там

аз се корам и не вдявам много Rolling Eyes
и аз това питам  Mr. Green онези зарибените още пишат по стените на хората  Hug
и аз писах  Joy
хаха на кой бе душа  Mr. Green
хората не ви отразяват ама вие само им се бутате Mr. Green
айде айде и ти си в кюпа  Mr. Green

# 407
  • в подножието на планината

За мен нищо не им е отнето,отказвам да гледам ПЕ,и никога няма да го приема,не може да дадеш на хората вяра в такава любов и после да ги полееш със студен душ,финала беше в парка за мен,а и за много други,обичат си се двамата и така.В живота ни има предостатъчно мъка и страдание,затова отказвам да приема това тяхно ламтене за повече пари ПЕ Peace

+ 1  newsm10

Неви, Hug

# 408
аз си чакам Whistling

# 409
Еми Иве само мога да кажа "НАЗДРАВЕ"!
Според мен, продължавайте с атаките в туитър, накрая ше им срутите стените и ще ви разберат кои сте и какви сте, ама после кво ше праите - не знам  Mr. Green Да не дадете "кръгом"  Joy

# 410
Како Ева снимала съм те сутринта и ще те пратя на Ча с посланието отдолу  Joy

# 411
ПОНЯКОГА СЕ СЛУЧВА ОНОВА, КОЕТО НАЙ-МАЛКО ОЧАКВАШ! СРЕЩАШ ОНЗИ, КОЙТО ЩЕ Е ВИНАГИ ДО ТЕБ КАЗВАШ СИ,ЧЕ НИКОЙ И НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ТИ ГО ОТНЕМЕ....НО СЕ СЛУЧВА НЕЩО И СЕ РАЗДЕЛЯТЕ....РАЗДЯЛАТА БОЛИ СЪРЦЕТО ПЛАЧЕ, А ДУШАТА ГОРИ ЛИ ГОРИ И НЯМА КОЙ ДА ТЕ УТЕШИ И НЯМА КОЙ ДА ТИ ПОМОГНЕ ДА ПРЕМАХНЕШ БОЛКАТА. ТАКА СТАНА И С ФЕМИР ТЕ НЕ ЖИВЯХА ОБИЧАЙКИ СЕ,ТЕ НЕ ИЗПОЛЗВАХА ВСЕКИ МИГ ДА БЪДАТ ЩАСТЛИВИ, А ПРЕЗ ПОВЕЧЕТО ВРЕМЕ БЯХА СКАРАНИ ИЛИ СЪРДИТИ ЕДИН НА ДРУГ......ЗАРАДИ ЕДНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ ИЗГУБИХА 3 ГОДИНИ И НИКОЙ НИЩО НЕ МОЖЕШЕ ДА ПРОМЕНИ.....НО ТЕ РАЗБРАХА НАКРАЯ ЧЕ ТРЯБВА ДА ЖИВЕЯТ ЗАЕДНО И ОБИЧАЙКИ СЕ НО ИМ БЕШЕ ОТНЕТО ТОВА ПРАВО.....ИЗВОД НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ЩЕ ИМАШ ПАРИ ИЛИ ЩЕ СИ БЕДЕН ЛЮБОВТА НЕ ПИТА ТЯ ДИРЕКТНО ВЛИЗА!
 За мен нищо не им е отнето,отказвам да гледам ПЕ,и никога няма да го приема,не може да дадеш на хората вяра в такава любов и после да ги полееш със студен душ,финала беше в парка за мен,а и за много други,обичат си се двамата и така.В живота ни има предостатъчно мъка и страдание,затова отказвам да приема това тяхно ламтене за повече пари ПЕ Peace

Ирка, и аз като тебе,ама и Галя е като нас... Peace
Неви  wavey Влезе,зареди ни с инфо...супер  Hug Продължавай все така... Praynig
Иве,
ама още ли не ти се е обадил?Аааа...ето звъни ти...

Kали, лека!

# 412
Еми Иве само мога да кажа "НАЗДРАВЕ"!
Според мен, продължавайте с атаките в туитър, накрая ше им срутите стените и ще ви разберат кои сте и какви сте, ама после кво ше праите - не знам  Mr. Green Да не дадете "кръгом"  Joy
Неви тъй ще стане  Joy един да им отговори и тези ще се скрият този път  Mr. Green

# 413
Звезде привет  Hug
Иве, при такова послание, човекът ще се самонамаже с мед и сметана,лелелеле Joy

# 414
  • в подножието на планината

Висите у тоя туитър , а нищо интересно не споделихте... Mr. Green

# 415
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка,
[quote.В живота ни има предостатъчно мъка и страдание,затова отказвам да приема това тяхно ламтене за повече пари ПЕ ]
Така е, аз също не мога да отделя сериала от продуцентите му, историята в ПЕ от алчното чиче Аксой бей. Това прави нетърпимостта ми по-голяма, за мое съжаление. Ех да беше и м живота така просто, като нещо не върви - да го кръцнем - ииии дотам, нейсе. Cry
[/quote] Ами Неви,може да го кръцнеш като продължиш напред,и мен това че окипазиха Фемирската приказка за едните пари,много ме е яд,разбирам да не бяха спечелили много от АФК,а те създадоха един феномен,и пожелаха сами да го закопаят,кой спечели от всичко това,никой,а най-големия губещ според мен е зрителя,защото ние изживяхме заедно с тях тази приказка,радвахме се с тях,плакахме с тях,ядосвахме се с тях,разочаровахме се на моменти от тях,и си ги заобичахме.Аз няма да позволя да ми изцапа тази чиста тяхна любов с неговата алчност,не страдах толкова с тяхната любов за да видя накрая едни разбити мечти,и една страдаща душа,затова отказвам да приема този финал,който те се опитаха да ми натрапят Hug Hug

# 416
Снежи, как си душата. Гледаш ли жълтурковите драскачи, кви тъпотии пишат за Хазал. Понеже си тръгнала сама в таксито и не можаха с никой да я чифтосат измислиха, че носи само черни дрехи, за да си крие килограмите. Ми това тяхна работа ли е, амеби нещастни. Как пък един път нещо хубаво не написаха, а само плювни, тююююю #2gunfire #2gunfire

# 417
много любима  Two Hearts

# 418
Ирка, ами чичо Аксой като видя как лудеят феновете - един път в Измир, другия път на обрязване на 300 деца го бяха поканили Чаги и реши, че само и единствено той е златната кокошка, да ама не...

# 419
  • У Диспансера ...♥♥♥
хелоууууууууууу  Hug нъ съ съ туитърки  Joy
Joy Joy Joy Joy не съм влизала кво ново там

аз се корам и не вдявам много Rolling Eyes
и аз това питам  Mr. Green онези зарибените още пишат по стените на хората  Hug
и аз писах  Joy
хаха на кой бе душа  Mr. Green
хората не ви отразяват ама вие само им се бутате Mr. Green
айде айде и ти си в кюпа  Mr. Green
Ехе как заблуждаваш хората,къде ме видя Mr. Green

Общи условия