Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 68~

• 36 141
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
Сега като се замисля, защо не е искал да играе тези сцени? А с Хазал как изигра сцената? Нещо май има...? То да кажеш, че са били някакви разгорещени сцени че да не иска, пък то... newsm78

Ами специално тази сцена, за която писах беше по-гореща от другите, а с Хазал е бил свикнал, поне така се беше изказал. Даже с първата актриса играеща Руя когато я заведе в апартамента си и преспа с нея, се писа, че ползвали възглавница помежду им по време на целувката когато я притискаше към стената. Имаше и възглавница между ФЕмир по време на кекса им на острова.
Наде знам,че беше Чаги,просто така попитах  Grinning.А пък аз тая въглавница дето я виждате при кекса на острова,аз не я виждам.На мен ми прилича на разстояние между тях и се вижда нещо зад тях.ЮИ аз как го обясних  hahaha
Пепи тя очите щи извади,даже жълта сложили моля ти се   Joy да си отива с лилавото перде тцтц

# 151
Пепи, пусни 52 серия и дай на 1:52:02  Peace

# 152
Оххх ако аз снимам с Ча никаква възглавница  Mr. Green Naughty
Офффф над мен е полегнал един Бу и вика гяль гяль Нерваче  Laughing
А Ча на микрофона , ха ха ха тя теб ще вземе, я виж къв съм хубавец Нервачето е беним беним
А Толгахан - Нерде е Нервачето и аз да му опитам нервичката  Mr. Green
А онзи с окото вика - земай ги бързо и тримата , аз ще гледам оная луда релаксова да не доди

# 153
А Ча на микрофона , ха ха ха тя теб ще вземе, я виж къв съм хубавец Нервачето е беним беним
А онзи с окото вика - земай ги бързо и тримата , аз ще гледам оная луда релаксова да не доди
не пип,че  fight

# 154
Ето го дубльора му, но не ми се вярва това да е причината за напълняването му, по същата логига защо не е ослабнал той, а е трябвало например Чаги да напълнее, не, не, друга е причината.
Çağatay'ın dublorü.

А в кои серии е участвал дубльора  newsm78

Вече видях отговора. Благодаря.

И какво излиза, че Руя много силно му е въздействала или че не може да я трае???

Последна редакция: пт, 05 апр 2013, 13:35 от Манка

# 155
На лилавото перде не можах да разбера за какво е там. Joy
А иначе възглавницата можеха и някоя бяла да сложат да не се набила много на очи. Joy

# 156
не пип,че  fight
Че к`во
ади гяль да помета с тебе офиса

# 157
  • на вълнолома
relax Hug идеално обяснение, тенкю , тенкю, да пропиша и аз, че много Ча, много нещо у туита
very89 Hug джанъм кефиш на макс- сенсевиорум и гит, ашкулсун, макар че френски всички знаят Mr. Green, шнела шнела също Mr. Green
Г-жа Нервакова Hugи аз съм Ви върла почитателка  bouquet къде ги съзряхте тези зърна newsm78
Neidjal Hug чок се радвамм да ви видя
Пепиту  Hug
Манка Hug ще ти пиша на лс после
 Hug на всички момичета

# 158
ще видиш ти гяль гяль  fight
ДЕФО Нерваче ДЕФО  smile3513

# 159
  • Русе
Пепи, пусни 52 серия и дай на 1:52:02  Peace

ооо вижда се верно нещо жълто... но определено трябва да знаеш, за да  я видиш  Shocked

# 160
На лилавото перде не можах да разбера за какво е там. Joy
А иначе възглавницата можеха и някоя бяла да сложат да не се набила много на очи. Joy
[/quote
както казва Хазал - романтикле  Joy

# 161
ще видиш ти гяль гяль  fight
ДЕФО Нерваче ДЕФО  smile3513
а тъй скарай и са залита на чуждо  hahaha

# 162
аз скоро ви бях показала защо го има пердето чрез виц  Joy

# 163
Скрит текст:
relax Hug идеално обяснение, тенкю , тенкю, да пропиша и аз, че много Ча, много нещо у туита
very89 Hug джанъм кефиш на макс- сенсевиорум и гит, ашкулсун, макар че френски всички знаят Mr. Green, шнела шнела също Mr. Green
Г-жа Нервакова Hugи аз съм Ви върла почитателка  bouquet къде ги съзряхте тези зърна newsm78
Neidjal Hug чок се радвамм да ви видя
Скрит текст:
Пепиту  Hug
Манка Hug ще ти пиша на лс после
 Hug на всички момичета
Пейкова,
Скрит текст:
чак пък на Вие да си говорим/пишем, Cryприятно ми е,   friendshipНадето.

Труден избор. newsm78

# 164
  • Под Сините камъни
Пепи, пусни 52 серия и дай на 1:52:02  Peace
Пфу сега го видях на стоп кадър.Жълтее се нещо  hahaha
Наде  номер 2  Peace

Общи условия

Активация на акаунт