Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 68~

• 36 236
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
И аз обожавам "Малки тайни", обаче харесвам много Синем  Embarassed Не знам за вас  newsm78
Лека нощ!

# 481
Добър вечер  Mr. Green

# 482

Вярче,хайде да се поразкършим
айде хопаа  Mr. Green
прескачам аз от стил на стил  Joy

# 483
Идвам аз , ама к'во да видя - едни дръпнали смукача, други копат ли копат незнайно какво, а трети ... е те му перат и препират ризките... Joy Joy Joy Joy

# 484
Оф Галя, ти ме върна в джаза. Аз мисля като теб. Споделяй си, питаш ли ни нас, дето на живо ни го изиграха тоя спектакъл. Дето отначало уж Емир щял да покаже как не умира любовта и после - шааааат -шок и ужас. Никога, никога няма да им го простя. #2gunfire
Много ми е жал за вас, наистина.  Rolling Eyes
Представям си какво ви е било.. първо са ви казали, че ще има щастлив финал, вече сте спокойни, очакващи красивия край на тази история и изведнъж - БУМ, БУМ.  Rolling Eyes
А после отново са ви подвели с третия сезон.  ooooh!
Ние поне имахме възможност след като разбрахме как се развива действието нататък да спрем да го гледаме, но.. просто не стана. Не мисля, че си заслужава да спрем да гледаме сериала и да пропуснем прекрасните мигове на ФЕмир, само заради този финал.  Rolling Eyes

# 485
И аз обожавам "Малки тайни", обаче харесвам много Синем  Embarassed Не знам за вас  newsm78
Лека нощ!
И аз я харесвам.  Heart Eyes Много е сладка.
Лека. Hug

# 486
  • У Диспансера ...♥♥♥
Идвам аз , ама к'во да видя - едни дръпнали смукача, други копат ли копат незнайно какво, а трети ... е те му перат и препират ризките... Joy Joy Joy Joy
А 4-ти са грабнали плетките,и пуловери му плетат Joy Joy

# 487
Релаксче, шалварките ти с един крачол ли са newsm78... ми как ходиш бе къз... Joy Joy Joy

# 488
  • У Диспансера ...♥♥♥
Релакс ти изплува от водите на туитър Mr. Green

# 489
Вери,
Все забравям да ти кажа, че обожавам Малките тайни. Когато имам време ги гледам отново. Благодаря за клипа. Песните на Дино Мерлин също харесвам много.   bouquet
е как все пак мойта любов играе там  Mr. Green наистина е хубаво сериалчето няма много драми,а и актьорите са едни скици много ме забавляват  Joy аз много бързо го изгледах за има-няма 1 седмица и съм пропускала някой неща та и аз мисля да го погледна скоро пак  Wink

# 490
Галя, абстрахирам се от финала, знам истинската причина за него. Бай Фатих да помага на априлския вятър. Но не мога да повярвам - как не усети още през лятото, след финала, накъде духа вятърът  Mr. Green
Рении 60, ся като си тука ма спря от лягане. Аз съм от смукателните, ама май то шъ ма приспи по-рано #Crazy

# 491
А 4-ти са грабнали плетките,и пуловери му плетат Joy Joy

Ирка, има и такива, дет' са под прикритие....демек перде кириз! Joy Joy Joy

# 492
Релакс, бъгнахте туитър вече или може и още  Mr. Green

# 493
Да кажа само че се сетих за Малки Тайни по-точно за края и беше щастлив.Радвам се че сте съгласни с мен. Hug Hug

# 494
Вери,
Все забравям да ти кажа, че обожавам Малките тайни. Когато имам време ги гледам отново. Благодаря за клипа. Песните на Дино Мерлин също харесвам много.   bouquet
е как все пак мойта любов играе там  Mr. Green наистина е хубаво сериалчето няма много драми,а и актьорите са едни скици много ме забавляват  Joy аз много бързо го изгледах за има-няма 1 седмица и съм пропускала някой неща та и аз мисля да го погледна скоро пак  Wink
Абе и този сериал като всеки друг турски си имаше своите тъжни моменти, плакала съм на него, но поне са малко в сравнение с другите. Наистина е лек и свеж.  Peace Има си и доста забавни моменти.
Аз го гледах като го даваха по БТВ - даваха го лятото от 20:00 часа, после есента го преместиха от 13:30 и много им се ядосвах ама.. поне го изгледах.  Laughing И сега пак. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт