Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 68~

• 36 174
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Маргита, открадвам си снимката на Хазалчето. Много ми харесва.   bouquet
Неви, точно това е, Гизем и Серенай са безцветни и блудкави. Лошото е, че в главата ми се е загнездила една мисъл - форма, от която не мога да се отърва, че Серенай е почти толкова талантлива, колкото и Гизем. 341uu Дано не съм права. То истината ще лъсне през есента.
И аз отпреди няколко часа съм се накиприла да лягям, ама нали купонът тече и все отлагам.
И леглото ми е отдавна оправено.
Вече бъркам буквите. smile3524

# 586
  • София
Другите дето въздишат по Чаги ше му пеят: Why don't you love meee??? Tell me baby why don't you love me?  E?! Kak що? Щото той мене ме любиии  Mr. Green Mr. Green

# 587

Ирче айда на танците  Mr. Green аз съм с червеното
Аз съм много флегматична нещо,клатя се колко да не заспа  Joy Joy
абе и аз по принцип не съм много кръшна ама днес прекалих с кафето  Mr. Green

# 588

Eй с тази песен може да го поздравите Чаги.  Joy

# 589
Петрова ние те виждаме през прозореца как си вече  Hug

# 590
  • София

Eй с тази песен може да го поздравите Чаги.  Joy

Stop Моята цел не е това!! Моля, моля  Naughty Аз търся емоционално обвързване  Mr. Green мале латиноамерикански сериал стана май   Joy Joy Joy

# 591
  • София

То и аз съм така вече  Tired Tired Tired

# 592

То и аз съм така вече  Tired Tired Tired
ти си 2-ри дубъл  Mr. Green

# 593
Неви, точно това е, Гизем и Серенай са безцветни и блудкави. Лошото е, че в главата ми се е загнездила една мисъл - форма, от която не мога да се отърва, че Серенай е почти толкова талантлива, колкото и Гизем. 341uu Дано не съм права. То истината ще лъсне през есента.
Aз само да допълня, че въпреки че смятам, че си приличат за мен Серенай е красива.  Peace А за таланта й- Диди Hug може да каже дали е добра или не. Тя всъщност вече го е казвала, удивена е от играта й. А и аз от клиповете, които изгледах, мога да кажа, че си я бива.  Peace

# 594
айде малко сърцераздирателни песни че с тези танци после няма да можем да спим  Mr. Green

# 595
  • София
Момичета лека нощ от мен  Hug Hug Hug  Както винаги беше супер забавно и интересно!  Hug Айде че Чаги няколко пъти ме вика  Mr. Green

# 596
Тия от разузнаването, ряпа да ядат. Как успяхте да ме видите как дремя пред компа, уж съм пуснала щорите?! Наистина съм като тоя заек. Като си помисля колко работа ме чака утре и в неделя ми призлява, както когото се сетя за Аксой. Вече ще мисля да досадната работа като за Аксой. Bye. smile3524 smile3524 smile3524

# 597
Здравейте момичета:) Аз сам нова в този форум. Много се радвам че полагате толкова усилия за да можем да гледаме този прекрасен сериал. Той е един от любимите ми и нямам тарпение за да изгледам другите серии. Изкам да ви благодаря за усилията:) Между другото исках да ви попитам от какъв език превеждате субтитрите защото ако е от англииски бих могла да помогна:) Отново поздрави и продължавайте в същият дух.

# 598
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ей това може да ти изпея само аз Mr. Green

# 599
  • У Диспансера ...♥♥♥
Вика те да,ама от телевизора Joy Joy Joy Лека и от мен,че хапчета да му търся,заболя го главата момчето от толкова споменаване Joy Joy Hug

Общи условия

Активация на акаунт