Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 68~

• 36 212
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
  • У Диспансера ...♥♥♥
Невраче,кое им беше пречка,те изчистиха всички пречки,и когато трябваше да си заживеят спокойно,бум,бум.Нима между Емир и Гюнеш,нямаше пречки,връзка започната с цел отмъщение,това че не го довършиха,не означава че се влюбили и заживели щастливо.Аз мисля,че именно заради всичко през което минаха,и преживяха,оцениха какво значат един за друг.Какво излезе накрая след като си направя равносметка,едно бедно  момиче,което нищо никога не му е давано на готово,имаше амбицията да постигне нещо,срещна нейната приказка в лицето на Емир, и заживя с нея,но тъй като нищо хубаво не става лесно,пътя беше осеян с препятствия,кои от кои по големи,преживяха много и двамата,и нима не искахме да видим приказката със красив финал,нима бедното момиче не го заслужи,в момента визирам,личността  Фериха,нима и Емир не беше достатъчно лишаван от обич и внимание от малко дете.Да Марги имаме избор като зрители,и моя избор беше да не приема, че приказката свършва трагично Hug.И какво става,живота на бедното момиче свършва трагично,не могло да се наслади на така мечтаната любов.Красивия принц от приказката остава сам,страдащ по своята голяма любов.Появява се едно богато момиче,което е носено на ръце през целия си живот,никога не и се е налагало да се бори за нещо,живяло и пазено под стъклен похлупак,и по стечения на обстоятелствата без да си мръдне и пръста дори,без нищожно усилие от нейна страна,тя получава красивия принц на поднос ooooh!Може да не съм вече малко момиче,но предпочитам за миг дори да вярвам в приказки,а от малко дете,всички приказки,които съм слушала, последното изречение винаги е било "И заживели щастливо"Всеки има нужда,да вярва в приказки,понякога,защото когато прочете последното изречение,на лицето му се появява онази,глуповатата и замечтана усмивка Heart Eyes.Затова,аз още искам,понякога да вярвам в приказки,дори за миг.Извинявам се,стана дълго,но се отплеснах Heart Eyes

Ирка  Hug напълно подкрепям мнението ти. И аз все още искам да вярвам в добрия край на приказките и съм  #Cussing out за този финал и ..... неговото продължение.
 Тя едната вяра в доброто ни остана,ако я изгубим какви хора ще бъдем занапред  Hug

# 706
  • У Диспансера ...♥♥♥
за мен няма Пътят на Емир,защото неговия път е при Фериха  Peace
Къде у туитър ли на вечеря,после снимки да качиш Mr. Green Ами то имаше табела ,че е еднопосочен към Фериха Peace

# 707
за мен няма Пътят на Емир,защото неговия път е при Фериха  Peace
Къде у туитър ли на вечеря,после снимки да качиш Mr. Green Ами то имаше табела ,че е еднопосочен към Фериха Peace
ши ходим да ядем мидич  Mr. Green

# 708
  • У Диспансера ...♥♥♥
Някой папаракис да не ви изненада,и да му викаш подире Чаатай,ела де ела Joy Joy

# 709
Някой папаракис да не ви изненада,и да му викаш подире Чаатай,ела де ела Joy Joy
като види някой папарак пали подметките и се шмугва в някой храст...

# 710
Аз миди не обичам ама няма да откажа някоя баквала.

# 711
  • У Диспансера ...♥♥♥
Те,нали обичат,а пък ти си хапвай баклавата Mr. Green

# 712
Ама на мен сладкото не ми влия е добре ставам опасна тогава и ще трябва да има някой да ме укроти. Twisted Evil

# 713
  • У Диспансера ...♥♥♥
   ooooh! кой те е създал такъв въййй newsm78

# 714
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама на мен сладкото не ми влия е добре ставам опасна тогава и ще трябва да има някой да ме укроти. Twisted Evil
Тя Релакс,нали е там,като агънце ще станеш Joy Joy

# 715
И аз миди не обичам ама заради Чаги ще проям  Laughing! Струва си  smile3521
   ooooh! кой те е създал такъв въййй newsm78
Peace

# 716
  • Pleven, Bulgaria

# 717
А на мен ми трябва мъжко. Joy
Не ми предлагайте женско тогава гледам само мъжко. Mr. Green

# 718
# 719

Общи условия

Активация на акаунт