Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим предложенията - Бургас - 3

• 23 294
  • 221
  •   1
Отговори
# 150
Специално за тази оферта не мога да ти кажа заслужава ли си, но фирмата е коректна, ползвала съм й два пъти услугите, като втория път беше с ваучър от Грабо през септември.

# 151
Благодаря, Drazena!   bouquet

# 152
Аз се включвам да изразя разочарованието си от Calypso. Ходили сме няколко пъти с ваучери през голям интервал от време миналата година, хапвали сме рибни плата, пълнени калмари, свински хапки, всичко беше супер вкусно. Преди две-три семици имаха ваучери и си взехме миди в черупка, сач, салата и запеканка с броколи (последните две в кутии за вкъщи). Мидите миришеха отвратително и изглеждаха супер разплути, от километри си личеше, че са развалени (а аз обожавам миди принципно). Сачът бе безумно жилав и безвкусен, просто нахвърляни зеленчуци с месо, изглеждаше покъртително, в салатата едни подобия на домати... единствено броколите ставаха за ядене. Няма да повторя пак  Stop Отделно, че не ми издадоха фискален бон, а сервитьорката просто връчи на шефа си още преди да сме си тръгнали сметката (доплащането) + бакшиша... много грозно ми стана.  Повече няма да стъпя!

Скоро пробвахме Дон Домат. Не бях очарована от гледна точка на това, че всичко бяха натъпкали в една салата като продукти, на принципа да има, пък... безвкусица. Хареса ми обстановката с книжките  Heart Eyes За осми пак ще ходим, гледам този път в менюто, че няма такива претруфени неща, надявам се да са го измислили добре.  Simple Smile

# 153
Какво мислите за това и някой ползвал ли е въпросният Липожен? http://grabo.bg/krasivi-ustni-05s99

# 154
  • Бургас
Otzivi za frizior v Sikera, imat v momenta vaucher za boiadisvane s ALfaparf?

# 155
Не знам дали е публикувано някъде из офертоматите,аз лично научих от приятелка за промоция от 8,90 лв. за маникюр със СND(дълготрайния,с фурничката).Ходихме няколко момичета,огромен избор от цветове и брокати,в цената ти влизат декорацийки,френски маникюр,брокати.Момичето работи много хубаво.Промоцията е до края на декември и имало още някаква със сешоар,която била по-изгодна,но аз исках само нокти и не слушах внимателно.Много съм доволна!Салончето е под Руската гимназия в "Лазур" и се казва Линда,на ул.Батак 31 тел.0886/881040,Вера.
Възползвайте се!
Имам много лоши впечатления от работа и асортимент по оферти,обаче тук много ми хареса.

# 156
Не знам дали е публикувано някъде из офертоматите,аз лично научих от приятелка за промоция от 8,90 лв. за маникюр със СND(дълготрайния,с фурничката).Ходихме няколко момичета,огромен избор от цветове и брокати,в цената ти влизат декорацийки,френски маникюр,брокати.Момичето работи много хубаво.Промоцията е до края на декември и имало още някаква със сешоар,която била по-изгодна,но аз исках само нокти и не слушах внимателно.Много съм доволна!Салончето е под Руската гимназия в "Лазур" и се казва Линда,на ул.Батак 31 тел.0886/881040,Вера.
Възползвайте се!
Имам много лоши впечатления от работа и асортимент по оферти,обаче тук много ми хареса.

За лакиране с гел лак ли говориш?  newsm78

# 157
За лакиране с гел лак ли говориш?  newsm78
Мисля,че да  Embarassed
За най-сигурно,обади се на момичето и го питай.За първи път си правя и да не объркам нещо.
Много е точна,не като други,дето си прибират лаковете,щом е за оферта,и ти оставят 2-3 смотани цвята.Закупила си е коледните колекции.Игра си със всяка от нас,то бяха зимни рисунки,ефекти...много хубаво стана,тя има точна ръка.Ще проверя какви ще се й редовните цени и ако са нормални,ще остана при нея.

# 158
          Здравейте, чудя се за КОЛЕДА, защо не пускат и апартаменти за продажба с отстъпки по сайтовете за групово пазаруване??? Ако има някой от Бургас може ли да ми каже нещо за тази агенция http://bg.trinity-homes.ru/ дали са коректни?

# 159
Здравейте, някой може ли да ми каже дали това е наистина изгодно?
http://grabo.bg/lumene-grim-0gkkv8t

# 160
Моля, някой да сподели впечатления салон за красота  Star Center Gloria Имат няколко интересни предложения...
Предварително благодаря!

# 161
http://grabo.bg/burgas/zimen-manikiur-0muv4b5

http://rio.bg/oferta/3606/polagane-na-gel-varhu-estestven-nokat- … erti&aff_id=1

Някой посещавал ли е  някой от тези салони?   Моля, споделете мнение.  Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 13:25 от Dark_Angel_89

# 162
  • Бургас
Моля, някой да сподели впечатления салон за красота  Star Center Gloria Имат няколко интересни предложения...
Предварително благодаря!

Има публикувани мнение за този салон по-назад в темата. Но казано на кратко - Не ходи там за нищо на света.

# 163
  • Живее на Луната
Аз пък ги харесвам, но само за изсушаване и плитки - там се справят много добре. За другите им услуги не мога да коментирам  Peace

# 164
Предварително благодаря!

Има публикувани мнение за този салон по-назад в темата. Но казано на кратко - Не ходи там за нищо на света.
Отново благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт