Край морето ще играя, ще се пръскам с морска пяна, цяло негърче ще стана! - 51

• 21 196
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
  • Не от София.
Онче,не знаех,че си именичка-да си носиш със здраве името  newsm51

Дарил,добре дошла при нас..ти откога се водиш пък самотен родител?  newsm78
Не го приемай като нахлуване,само приятелски питам  Peace

# 601
Честит празник на всички празнуващи! Crazy
Фио- от януари. Хем знам, че няма връщане и пак на моменти ме избива депресията. Както и да е.
Онче- ти кое цвете си?

# 602
  • Не от София.
Е,ти си "прясна" още...ще ги има депресиите,няма как  Heart Eyes
Не,че сме изгубили кой знае какви стоки,ама на-навикнал си на рутината,на предвидимостите..и малко ти е терсене в началото.Но послеееее...идва облекчението и съжалението,че си си губила времето,докато хубавият живот е течал покрай тебе  Hug
Пожелавам ти най-прекрасния сценарий  Peace

# 603
  • На остров
Фи, благодаря ти  Hug!

Дарил, ако споделя няма да има смисъл да си ползвам ника Peace!

# 604
  • София
Честит празник на всички с имена на цветя!

Дарил, добре дошла сред нас!

# 605
Алфа , ти как си ? Hug
Няма те напоследък ?

# 606
  • София
Хепи, благодаря, нормално.
През уикенда вършах обичайната домакинска работа и малко козунаци пекох и замразих, че ще нося по великден на село.

# 607
Браво на теб !  bouquet

Онче , и тук да те поздравя за празника ! newsm51
Да си жива и здрава , мъжете около теб да те гледат като цвете в саксия ! Heart Eyes  Hug  love001

# 608
  • На остров
happy мила благодаря Hug!

За мен ще е много тежка седмица от утре, за това ви пожелавам от сега много приятни емоции на всички  bouquet!

# 609
  • Бургас
Добро утро и от мен!
Пикника мина чудно. Костенурки нямаше, но имаше групи от риби в реката и жаби  Laughing
Прекарахме страхотно. Децата цял ден се мацаха на воля и без да им се караме, а ние хем си починахме, хем се видяхме с приятели.
Ванката балансира настроенията и вече си е моето дете. Спокоен, игрив, храни се и вече е в домашен режим.
Мъжа му домъчня за моята кола  Laughing Висока била, можела да влиза навътре в горите, а пък аз не я давам, че ми е жал. Обяви ме за луда по този повод. Колата била правена да драпа по горите, а не да и връзвам мартеници, да и пълня жабките с очила, талони за сваляне на ши лак и други глупости  hahaha Ама няма да я дам пък!
Пипинчо много се кротна, явно е усетил, че му мисля лоши работи на мъжките атрибути. И все пак ще посети чичо доктор.

# 610
Добро утро и от мен! Hug

Сес, завиждам ти за пикника. Времето беше идеално за такива мероприятия. Да се надявам, че и ние скоро ще открием сезона Simple Smile.

Онче, защо ще е толкова тежка тази седмица? Изпити ли имаш? Дано да мине леко все пак!

Дарил, добре дошла и от мен! Всичко ще си дойде на мястото, не се давай на депресивните настроения!

Аз се опитвам да се настроя работно, но засега не ми се получава... Crazy

# 611
  • Не от София.
Момичета,можете да честитите на принцесата си-днес освен Уилям и Кейт, и нашата двойка със синя кръв има годишнина  Joy
Започваме осмата година от съвместния си живот с моя половин.Бих ви почерпила тук,ама по-добре го пишете на сметка -да остане за морската ни среща  beer cheers

Сес,давай смело,Пипинчо няма да усети много  hahaha Аз съм "за" кастрацията и у нас,което трябва е клъцнато  Whistling

Либ,ти не разбра ли,че работата не върви в това хубаво време..  hahaha

Добро утро пак забравих да кажа  Blush

# 612
Фифи, да ви е честита годишнината и още много по осем ви пожелавам, все по-щастливи заедно! Почерпката си я записвам, ама кога ще черпя аз не стана ясно - то от теб може ли да се вреди човек я.... Wink С половинът какво става? Отиде ли където трябва и има ли развитие?
В това време е ясно, че не може да се работи, ама никой не им е казал на тия нагоре по трасето да ни пращат да си ходим  Crazy. Поне са два работни дни, та както колежката обича да казва "На ... да ни въртят, все ще ги избутаме"  Mr. Green.

И да ти кажа да не се увличаш много с кастрацията у вас, щото току виж си клъцнала и нещо, което ще ти потрябва  Mr. Green.

# 613
  • Не от София.
И да ти кажа да не се увличаш много с кастрацията у вас, щото току виж си клъцнала и нещо, което ще ти потрябва  Mr. Green.

Ти,дето можеш да дадеш съвет на място  Joy

Вече ми се пие бира,ама на морето да е и с цаца Crossing Arms

# 614
Вече ми се пие бира,ама на морето да е и с цаца Crossing Arms
Пийвам аз, и цаца хапвам... Ти реши ли вече кога ще идваш, да знам да опъвам червения килим  Laughing? Ще си я пием заедно.

Общи условия

Активация на акаунт