Край морето ще играя, ще се пръскам с морска пяна, цяло негърче ще стана! - 51

• 21 189
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
  • Не от София.
Ти реши ли вече кога ще идваш, да знам да опъвам червения килим  Laughing? Ще си я пием заедно.

Уффф..не съм само аз разсеяна  Whistling Сто пъти ти казах кога ми е отпуската  Crossing Arms
Ама то всъщност не ми пречи и преди това да отскоча за 1-2 нощувки..така да оттренирам сезона  Joy
Оказа се обаче,че домашният ми пубер иска дестинация по-надолу и по-южно от вас..да видим как ще я измисля и с него-и вълкът да е сит /разбирай ние да се съберем и да пием бира/ и агнето да е цяло /разбирай да има за него развлечения и да си трае/  newsm78

# 616
Веднага го измислих  Mr. Green. Пращай пубера надолу при баща му, за бонус ще му пратим и моите двамата, а ние тук кротко на биричка... Whistling

# 617
  • Не от София.
Веднага го измислих  Mr. Green. Пращай пубера надолу при баща му, за бонус ще му пратим и моите двамата, а ние тук кротко на биричка... Whistling

Сега остава и да ми кажеш къде "надолу" е баща му  newsm78
Алоооууу...ти съвсем се омота,мари..  Joy

# 618
Добър ден ! Hug

Тъкмо щях да питам какво съм изпуснала за на пубера баща му , но Фиф изясни , че е грешка . Crazy

Фифче , честита ви годишнина !  bouquet
Все така да се обичате и слушате  Heart Eyes , ти малко повече ! Sunglasses Hug  bouquet

Онче , успех ! Hug

# 619
  • Не от София.
Тъкмо щях да питам какво съм изпуснала за на пубера баща му , но Фиф изясни , че е грешка . Crazy

Хепи,Либчето може да се обърка,тя е малко като мене отнесена,а и знаем,че пуши от работа..прощавам й  Heart Eyes Виж,ти ако объркаш,ще се почувствам засегната  Joy

Все така да се обичате и слушате  Heart Eyes , ти малко повече ! Sunglasses Hug  bouquet

newsm56 amiiii Stuck Out Tongue Winking Eye

# 620

newsm56 amiiii Stuck Out Tongue Winking Eye

Ама е вярно , нали ? hahaha

# 621
  • Не от София.

Е,хубу де...вярно е  smile3506
Обещавам да слушам повече...ама надали  newsm53

Как е кръста ти?По-добре ли си?  Hug

# 622

Heart Eyes Hug  bouquet

За кръста - благодаря , че попита - не е добре и ако не мине , което не знам как ще стане  Rolling Eyes, ще ходя на доктор . Добре , че имам позната лекарка - мануален терапевт , тя ще ме оправи . Peace

# 623
  • Не от София.
За кръста - благодаря , че попита - не е добре и ако не мине , което не знам как ще стане  Rolling Eyes, ще ходя на доктор . Добре , че имам позната лекарка - мануален терапевт , тя ще ме оправи . Peace

Кофти  Thinking То като те боли кръста,нищо не ти спори..много дискомфорт създава  Confused
Стискам палци да те оправи лекарката,ама й кажи и да ти надърпа ушите-от много работа се докара до тука!!  Crossing Arms
 Heart Eyes

# 624
Ааа , тя има опит с мен ! Joy
Преди 5 години бях си претоварила ръката и имах притиснат нерв , пак от пролетно чистене , не е за пръв път ! Joy
Но интересното е , че този път усетих много силна болка вдясно , без видима причина , отивахме с девойката до магазина , спокойно си вървяхме , изведнъж ме преряза , а тя , нали е подигравчийка  smile3512, веднага ми сложи диагноза - "старост - нерадост " hahaha .
И после започна да ме боли целия кръст . newsm78
Иначе такива шпагати правех на стълбата , като  мих прозорците , нищо не ми стана ? Crazy

# 625
  • Не от София.
Ами приеми,че трябва да намаляваш натоварването вече...девойката ти може и да е права  Joy
Туй е майтап,разбира се  Heart Eyes ...ама наистина-давай по-еваш,че от здравето по-ценно няма  Hug

# 626
Да , ама работата мен чака ... Sad
Не обичам да се протака много във времето .

# 627
Обядвах, пих кафе и накрая и сладолед ядох, пък на  Mr. Green. Вие си говорете... Whistling

Фифи, мислех, че баща му е на онова надолу, за което си споменавала, че си живяла и ти, ама може би нещо не съм разбрала  newsm78.

Хепи, да се оправяш бързо с кръста! И моят ми създава проблеми от време на време, но още не съм се наканила да отида да видя защо.

# 628
  • Не от София.
Фифи, мислех, че баща му е на онова надолу, за което си споменавала, че си живяла и ти, ама може би нещо не съм разбрала  newsm78.

Разбрах те аз какво мислиш,ама баща му си е на наша територия.Аз "онова долу" го напуснах на 18 години и повече не съм се връщала там  Peace
Ето,още един повод да се видим,да си запълниш дупките относно моята важна особа  Crossing Arms
Но остава проблема с пубера  Thinking

# 629
Пуберът си е твой, проблемът също  Crossing Arms. Аз съм ти казала, че те чакам, измисляй го  Hug. Нещо явно обърках твоя баща и неговия, а  Crazy? Така е то, старост - нерадост... Tired

Общи условия

Активация на акаунт