Езиколюбителна пивница - Шес'найс'тата. Шесшесшес за Ники! (16)

• 13 421
  • 738
  •   1
Отговори
# 375

hahaha То и инак си важи, да си призная.

# 376
  • София
знаете ли формулата за вечно щастие?

слънце + мазна баничка + айрян на обяд
бира + свежа салата + наденичка за вечеря!

А, наздраве!

# 377
Твойта верица, някои още не сме яли днес.  Twisted Evil

# 378
  • София
Пуц, на диета ли си ?

# 379
  • в сърцето на един мъж...
Мне, по-вероятно не са я оставили да яде Mr. Green

# 380
Пуц, хапнА ли вече?

Ей това ме хвърли в дълбока размисъл. Понеже никога не ми се е налагало да ползвам потъмненото, никога не съм се замисляла как да го кажа. Идеи?  (за на английски питам)

Цитат
Разбрахме се, че всеки може да има положителен личен опит, но той не променя общата картина. Изискванията на мнозинството са към формата до такава степен, че мога да кажа, че и в училища като Френския лицей вече не може да се говори за изучаване на чужд език правилно. Родителите са щастливи, че детето им ще учи френски, език, който те не владеят в повечето случаи и не им пука, че учителката е селянка от Ин-дъ-мидъл-ъф-ноуер-дю-сюд и говори на диалект. Да не говорим за всички идиотски детски градини с чужд език, в които разни какички със сто думи на английски говорят по такъв начин на децата, че ако не ставаше въпрос за деца човек може да вие от смях. (да не стигаме и до родители, които са учили някакъв език и решават от раждането да говорят на бебето на него и после то заучава буквално преведени фрази на този чужд език от типа на "кръста ти е гол", израз, който на никой от познатите ми езици не означава това, което означава у нас)

# 381
  • n/a
Слушайте сега, в Клюто има тема по темата.
За бира става дума, за бога, а вас ви няма!
Ах, да, да не забравя. Бъдете, моля, снизхо-
дителни за неволната ми грешка да кажа
"Честито!" вместо "Наздраве!"  Embarassed

# 382
 hahaha На кого честити?

Не съм на диета, ма и не огладнявам толкоз рано. И Гея е права, де, кой ше ме остави да ям.  Mr. Green Сега обаче така се натъпках с филий, даже два филия, с масло и течен шоколад, че си припомних детството, когато основно на тях живеех. Мням!

Колега, exposed? Не носи конотацията "Ше ти настинат яйчниците и ше останеш бездетна!", признавам, ама друго не ми идва наум за момента.

# 383
  • n/a
Казах "Честито!" в темата за бира  Mr. Green
Малко ме е срам, но ще ми мине.
Ах да, вече ми направиха забе-
лежка, поправих се.

# 384
The small of your back is exposed? Мерси, колега, ще си го запиша.

Пък да ви се похваля, току-що направих тест за професионална ориентация, според който трябва да бъда изпълнителен директор-аниматор-специалист озеленяване. Уникална комбинация, non?  Mr. Green

Ло, довечера ще нагледам темата.

# 385
  • София
Ники, какъв тест???
Дай насам ако е интернетен.

# 386
На ей тоз сайт, Ване, но иска рег. Става бързо, де, и не ти искат нищо чувствително. Тестът е за около 10 минути.

# 387
The small of your back is exposed? Мерси, колега, ще си го запиша.

The waist, бих казала аз. A small-а е по-надолу, между кръста и кхм, коксикса, тъй да се каже.  Mr. Green

# 388
А е сряда. Къде сте всички, се пита? Всички ли се наудавиха в цистерната на Загорка, паркирала в Клюкарника?

Колега, вероятно сте права, и аз се колебах waist ли да е или small. Но понеже waist си го представям като това в зеленичкото, а small of back - в червеничкото, евентуално - тънко червеничко + като се е случвало да чуя, че ми е гол кръстът, обикновено се е отнасяло до червеничкото, та затова се спрях на small.  Mr. Green Явно ми куца разпределението.

Скрит текст:

# 389
  • Ænima/Albuquerque
Тука съм аз. Ма съм се спекла, и хич не съм активна. Ни у фейс, ни у скайп, никъде. Къркам си бира с патенце, и си лафкаме. Което от друга страна си е положително, де.

Общи условия

Активация на акаунт