Езиколюбителна пивница - Шес'найс'тата. Шесшесшес за Ники! (16)

• 13 431
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • гр. София
Аз има бая хора дето не щъ да докосвам и с комфорт уайп. Вече мога да им го казвам в очите, защото няма да ме разберат.

Скрит текст:
Като напусках старата си работа и си взимах довиждане с колегите, стигнах и до директорката. А тя е една пепелянка, не ви е работа  ooooh! Такова зло и подмолно същество рядко се среща. Та пуска тя една маааазна усмивка, ма направо мас капе от нея, и ми пожелава всичко най-хубаво занапред, а аз мигам невинно, усмихвам се кокетно и казвам, че й благодаря за пожеланията и че бих я целунала за довиждане, но страдам от нечовешка херпетофобия. Тя кимна и ми се усмихна. Така и не разра какво точно й казах. Сигурно си е помислила, че имам херпис на устата.

# 361
 Shocked Shocked Не вярвам на ушите си!  Laughing

Ване, добре, теб те задрасквам от списъка и продължавам издирването.  Mr. Green

# 362
  • София
Благодаря, благодаря!

# 363
Как става така, че когато на човек му се ще да се посвие и да пореве 10-15 часа, все има на главата си задачи, дето го дърпат за спешно изпълняване?  Crossing Arms

# 364
  • София
Това е съдбата, която ти показва, че не трябва да го правиш...

# 365
  • гр. София
Ники, не вярваш, че не знае какво съм й казала, или не вярваш, че съм такава проклета?  Laughing
И аз не съм ти пипала десерта. Аз се опитвам да отслабвам. И мен ме драскай.
За другото - Ванчето го е казала  Hug Hug Hug Hug

# 366
  • n/a
Ники, едва ли някой има отговор на този въпрос.
Освен всеизвестния 42. Вселената е своенравна.

# 367
Пуци, винаги ми се е искало да попитам - лемур-чугунист - това на картинката ли е? Или то се нарича Пуцът? (отбелязах с доволно око завръщането му миналата седмица, да си кажа  Laughing)

Хронологично погледнато, титлата дойде преди животното, но пък то така идеално ѝ пасна, че се превърна в отделен животински вид - пуц. Би могло да се каже, че пуцът е лемурска разновидност с чугунистки особености.  Mr. Green Голяма работа е форумният фолклор.

# 368
  • гр. София
А защо лемур-чугунист?  Rolling Eyes

# 369
Пък аз не знам защо Пуц. Rolling Eyes

# 370
 Laughing Пуц от пуцане - в първата тема, която ми беше къщичка, Истинска кръв, бях главнокомандващ на силите за бързо реагиране срещу натрапници, пуцането дойде логично. Лемур, щото обожавам лемури, имах лемур за аватар и ме бъзикаха, пак там, а чугуненият елемент се появи щото всички си имаха по няколко селебрити любови, а аз моногамно държах само на Едьо Здрачен. Са у главата празна. Първо бях желязна, после, поради по-голямата якост, станах чугунена.  hahaha

Да си имам паметта, да си имам. ooooh!

ПП А една посестрима по тема разказа за познато коте на име Пуци и съвсем уйде коня у ряката.

# 371
  • Ænima/Albuquerque
О ме же! Хай-тек версия на л.....а пръчка.
Изразът придоби нови измерения: "Няма да те докосна и с комфърт уайп."

smile3532

rotfImbo

# 372
Ники, едва ли някой има отговор на този въпрос.
Освен всеизвестния 42. Вселената е своенравна.

Мда, подозирах.

Розе, Ване  Hug

Розе, не мога да повярвам, че това ти се е отронило от розовите устца во истина.

Пуц, вечна ти памет! В смисъл, винаги да е така дълбока и бързооткликваща! Благодаря за update-а по фолклора, всички тези неща няма отде да ги знаем по-новичките, а трябва да си ги имаме записани в митологията.

# 373
  • гр. София
Розе, не мога да повярвам, че това ти се е отронило от розовите устца во истина.

Ами представи си само докъде ме беше докарала онази, за да кажа такова нещо!  ooooh!
Аз имам канско търпение и много мога да изтърпя, но като се отприщя... да не си наоколо.

# 374
Ще взема да използвам момента, че си на компютъра и да се примоля за снимки?  Flutter Занемарила си си нормативния минимум, а ние с Анджи дори бяхме милостиви при определянето му.

Общи условия

Активация на акаунт