Езиколюбителна пивница - Шес'найс'тата. Шесшесшес за Ники! (16)

• 13 364
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • Ænima/Albuquerque
Среща? Да? Ама моля, next week, че този week съм angaje.  Mr. Green

# 466
Пуци, ако намекваш за онази среща, когато Розето беше ужаааааасно ДЕБЕЛА и едвам се сгъваше, боя се, че ще се наложи да се самогръмнеш... :Р

# 467
  • Ænima/Albuquerque
Вижте кво, тва е много важно! Ако обичате, оставете на Роза килата на мира, и обърнете внимание на това.

Аз... плача от мъка... и носталгия по тези времена...

# 468
Пуци, ако намекваш за онази среща, когато Розето беше ужаааааасно ДЕБЕЛА и едвам се сгъваше, боя се, че ще се наложи да се самогръмнеш... :Р

Точно за нея. Самогръмнах се вече, правете ме на пача, то се е видяло.  Embarassed Помня как зае цели три стола и то на разстояние един от друг, толкова беше дебела.  hahaha

Вижте кво, тва е много важно! Ако обичате, оставете на Роза килата на мира, и обърнете внимание на това.

Аз... плача от мъка... и носталгия по тези времена...

Аз изпаднах в ступор, честен кръст. Смехът заседна, не мой да излезе. #Crazy

# 469
  • гр. София
Феята и Пуца са евгасимус и лОшлите!  Crossing Arms

Саркооо, цвиля, не мога повече!  Joy Joy Joy

MALKITE TIGARI И DJ MANIKENA  smile3532

# 470
  • Ænima/Albuquerque
Въздух! Въздух!

# 471
Е кво хъм, Злате, тебе никой не те пита, ти си багаж.
Може да съм багаж, но съм лачен и мога да си хъмкам колкото си искам. Хъм...

Сарко, като се гътна от смях и не дойда на срещата ти ще си виновна.

Не. Са. Истински. Тия.  rotfImbo

# 472
Феята и Пуца са евгасимус и лОшлите!  Crossing Arms

Вуще не!  hahaha

# 473
Сега искам да ви кажа, че сте много гадни и въобще не.знам на какво се кискате, щото чета през телефоня и линкове и прочее благинки не ми излизат. Но понеже съм природно интелигентна, ще допусна, че Сарки е пуснала линк към едни обложки на музикални албуми, да?

# 474
  • гр. София
Е кво хъм, Злате, тебе никой не те пита, ти си багаж.
Може да съм багаж, но съм лачен и мога да си хъмкам колкото си искам. Хъм...

А тъй, Злате, рЕкни й го. Ти си Louis Vuitton!

Да бе, Пуц, вуще не, ама друг път. Мрън.  Crossing Arms

# 475
Шти кажа аз мрън на теб - не спря да питаш "Ама нали съм много дебела?" Как не те фраснахме тогава, просто не знам. Сигурно щото сме възпитани и дебели жени не бием.  Mr. Green

# 476
Тъй ми, Розе!

Сега искам да ви кажа, че сте много гадни и въобще не.знам на какво се кискате, щото чета през телефоня и линкове и прочее благинки не ми излизат. Но понеже съм природно интелигентна, ще допусна, че Сарки е пуснала линк към едни обложки на музикални албуми, да?
Умното си умно, бе! И само с телефон да го оставиш пак ще се ориентира в ситуацията. Щях да на пиша "ще се оправи", но после се сетих за вибрацията на телефона и се поправих да не ме разберете погрешно.  Mr. Green

# 477
  • гр. София
Хич не влизаш в пул'жението на другарчето, Пуци. Аз така страдах за тия кила...  Sad

Злате, бре  hahaha

# 478
Благодаря, Злате, чувствам се спокойна и удовлетворена от себе си Joy
Розе, да,това кило, дето беше качила, беше ужасяващо, честно казано само възпитанието ми на дама ме спираше да не се правя, че не те познавам Laughing Heart Eyes

# 479
  • гр. София
възпитанието ми на дама
Нима знаеш колко са хотентотите в Австралия?  Shocked
Сподели, че аз така и не разбрах точната бройка.

Редактирам се: ето, ако не знаехте досега, сега да ви кажа
Цитат
Да всъщност думата миньонче означава крехка, сладка, правопорционална жена. Тоест има разлика между ниска жена и миньонче. Ето още един пример - Шакира (1,57)

Последна редакция: чт, 11 апр 2013, 20:16 от Зимна роза

Общи условия

Активация на акаунт