Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 71

• 79 602
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • на кой му пука, майна
Поразителна прилика между Оксана Петрова и Гюлшах   Shocked

# 106
darkrose, интересни съпоставки, но според мен няма никакви прилики.  Naughty Naughty
Особено между Халит и Жан Рено.  Rolling Eyes
Жан Р. също ми е любим артист, но Халит е далееееече по-красив и талантлив!   bouquet  bouquet
Току що гледах отново "Горчива любов" - е, няма друг такъв филм!  Hug Изключителен!  Hug А Халит е....върхът! Peace Peace Peace За мен това е най-добрият му филм! Heart Eyes Heart Eyes
(снимка зад кадър)

(...и пред кадър)

Последна редакция: нд, 07 апр 2013, 22:24 от jupetrov7

# 107

darkrose, интересни съпоставки, но според мен няма никакви прилики.  Naughty Naughty
Особено между Халит и Жан Рено.  Rolling Eyes
Жан Р. също ми е любим артист, но Халит е далееееече по-красив и талантлив!  bouquet  bouquet
Току що гледах отново "Горчива любов" - е, няма друг такъв филм!  Hug Изключителен!  Hug А Халит е....върхът! Peace Peace Peace За мен това е най-добрият му филм! Heart Eyes Heart Eyes
(снимка зад кадър)

newsm10 smile3501 smile3501 newsm51

Невероятен е Халит smile3501  love001 txtloves

# 108
  • Пловдив
darkrose, интересни съпоставки, но според мен няма никакви прилики.  Naughty Naughty
Особено между Халит и Жан Рено.  Rolling Eyes
===========================================================================

Това съм го дръпнала от рускините може на тях така да им се струва:)
=============================================================================

# 109

darkrose, не исках да те засегна. Heart Eyes Praynig
Просто така ми се струва... Peace

# 110
  • Пловдив

darkrose, не исках да те засегна. Heart Eyes Praynig
Просто така ми се струва... Peace

Неее ти пък какво ти засягане Simple Smile Халит си е по-по-наи Simple Smile Жан Рено има мъжкарски чар ама на нашия султан на малкия пръст не може да стъпи:)

# 111
Аз пък ги харесвам и двамата-добри професионалисти са.
Ама темата си е за СС. HugТой има друго неповторимо излъчване Heart Eyes
Сравненията са забавни и интересни Laughing

# 112
И аз не намирам прилика.
Не бих казала нито за Халит,нито за Рено ,че са красиви,
И друг път съм казвала ,че не външността е магнетизъма,
който притежава  Халит.И слава
богу,защото както знаем тя до време.

Последна редакция: нд, 07 апр 2013, 23:46 от nadejda2639

# 113
# 114
Котана
Скрит текст:
казвам котана,защото съм сигурна,че е женска
също е привлечена от магнетизъма на султана.[/color]
.[/b]

Последна редакция: пн, 08 апр 2013, 09:49 от nadejda2639

# 115
  • Пловдив
Подсказки от ВК на рускините

ОРИГИНАЛ
Скрит текст:
ВЕЛИКОЛЕПНЫЕ ПОДСКАЗКИ

Итак, новая порция подсказок, связанных с новой приближающейся серией.
Напоминаем, что за достоверность информации Администрация ответственности не несет (на все воля Шахина).

В новой, 94 серии «Великолепного века» нас ждет:

✿ Противостояние Михримах и Эсмахан. Мамины гены дадут о себе знать, поэтому Михримах все же выиграет дуэль хитрости с Эсмахан, скинув ее в ту яму, которую Эсмахан попыталась выкопать для луноликой;

✿ А маме пятерых детей, и представительнице Династии эта же Династия продолжит вставлять палки в колеса. В результате, Хюррем совершит череду ошибочных поступков в финансовой сфере, что, по мнению, Династии, должно, ну просто обязано повлечь казнь Хюррем (наивные);

✿ Хатидже, как истинная душевнобольная, продолжит обращаться к колдуньям и ведьмам, пригласив очередную выпускницу «Хогвартс» османского розлива к себе;

✿ Старший львенок-Мустафа, не получив порцию заслуженных кнутов в дополнение к пряникам от отца в прошлый раз, продолжит самовольничать и приближать свое путешествие в дали-дальние в сторону Амасьи;

✿ Таки-объяснится почему же Румейса не захотела покидать гарем – всякая наложница хочет стать султаншей. Поэтому она попадет на традиционный династический кастинг на роль будущей любимицы: вечеринка с танцами в Манисе - «танцуют все!».

Проверить подтвердятся ли подсказки на этой неделе мы сможем уже в эту среду, 10 апреля.

Информация предоставлена группой vk.com/muhtesemyuzyil (просьба не копировать без указания источн

ПРЕВОД

ВЕЛИКОЛЕПНИ ПОДСКАЗКИ

И така, нова порция подсказки, свързани  с новата серия.
Напомняме  че за достоверността на  информацията  Администрацията не носи отговорност (всичко е по волята на Шахин-сценариста).

В новата , 94 серия на  «Великолепния век» ни чака:

✿ Противостоянието на  Михримах и Есмахан. Маичините  гени се проявяват, за това  Михримах ще спечели с  хитрост дуела с Есмахан, хвърляики я в ямата , която  Есмахан се опитва да изкопае за  луноликата;

✿ А на маиката на пет деца , и представителка на  Династията същата тази  Династия ще продължи да слага прът в колелата . В резултат на това , Хюррем ще направи ред грешки във финансовата сфера които по мнението на , Династиите, , трябва ама просто е задължително да доведат до смърт за Хюррем (наивници);

✿ Хатидже, като  истинска  душевноболна, ше продължи да се  обръща към врачкии и  гледачки  , поканваики  поредната възпитаничка на  «Хогуъртс» в османски вариант при себе си ;

✿ По-големия лъвчо-Мустафа, не получил порция камшици в допълнение към морковите от баша си предния път , ще продължи да самоволничи и да приближава своето пътешествие към  далечната далечна  Амася;

✿ Ше се изясни и защо  Румейса не поиска да напусне харема – защото всяка  наложница иска да стане  султанка. За това тя отива на  традиционния династически кастинг за ролята на  бъдеща любимка -вечеринка с танци  в Маниса под надслов  «Всички танцуват!».

Да проверим ше се потвърдят ли подсказките ше можем оше в сряда -, 10 април

Информация предоставлена группой vk.com/muhtesemyuzyil (просьба не копировать без указания источника

# 116
  • Русе/София
интересна серия предстои в сряда

# 117
Преди малко гледах серията, та искам да ви попитам според вас как Хюрем ще разбере, че зад изчезването на жълтиците стои Шахубан? Rolling Eyes
Ама и Есмахан какъв номер погоди на Михримах, съвсем по детски според мен.
Ама и те по много тъп начин намериха да дискритират Хюрем, това с жълтиците.
Според мен Халит изобщо не прилича на Ж.Рено, ама никак.

# 118
Като говорим за прилики, Тургут Реис не ви ли прилича на Джак Спароу  hahaha

не че артистът прилича на Джони Деп, ама така са го нагласили  Mr. Green

Серията ми беше много по-интересна от предната  Peace
Изповедта на Хюррем пред жената беше много трогателна, но не мога да реша дали беше искрена, или прекрасно изиграна newsm78 (от Хю и Мерием  Wink

# 119

пенда, имаш право - и двамата са много красиви пирати в романтичен план! Peace Pазличават се само по чалмата и червената кърпа!  Laughing
Обаче, единият е вилнял в Средиземно море, а другият - в Карибите. Twisted Evil Но... основната разлика е, че единият е действителна фигура, а другият - литературно-филмова. Mr. Green
Колкото до изповедта на Хюpем - мисля, че беше съвсем искpена. Всичко, което каза, е истина. Thinking И беше изиграна великолепно от Мерием.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт