Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 71

• 79 592
  • 742
  •   1
Отговори
# 60

Халит на "органичния пазар" в Истанбул  днес.  Peace
(да видим дали и това ще бъде изтрито... все пак е по темата - името от заглавието. Simple Smile)

# 61
jupetrov7

Цитат
Халит на "органичния пазар" в Истанбул  днес.  
(да видим дали и това ще бъде изтрито... все пак е по темата - името от заглавието. )

Тема,ама друг път, я питай админа..!

Какъв Халит,какъв органичен пазар,че то по онова време само Сюлейман е съществувал и е нямало органичен пазар..Я се стегни!  Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 06 апр 2013, 16:18 от vip42

# 62
Ох милият ми султан ще го съсипят тези жени!
Едната му похарчи паричките,другата ги криеше,третата краде !
И всички хленчат Joy

# 63
Благодаря на Ани за новата тема.   newsm51

Здравейте, великолепни дами.  Hug

Благодаря за фрагмана и за преводите.   bouquet  bouquet  bouquet

Мисля си, че ако спешно не измислят някоя интригуваща любовна история и не влязат нови лица, рейтингът на сериала ще се срине. И без това е паднал много. Не знам защо зациклиха на тази 1538 г. и мърдане няма. С тези наивни интриги, с осакатяването на почти всички персонажи, като че ли целят просто да минава времето и да дойде краят на сезона. Хати отдавна трябваше да е последвала Ибо във Великите ловни полета. Едно и също- скука, истерии, разходки напред-назад из сараите и за да не заспим, някоя глупава интрижка, а за плакнене на очите- Бали бей, който се чуди какво прави там.
Добре, че сте вие, които не падате духом, и винаги измисляте забавни стихчета, вицове, хумористични преводи на сериите, снимки, смешни гифчета и всякакви допълнителни украси. Иначе до сега да съм се отказала от ВВ.

Забелязахте ли една умряла птица върху шапката на сеньора Габриела ?  Аз съм чок шашардъ.  Shocked Rolling Eyes

# 64

Последна редакция: сб, 06 апр 2013, 17:11 от Lilims

# 65
Благодаря на Ани за новата тема.   newsm51

Здравейте, великолепни дами.  Hug

Благодаря за фрагмана и за преводите.   bouquet  bouquet  bouquet

Мисля си, че ако спешно не измислят някоя интригуваща любовна история и не влязат нови лица, рейтингът на сериала ще се срине. И без това е паднал много. Не знам защо зациклиха на тази 1538 г. и мърдане няма. С тези наивни интриги, с осакатяването на почти всички персонажи, като че ли целят просто да минава времето и да дойде краят на сезона. Хати отдавна трябваше да е последвала Ибо във Великите ловни полета. Едно и също- скука, истерии, разходки напред-назад из сараите и за да не заспим, някоя глупава интрижка, а за плакнене на очите- Бали бей, който се чуди какво прави там.
Добре, че сте вие, които не падате духом, и винаги измисляте забавни стихчета, вицове, хумористични преводи на сериите, снимки, смешни гифчета и всякакви допълнителни украси. Иначе до сега да съм се отказала от ВВ.

Забелязахте ли една умряла птица върху шапката на сеньора Габриела ?  Аз съм чок шашардъ.  Shocked Rolling Eyes

Joy Joy Joy

Сигурно са взаимствали от роклята на Бьорк с умрелия лебед..  Joy Joy Joy

# 66

(по темата!)

Умрялата птица на сеньора Габриела е взета назаем от шапката на сеньора Моника (от филма, не от форума  Mr. Green ) - нали и двете са италианки... правят си услуги! Joy Joy Joy Joy

# 67
Как няма да  има пари Хюрем?След всеки халвет-торбичка.
А колко халвети до този момент са и минали през....главата?
Е,парите и щяха да бъдат повече,ако временно не я бе ощетила
Фирузето.
Ако нямаше сериозни приходи,щеше ли самата тя да раздава торбички
 за вярна служба

# 68
Кой каза,че султана и Хюрем скоро не са се целували!
.

# 69
# 70
  • София
Май на първите халвети бяха кесиите, после направо сандъци и тапии Simple Smile

# 71
Май на първите халвети бяха кесиите, после направо сандъци и тапии Simple Smile
Joy Joy Joy
Ей,ама окото ви все в чуждото..То за вас сандъци,за Хюрем малки кутийки..  Hug

# 72
Денисас,
Скрит текст:
сравнението на двата стиха го поставих само и единствено, защото въпросната пипина127 е заявила, че това е неин личен превод по молба на eleaem. Това е дразнещето в случая, а не факта, че копират всичко от тук.

Благодарности на фенката за поредното преведено по моя молба интервю с Нур Феттахоглу, която играе ролята на Махидевран. Прибавям го към останалите интервюта на 1 страница   bouquet   bouquet   bouquet Както е редно сме споменали името на преводача от турски и източника  Peace

Скрит текст:
♥ОТКРОВЕНИЯТА НА НУР ФЕТТАХОГЛУ♥

Нур Феттахоглу, която ни е известна с ролята на Махидевран Султан от сериала „Великолепният век”, стана гост на априлския брой на списание „ALL”. Нур, по време на фотосесията на облекла за новия сезон, успя и да отговори на няколко въпроса, отнасящи се както за снимките на сериала, така и за личният й живот.
„Забраненият плод” и „Великолепният век” са сравнително дълги сериали. Не ви ли омръзва толкова дълго да играете един персонаж?
НФ:  Много ми харесва да се снимам във „Великолепният век”, допада ми работната обстановка. Изобщо не ми омръзва. Разбира се, едно и също много пъти омръзва на актьорите. Това малко ме дразни, но в следващите серии се очакват прекрасни събития, които очаквам с нетърпение.
Какви новости ни очакват?
НФ: Очакват ви много изненади.
Какво харесвате повече? Да следите модните събития или да прекарвате време с приятели?
НФ: На първо място за мен, разбира се, са приятелите ми. Изпитвам огромно удоволствие, когато виждам успехите и постиженията им. Но тъй като изучавам мода, много обичм да посещавам и различни модни ревюта.

Ще имаме ли щастието да присъстваме някога и на Ваше ревю?
НФ: Може би някога в бъдещето, но не в този момент. Винаги съм мечтала да играя в исторически филм и ето, че това се случи. Сега ми се иска да се заема с изработването на исторически костюми. Надявам се и тази мечта да се сбъдне.

Кой исторически период Ви вълнува най-много?
НФ: Това може и да не е определена историческа епоха. Например, бих изработила костюмите за исторически филм като „Анна Каренина”. Любувам се с възхищение на всички исторически костюми, които носят със себе си носталгия и романтика.

А Вие самата, носите ли такива костюми в ежедневието си? Имате ли в гардероба си шапки с пера и брошки?
НФ: Да, имам. Нося брошки с обикновени рокли и блузи, а шапките с пера използвам за да допълня романтичните рокли.

Вие също ли споделяте всички новости в Туитър и Инстаграм?
НФ: Не използвам нито Туитър, нито Инстаграм. Дори не искам да си губя времето в социалните мрежи. В тях винаги можеш да се натъкнеш на обиди и оскърбления. Ако им отговориш, ситуацията се задълбочава. Най-добре е да се държиш по-далече от тези социални мрежи. Регистрирана съм единствено във Фейсбук, а в списъка с приятели има само близки хора и членове на семейството ми.

Какви места обичате да посещавате с приятелите си? Къде прекарвате заедно свободното си време?
НФ: Обикновено това са места, където спокойно можем да хапнем или се събираме в дома на някой от общите ни приятели. Те много често се оплакват, че прекарвам много време в снимки и графикът ми е нерегулярен. Но в момента, в който ми се появи възможност, прекарвам свободното си време с приятелите ми и членовете на моето семейство.

Винаги си Ви представям в образа на любяща, жизнерадостна и весела жена. Но сценаристите, незнайно защо, все Ви поверяват роли на вглъбени в себе си, подтиснати и алчни героини. Какво толкова специално виждат те във Вас, което ние не можем да доловим?
НФ: Повече от всичко ме интересуват героите, които в живота си преживяват възходи и падения, които живеят чрез емоциите. Една моя героиня е много мечтателна, друга е много крехка, а трета е с разбито сърце. Вътре във всяка от нас живеят по няколко жени. Когато ми предстои да изиграя някаква роля аз, преди всичко, се опитвам да открия в себе си онази жена, която ще разбира моята героиня. Смятам, че тайната на актьорството е да откриеш подобието на новият герой със самия себе си.

Каква героиня би Ви се искало да изиграете?
НФ: Най-различни...Много ми се иска заради роля да ми се наложи да отрежа косата си или да прибавя нещо към теглото си. Също така мечтая да изиграя ролята на жена със сериозни психологически проблеми. Когато за първи път прочетох сценария на сериала «Gişe Memuru», много ми се прииска да бях мъж – много исках да изиграя ролята на Кенан и по-скоро неговата болка.

Каква е причината?
НФ: Причина няма. А може би моят вътрешен бунтар иска да се покаже на повърхността. Превъплатих в живота женските образи и сега ми се иска да изиграя нещо мъжествено.

Има ли в характера Ви мъжки черти?
НФ: Разбира се, че има. Близкото ми обкръжение не еднократно са се убеждавали в това. У тях битува мнението, че съм човек, който никога не прехвърля задълженията си на друг, който може да се справи даже и с мъжка работа, който защитава близките си и който се бори с несправедливостта във всичките и възможни проявления. Ако има нещо, което да ме изкара от кожата ми, това е накърняването на нечий права. Уверено мога да заявя, че не търпя несправедливост.

Как се държите, когато сте извън себе си? Крещите? Дори не мога да си Ви представя крещяща...
НФ: Не, разбира се. Мога да сваля стреса и да се отпусна единствено като пея с цяло гърло в колата си.

Мога ли да задам въпрос за приятелят Ви?
НФ: Разбира се. Когато в живота ми има мъж, не го крия. Но пък, когато името ми се свързва с имената на други мъже, разстройвам се. И да...в живота ми в момента има мъж.

Причислявате ли се към жените, които не могат да живеят сами?
НФ: Не, определено не. Мисля, че самотата е прекрасно нещо. Когато човек е сам, той осъзнава много неща в живота си, което му позволява да избере правилният път. Душата ти те води в правилната посока. По тази причина много ценя моментите, когато съм сама. Особено обичам да оставам сама, когато предстои да взема важно решение за живота си.

Какво би могло да Ви привлече в един мъж? Изобщо, на какво обръщате внимание?
НФ: Блясъкът в очите и осъзнаването, че е честен с мен, а също е много важно да бъде и добър събеседник.

Оказва се, че имате виолончело – можете ли да свирите на него?
НФ: Да, имам. А сега вече и пиано се появи. Старая се да свиря и на двата инструмента в свободното си време, но пианото ми се удава повече. Много обичам музиката, защото тя ми дава духовна храна.

С какво друго се занимавате в свободното си време?
НФ: Занимавам се с йога, ходя на масаж, гледам много филми. Старая се да прекарвам пълноценно дните си, но без да се претоварвам. По този начин и душата и тялото ми си почиват.

Превод: http://vk.com/muhtesemyuzyil Автор: Mehin Banu

Последна редакция: сб, 06 апр 2013, 19:32 от anna3com

# 73
  • Пловдив
Наде smile3525
Добре че си ти да ги събираш тези двамата че ако чакаме на сценристите ще караме на спомени и фантазия

# 74
  • Пловдив
Говорят че това ще е порастналия Баязид

Атова порастналия Селим

Общи условия

Активация на акаунт