Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 71

• 79 571
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив

Ако някои съм прогонила със намесите си от сорта "стига сме яли караката на пашата в този момент ПУБЛИЧНО СЕ ИЗВИНЯВАМ smile3525В никакъв склучаи не съм целяла това По тематаТова "Шахзъбан" много ми хареса и ако ми разрешиш ще го използвам в смешките с удоволствие

# 46
Фен,продължавам да не съм съгласна, но никой няма да се навира където не е желан повече!
Мисля,че покрай сухото изгоря и суровото,даже й не разбрах какво е станало -просто един ден се оказа, че много хора без да са коментирали каквото и да е  са извън борда!
 А "Шахзъбан"  го прочетох някъде и ми хареса ,ползвам го без разрешение на автора,де!

# 47
  • Пловдив
Снощи четох в руския форум предположения да не би това у Шахзъбан да е някакъв лист от дневника на Лео с които да я компрометира Защото взимането на заеми не било за смъртно наказание  Да не би наистина да е това Simple Smile

# 48
Снощи четох в руския форум предположения да не би това у Шахзъбан да е някакъв лист от дневника на Лео с които да я компрометира Защото взимането на заеми не било за смъртно наказание  Да не би наистина да е това Simple Smile
Дневникът на Лео изгоря, нещо друго ще да е-някое писмо до зеленоокия паша примерно!
 Като гледам тази тема тема скоро няма да я изпишем! Mr. Green

# 49

..Че то минаха години от тогава..Нигяр толкова къщи смени от тогава и до го пази този дневник..  newsm78

# 50
  • София
pllhs06, благодаря за кафето!
Не знам какво ще стане с този документ, все пак, нямам развинтеното въображение на сценаристите, но със сигурност Хюррем ще пресече харема победоносно накрая и всички ще склонят глава.

# 51
Снощи гледах 141 епизод, много стана скучен филма. Извинете, че нахълтвам  без да съм прочела назад, но това е единствения сериал, заради който ми е необходим телевизор, та докато се ровех попаднах на темата тук. Записвам се да следя.

# 52
 Joy Joy Joy
Е, ние тук сме само до 92-93 епизод! Ще има да ни разказваш............!

# 53
  • София
Joy Joy Joy

Ох и аз си го помислих!  Joy Joy Joy
Иначе zorita, ти все още гледаш интересната част! После да знаеш какво те чака!  Laughing

# 54
  • Пловдив
Снощи гледах 141 епизод, много стана скучен филма. Извинете, че нахълтвам  без да съм прочела назад, но това е единствения сериал, заради който ми е необходим телевизор, та докато се ровех попаднах на темата тук. Записвам се да следя.
Добре дошлааааа newsm10

# 55
Joy Joy Joy

Ако пропусна разказа да ме сръчкаш! Joy Joy Joy

# 56
Добре дошла Hug
Номерацията на сериалите в БГ и Турция се различава Joy не се чудете.

Момченцето от рекламата мисля,че е това от сериал-Диганхангир.

# 57
Аааа, затова не разбрах за какъв документ говорите..........Обаче, възползвах се от кафенцето  Heart Eyes на pllhs06 .
   Blush  Казвам само ако питате, инак не е интересно.
Не го хванах от началото сериала, понеже ТВ не включвам. Хванах го там, където Хатиджето загуби бебето и ряза вени.
 Joy Joy Joy Joy накрая имали бради до коленете ми казаха. Joy Joy Joy

В Гърция съм  baby_neutral

# 58
  • Пловдив
Някои питаше за руския линк на преведената серия
https://disk.yandex.com/public/?hash=2RFFq9a%2BpTCLZrngW4CcfEiks … fii7/2ecsABew0%3D

# 59
Много харесвам сериалчето, записвам се да ви следя! Сега чакам да излезе 93 серия с бг субтитри. Приятен ден на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт