Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 71

• 79 565
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Скрит текст:
Актеры «Великолепного века» перед королем!

Король Бахрейна, Хамад Бин Иса Эль Халиф, в самом же Бахрейне принял актеров «Великолепного века». Актеры, воплотившие в себя роли Кануни Султана Сулеймана - Халит Эргеч, воплощавший Паргалы Ибрагима - Окан Ялабык, воплощающая Хатидже Султан - Сельма Эргеч и играющая Махидевран Султан - Нур Феттахоглу были приглашены на приём в Королю. Король Хамдан, вручил медали актерам игравшим в мусульманских-исторических сериалах.

Приехавший на трехдневный отдых Король Бахрейна, Хамдан Бин Иса Эль Халиф, рассказал, что является влюбленным в сериал «Великолепный век». Король и его семья смогли познакомится с любимыми актерами из любимого сериала. В Дворце Чыраган Король принял мужскую часть сериала. В этот список вошли: Халит Эргеч (Султан Сулейман), Окан Ялабык (Ибрагим Паша), Озан Гювен (Рустем Паша) и Мехмет Гюнсюр (Шехзаде Мустафа). Принц был очень обрадован этим знакомствам с актерами, и в честь подарка подарил каждому из актеров часы марки «Rolex».

Кольцо для Хюррем.

Знакомство с актерским составом «Великолепного века». Король, любящий Хюррем Султан, которая является женой Кануни, и любящий исполнителя этой роли - Мерьем Узерли, подарил ей в качестве подарка кольцо из драгоценных алмазов, бриллиантов и изумруда.
Актьорите на  «Великолепния  век» пред краля!

Краля на  Бахрейн, Хамад Бин Иса Ел Халиф,  е приел актьорите от "Великолепният век" в Бахреин. Актьорите въплътили се в  ролите на  Кануни Султан Сюлейман - Халит Ергенч, на  Паргалъ Ибрахим - Окан Ялабък, играещата  Хатидже Султан - Селма Ергеч и играещата  Махидевран Султан - Нур Фетахоглу били поканение  на приём при Краля. Крал Хамдан, е наградил с медали актьорите  играещи  в мюсулмански-исторически сериали

Пристигнал  на тридневна почивка Краля на  Бахрейн, Хамдан Бин Иса Ел Халиф, разказал че е влюбен в сериала, «Великолепния век». Краля и семеиството му успяли да се запознаят с любимите си актьори от любимия сериал. В Двореца Чираган краля приел  мъжката  част от  сериала. В този  списък влезли: Халит Ергенч (Султан Сюлейман), Окан Ялабък (Ибрахим Паша), Озан Гювен (Рустем Паша) и Мехмет Гюнсюр (Шехзаде Мустафа). Принца бил много щастлив от това запознанство с актьорите и в чест на запознанството им  подарил на всеки по един часовник марка  «Rolex».

Пръстен за  Хюррем.

Запозналия се  с актьорския състав на  «Великолепния век».крал които много обикнал ,Хюррем Султан,, и харесващ изпълнителката на ролята  - Мерием Юзерли, и  подарил пръстен със елмази брилянти и изумруди

# 691
Днешната доза снимки зад кадър  Hug

# 692
  • Пловдив
АНИМИСЛИМ ЗА ЕДНО И СЪЩО Simple Smile))))

# 693
Розичке, благодаря за превода на статията към снимките   bouquet   bouquet   bouquet

# 694
Знам как да накарам Лидка и Моника да пишат  Laughing

# 695
Поздрав за всички с един турски рап в изпълнение на Лютфи паша  Laughing

# 696
Брех,тоз Лютви паша много игривичък Joy Joy Joy

# 697
# 698
# 699
Упс,трябва ми лупичка за обстоен оглед Mr. Green

# 700
  • Пловдив
И МАЛКО СЪС ЗАДНА ДАТА ЗА ХЮРЕМ
 На 15 април 1558 год умира  Хюррем Султан, минали са вече  455 г от  смърта на  Роксолана
• По време на почивка  със  Сюлейман в Одрин,където са прекарвали чудесни времена тя се разболява
Отначало е пренебрегвала болеста , но с всеки ден и ставало все по- лошо и болките и се усилвали
Когато се върнали в  Истанбул,тя повече не можела да скрива болеста си . Сюлейман  я повикал   в покоите си ,където припада
• Последните години от  своя  живот тя прекарала на легло , Сюлейман винаги бил до нея ..
Умира на  15- април 1558 г в Истанбул, в  ръцете  на  своя  възлюбен - Сюлейман...

Стихотворение  на Сюлейман за Хюрем:

Едва погледнала ме , можеш без усилие
да разбереш колко те обичам. Но ти отместваш поглед.
Очите ли са моя недостатък?

Аз съм глас в пустиня а много бих се радвал
Като  славей, сладкопоен
да те даря със сто луни подред

Когато душата изгоряла от раздяла,
като пеперуда , в огъня надежда търси,
не се учудваи ти на тази мъка .

Както към  Мекка винаги обърнат е  магнита,
така и моя поглед в тебе прикован е неизменно,
Тогава от какво боли душата ?
Въздишам плача чакам....:
Нима от теб ше бъда отделен ?
И ще умра от тази страшна мъка?

Думите на  Сюлейман пред  Дивана след смърта на  Хюрем. (от историята)
" Такава жена беше тя , че очите и проникваха в сърцето ми , устните и в  ума ми . Даже един  единствен неин поглед не бих заменил за нищо на  този  свят. Всеки път когато тя  произнасяще- Сюлейман- аз отивах в  Рая.
Тя беше не само  жена- тя беше поезия, цвете, моята  любов, моята  султанка, тя  беше всичко!

Последна редакция: нд, 21 апр 2013, 19:25 от darkroze

# 701
  • somewhere near the sea
И МАЛКО СЪС ЗАДНА ДАТА ЗА ХЮРЕМ
Думите на  Сюлейман пред  Дивана след смърта на  Хюрем. (от историята)
" Такава жена беше тя , че очите и проникваха в сърцето ми , устните и в  ума ми . Даже един  единствен неин поглед не бих заменил за нищо на  този  свят. Всеки път когато тя  произнасяще- Сюлейман- аз отивах в  Рая.
Тя беше не само  жена- тя беше поезия, цвете, моята  любов, моята  султанка, тя  беше всичко!
Ооох, Сюлюман, Сюлюман, затова ли ѝ причиняваше толкова мъка и я караше да се разкъсва.

# 702

Еее,тоз зелен гущер ми идва в повече! Mr. Green
А Бурак няма ли джоб за тоз телефон!?

# 703
# 704
  • Пловдив
АНОНС КЪМ 96 СЕРИЯ
В Истанбул настават чумави времена . Бързоразнасящата се  болест достига и до двореца  в Едирне. Болестта разболява и Великия Везир - Аяз Паша. Неговия  пост  ще заеме не друг а Лютфи Паша, но с помощта  на  своята жена Шах,която ще има проблеми след това
ஜ═══════════๑Ƹ̴Ӂ̴Ʒ๑═══════════ஜ
Султан Сюлейман ще трябва да направи тежък избор отнасящ се до жена му  Хюррем, която е останала в двореца където господства чумата.  На Падишаха предстои да избере : дали да даде Хюррем в ръцете на  смъртта, дали дас си вземе  любимата  обратно в Топ-Капъ. В това време Михримах Султан ще  намери начин да се види със своята   Валиде. Разговора, с които я посреща маика и ще я шокира
ஜ═══════════๑Ƹ̴Ӂ̴Ʒ๑═══════════ஜ

Общи условия

Активация на акаунт