Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 71

• 79 565
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
От анонса излиза,че не любовта ,а чумата според мен, връща Хюрем при СС.Разговорът майка-дъщеря ще е за брака на Михримах с Рустем.След като Лютви паша става велик везир ,на Хюрем не и остава друг ход освен да се обвърже с Рустем Wink

# 706
  • Пловдив
ИНТЕРВЮ СЪС СЕЛЕН ОЗТЮРК-ГЮЛФЕМ ХАТУН
ஜ═══════════๑Ƹ̴Ӂ̴Ʒ๑═══════════ஜ
-Ще ни разкажеш ли за своя живот ?
- Ако аз ви разкажа всичко то всички ше знаят всичко за моя живот ?!
-Да! Разкажи ни за страховете си ?
- Ъмм... Страхувам се да  летя , но от това се страхуват много хора , така че не е кои знае каква таина ! В своя  нормален  живот се страхувам да не остана сама , без приятели  и роднини, ето такъв ми е  страха!
-Но има и неща за които не искаш да ни разкажеш нали ?
-  Много! Искам да запазя много в таина ! Това е  личен  живот... За това не искам много да разказвам...
-Сега да минем към  "Великолепния  Век", Гюлфем Хатун, това е персонаж много тъжен и драматичен , не ти ли е трудно да я играеш?
- Да кажем така - трябва да сваля напрежението . Трябва да си взема дълбоко въздух, да направя няколко упражнения и тогава да пристъпя към работа. Това е  сложно, и аз отдавам много сили на правенето му Това е добър  персонаж, но много  строг и сериозен, и за това изчерпва много  енергия от мен . Трябва да  поглеждаш насам натам , после да се  поклониш,  да поздравиш много много ми взима силите това !
-Ние знаем че освен филмите ти и много хубаво пееш, ще ни разкажеш ли за това ?
- Искате за музиката ли ?
-Да!
- Дали ще изляза от изпълненията  само пред приятели ли ?
-Именно!
- Да може би, съвсем скоро може и да стане ,сега малко съм се заела с това , Един мои познат има  студио, там скоро ще започнем да записваме  мои песни,Ще опитаме какво ше стане !
-В какви  проекти  искаш да се  снимаш  или  да участваш?
- В филмите на  Тим Бъртън...Хмм, много обичам  мултипликационни  филми  и тем  подобни, но аз съм любител на  музиката , и съм щастлива че  получих роля в театъра, много много се радвам за това !

# 707

СМЪРТТА НА ХЮРРЕМ СУЛТАН

http://vbox7.com/play:a9d0055799

# 708
Стига де! Тези кадри още не са снимани! Това в клипа е от смъртта на валидето( ако не ме лъже паметта)!

# 709
Ехееее, инж Пенка тук!

Инж.Пенка що подвеждате народа!?

Аз, като една секретарка-проста ще Ви кажа,че хич биля не е смъртта на Хюрем..

То само титла "инж." не е достатъчна,трябва малко и акъл,да помниш..

# 710
Ех, darkroze ,какви са тези съблазни по вечерно време?
На безсъние ли ни обричаш?
Току що изгледах 95 еп.
Пак останах с впечатление,че султана не
е 100%убеден във вината на Хюрем след  нейните обяснения.
Нигяр калфа става все по гадна.Не я понасям вече.
С мъка на сърцето Хюрем ще жертва дъщеря си за да спечели двубоя със
с "династията".Явно няма друг ход.Милата Михримах!Какво ли ще бъде реакцията и?
Хюрем липсва на султана,пролича си в тъжния му поглед,когато попита Джихангир
много ли му е мъчно за майка му.Оставаше да каже"И на мен сине,и на мен"
Възможно е чумата да е повод Хюрем да се върне в Истанбул,а след това да бъде
разкрит заговора на Шах султан.
Любопитни са бъдещите ходове на Рустем.Предложението на Шах му дойде дюшеш.
Улесни осъществяването на мечтите му,които изглеждаха абсурдни.

# 711
  • Пловдив
Ехееее, инж Пенка тук!

Инж.Пенка що подвеждате народа!?

Аз, като една секретарка-проста ще Ви кажа,че хич биля не е смъртта на Хюрем..

То само титла "инж." не е достатъчна,трябва малко и акъл,да помниш..

ХАХАХАХ САКЪН ВИП ХАТУН ЩЕ ВЗЕМЕ ДА ИДЕ ДА НА....
И ПОСЛЕ ЩЕ ИМА ПАК

# 712
Сега видях превода на трейлара.
Значи  Михримах търси помощ от Бали бей.
Абе той би си я грабнал и отнесъл като бръмбар сламка,
но смее ли?Изпати си веднъж.

# 713
# 714
# 715
wavey wavey wavey Спорна и слънчева нова седмица Hug

# 716
Добро утро и от мен и спорна седмица на всички и от мен.Досега съм чела какво сте изписали в темата, благодаря за всичкото инфо към момента, както и за серийката.Дръпнах я вече и ще я изгледам.Да ви попитам от дамския клуб "Червена чалма" кой ви харесва най-много.За мен е ясно кой, само че мисля, че сте пропуснали да сложите някого в клуба и ВИП ще се разсърди.То и аз си помислих също, че моя човек го няма, но като погледнах по-внимателно го видях, че е на първия ред в дясно.

# 717
  • Пловдив
Добро утро и от мен и спорна седмица на всички и от мен.Досега съм чела какво сте изписали в темата, благодаря за всичкото инфо към момента, както и за серийката.Дръпнах я вече и ще я изгледам.Да ви попитам от дамския клуб "Червена чалма" кой ви харесва най-много.За мен е ясно кой, само че мисля, че сте пропуснали да сложите някого в клуба и ВИП ще се разсърди.То и аз си помислих също, че моя човек го няма, но като погледнах по-внимателно го видях, че е на първия ред в дясно.

МАТРАКЧЪ го чакаме да се съблече:))))

# 718
Май да се съблече сам го е срам, затова трябва да викнем Миленчето да му помогне.От написаното от вас излиза, че серия 96 ще е последна за Лютфи паша и Нигяр, дано на тяхно място включат нови персонажи.

# 719
За Нигяр може и да е последна ,ама Лютви паша нали и Велик везир го чакаме да стане-ще си го гледаме още.Пък и той симпатяга Hug

Общи условия

Активация на акаунт