Мартенче се появи и родителите си ощастливи.

• 36 016
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Нощна птица може ли за мен координати за кантарчето и цени. Благодаря предварително!

# 76
Да се похваля и аз ) На 3ти април станах мама на принц Алекс
роден 3520кг 50см дълъг в 3,35 сутринта ))) Щастливаааааааааааа ))) 

# 77
Здравейте и от мен. ))))

За извеждането, схема никаква не съм правила, когато беше хубаво времето си излизахме за по час-два, сега съответно си стоим в къщи. )

MaрTa, БЦЖто си им го бият в рамото, после проверяват с манту.
Да не говорим обаче, че тази ваксина почти никъде не се поставя вече в Европа, но това друг въпрос. )
Или както всеки уважаващ себе си лекар ще обясни - всички са ваксинирани още от родилното, но има бум на заболяване с туберкулоза.  Laughing Отговор обаче как се получава този номер - няма. ))))

Нощна птица, е как да няма колички с пълно легнало?. ) Аз съм с комбинирана на Мамас и Папас, Плико прамет (която всъщност си е Пег Перего Плико Р3) и си има пълното легнало.

# 78
  • USA, Steak State
Момичетата, които липсват на първа страница да ми пишат на лична да ги имам нагледно за следващата тема, че така в темата като се пише може да пропусна без да искам.

За нощното подгизване... Аз използвам такива "подложки" и за през деня и за през нощта и са ми страшно полезни Нещо като ежедневни превръзки за цици.  Mr. Green Идея си нямам дали се намират в аптеките в България или бебешките магазини, но можете да пробвате да поръчате и онлайн от Англия.

Не ми е работа да се вра, но да си кажа. Не свиквайте децата на ръце, отсега се почва и после ще се чудите откъде ви е дошло. С каката направих тази грешка и горчиво съжалявам. Малкия го гушкам рядко, предимно докато се кърмим или за tummy time. Обикновено си лежи на леглото или се люлее в люлката си.

1mimi Да ти отговоря на въпроса за кога ще се наспиваме, като се дипломират и отидат да живеят другаде. Понеже и в тийн годините им пак ще ставаме рано да ги будим за училище и те няма да искат да стават.  Mr. Green

# 79
Ние не излизаме по схема. Живеем на 2 етаж и трябва да свалям и качвам количката на ръка. Това ми отнема по 10 минути мъки и не бих се наела да го правя за 10 минути разходка. Но не излизаме всеки ден - само когато е хубаво времето.

За "чистата молитва" питах в църквата какво е необходимо да се носи и казаха, че няма нужда от нищо. За парите попа каза 25 лв. за молитвата + освещаване на икона. По време на молитвата брах голям срам, защото малкият реши освен духовно да се пречисти и физически и като започна едно пърдене  Embarassed ...

# 80
  • USA, Steak State
Цитат
По време на молитвата брах голям срам, защото малкият реши освен духовно да се пречисти и физически и като започна едно пърдене   ...

Joy Joy Joy

# 81
  • София
Здравейте,мамчета!
Не съм писала от доста време,че по цял ден се носехме на ръце-голямо повръщане беше.Казаха че има рефлукс,започнахме да пием Аптамил АР и стана чудо,това е друго дете направо(пак връща и повръща понякога но това е нищо в сравнение с това което беше).
Марта,ако има следа от убождане по петата най-вероятно е от взимане на кръв.

# 82
здравейте! 1мими пращаш таткото иликойто покрай теб да ти вземе смрадлика от аптека или дрогерия. За бани и промивки се вари 20 минути, остава се да изстине разтвора, прецежда се и го сипваш в удобна купичка -ниска широко, в която киснеш по 5 мин едната и другата гърда, хубаво цялата ареола. Отначало , ако имаш ранички се усеща щипене и стягане. Хубаво е  поне 2-3 пъти на ден да се покиснеш. Разтвора, който е сварен може да се съхранява в хладилник около 12 часа. След баните кожата окло зърното и ареолата може да е малко по-суха, може д амажеш след това с лансинох( той не се отмива).
 За разходките и ние излизахм епо за 10 мин на терасата 1-2 дена и после навън с количката Simple Smile

Може ли някой да ми каже как се слагат тези линийки?

# 83
anika 77 - по въпроса ти за ваксините и туята, аз и дадох разтворена в малко вода деня преди ваксината, а същия ден една свещичка вибуркол, което също е хомеопатичен продукт , превантивно да не вдига температура след ваксината или ако е било настинало детето стабилизира положението Wink

# 84
Здравейте и от мен Wink След дълго чудене към коя тема да се включа,реших да е нещо "по средата" Simple Smile Александър е роден на 27.01.в 31 г.с (седми месец).Терминът ми беше за 05.04.
Роди се с тегло 1,630кг,но сега вече е 4кг.Изцяло на АМ е.

Ние също сме с рефлукс.Известно време бяхме на АптамилАР,но млякото не му понесе и минахме на Нан АР.Ефекта не е така поразителен,както с Аптамила,но...няма как.
Все още се храни в 3 часа,но мисля в скоро време да го прекратявам.Само си нямам идея как ще стане Sad Като каже,че е гладен -не признава водички,чайчета...
За коликите давам Еспумизан и мисля,че облекчават до някъде.
Приема по около 100-110мл мляко на един прием като се опитвам да го ограничавам,защото е много лакум.

P.S. А как си мечтая за 8-часов сън...не е истина... Wink

# 85
  • Стара Загора
dghigova добре дошла  55

момичета благодаря ви за линкчетата   bouquet ще говоря с домашните и дано скоро вземем решение че не си е работа Simple Smile

за хемороиди казват че се пие и магарешки бодил - взех от аптеката ама ми беше толкова горчив че спрях.. не знам дали се свиква с вкуса.. иначе ходих при доктор Матев в края на седмия месец - преди раждането ми даде рецепта за кремче, но сега обмислям операция, която може би няма да е много скоро..

# 86
Здравейте, момичета! Осветлете ми мен непросветената по въпроса с коликите, че не мога да разбера имаме ли, нямаме ли  Embarassed Болките всеки Божи ден ли са или има и затишие? Вчера горкото ми детенце много плака целия ден, цялото почервеняваше, с крачета риташе ( по това,което съм чувала изглежда като колики ), а днес е изключително спокоен. Не мога да разбера в крайна сметка колики ли са. За всеки случай даваме Еспумизан. И още един въпрос по темата за любовния живот, че мисля да го възобновяваме от 2 дни лохиите спряха.  Simple Smile Та как стои въпроса с контрацепцията? Може ли при положение, че кърмим да пием противозачатъчни?

# 87
  • USA, Steak State
Здравейте, момичета! Осветлете ми мен непросветената по въпроса с коликите, че не мога да разбера имаме ли, нямаме ли  Embarassed Болките всеки Божи ден ли са или има и затишие? Вчера горкото ми детенце много плака целия ден, цялото почервеняваше, с крачета риташе ( по това,което съм чувала изглежда като колики ), а днес е изключително спокоен. Не мога да разбера в крайна сметка колики ли са. За всеки случай даваме Еспумизан. И още един въпрос по темата за любовния живот, че мисля да го възобновяваме от 2 дни лохиите спряха.  Simple Smile Та как стои въпроса с контрацепцията? Може ли при положение, че кърмим да пием противозачатъчни?

Можеш, но се консултирай с гинеколога си. Запиши си час и иди да поговорите за тези неща.

# 88
# 89
  • Стара Загора
Здравейте,мамчета!
Не съм писала от доста време,че по цял ден се носехме на ръце-голямо повръщане беше.Казаха че има рефлукс,започнахме да пием Аптамил АР и стана чудо,това е друго дете направо(пак връща и повръща понякога но това е нищо в сравнение с това което беше).
Марта,ако има следа от убождане по петата най-вероятно е от взимане на кръв.

Как ви го установиха рефлукса?Изведнъж ли сменихте млякото или постепенно?Колко често повръщахте?И ние се носим на ръце,но не повръща .....Пригъва се и реве много,но да повърне 1-2 на ден.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт