Звездни компромати- 169

• 59 804
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
# 196
Ева, ми се струва, че се е поналяла........а Айрлънд Болдуин Rolling Eyesтака не бих се облякла и в къщи, майка и да я беше научила на вкус

# 197
И на мен Ева ми се струва наедряла.
В сайта пише, че Айрлънд е с пижама  Wink.

# 198
Е, как по улиците с пижама, и то толкова ужасна, така загащена, с този потник и сутиен...........без думи съм Shocked..... Има симпатична муцунка, но ми е малко огромно това момиче, груба ми изглежда.

# 199
  • В Космоса

Много ми допадна  Heart Eyes - интересна, свежа, облачно-небесна. Crazy

# 200
Е, как по улиците с пижама, и то толкова ужасна, така загащена, с този потник и сутиен...........без думи съм Shocked..... Има симпатична муцунка, но ми е малко огромно това момиче, груба ми изглежда.

Ами, такава си има  Laughing.

ПП
То е явно, че не е пижама с тези ластици отдолу, по-скоро пижамоподобно панталонче. Аутфитът ѝ е потресаващ, съгласна съм.

# 201
Сигурно е коментирано и друг път, но тук(зад океана), на никой не му пука как е облечен. Особено младите хора - ходят и по пижами по улиците, и по домашни пантофи, размъкнати и т.н.
В началото ми правеше впечатление, но сега вече - не.
Всеки си ходи с какво му е удобно. Peace

# 202
Сигурно е коментирано и друг път, но тук(зад океана), на никой не му пука как е облечен. Особено младите хора - ходят и по пижами по улиците, и по домашни пантофи, размъкнати и т.н.

Пък тук, (пред океана) на всички ни пука кой как е облечен и дали пижамката е пижамка или нещо друго. То сигурно и за това най- кичозните гледки могат да се видят по свещените тела на "елита" ни. Wink

# 203

Пък тук, (пред океана) на всички ни пука кой как е облечен и дали пижамката е пижамка или нещо друго. То сигурно и за това най- кичозните гледки могат да се видят по свещените тела на "елита" ни. Wink

Абсолютно съгласна и с двете ви!! И си мечтая за деня, в който станем като тия, оттатък океана Wink

# 204
# 205

И аз  Whistling

За Миша - по-добре напълняла, отколкото с непрекъснати слухове за хероинова зависимост.

Този грим на Шарън... Някаква нова мода ли е да изглеждаш като недоспал вампир???

# 206
  • София
Аз немога да разбера Шарън с тия малки очички що слага тоя черен молив от вътрешната част на окото...така й изглеждат още по мънички и й докарват злобен поглед.. Rolling Eyes

# 207

Абсолютно съгласна и с двете ви!! И си мечтая за деня, в който станем като тия, оттатък океана Wink
Пази боже, да станем като онези зад океана........за мен, е въпрос на самоуважение, да не се обличам като мърла......винаги може да си удобно облечен, без подобна ужасна визия........пижами и домашни чехли по улиците Whistling

# 208
  • София
Като я гледам, направо си реве като магарица.  Mr. Green Да не би да са й казали пола на бебето, че така се е... зарадвала?!

# 209
  • София
Аз пък не обичам жени, които само и само да си разголят рамото са склонни да се удушат..

Скрит текст:

пак те
и пак те

Общи условия

Активация на акаунт