Звездни компромати- 169

• 59 804
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Както и следващите 5 снимки ли са, някъде толкова. Софийски улици добре, ама все едни клети хорица са хванати.

Над 20 снимки са.

Тенденциозни са ми тези снимки на мен. Голям зор да покажем колко сме зле.

И аз мисля така. Като се почне едно обобщаване- щом не сме като на запад, значи сме в другата крайност. На всякъде ги има такива като тези на снимките.

# 226
# 227
Бионсе и Джей Зи в Куба много сладки Heart Eyes - искам и аз в Куба  Crazy

Манди Мур и Бен Мак Кензи снимат филм

Джесика Алба за списание Латина Април 2013

пак тя, страхотна снимка  Heart Eyes

Селена Гомез и дружки  Mr. Green

Чухте ли за яйцата на Раян Гослинг?  Mr. Green Над 600 такива яйца са пръснати по света. Жокер за това къде са е пуснат на @GoslingEaster Wink Някой от вас намерил ли е вече? До колкото разбрах са пръснати на 1 април  Mr. Green Crazy Това шега ли е, какво е, не знам, но ако намеря няма да го върна  Blush Mr. Green

Принц Уилям играе хокей

# 228
12 знаменитости, чиито брачни половинки са "обикновени" хора

Edit: Съжалявам, маркира го като спам. Сайта е http://www.avtora.com/ или може да копи-пейстнете линка: http://www.avtora.com/gallery/3797/12_znamenitosti_chiito_brachn … a_obiknoveni_hora

Последна редакция: вт, 09 апр 2013, 16:30 от kati_v

# 229
Извинете за спама .. но тъй като съм новичка във форума и не са ми ясни още някои трикове .. може ли някоя мама да ми каже как да постна снимка ?  Embarassed Embarassed

# 230
# 231
Извинете за спама .. но тъй като съм новичка във форума и не са ми ясни още някои трикове .. може ли някоя мама да ми каже как да постна снимка ?  Embarassed Embarassed

newsm78 Нали до преди малко постваше снимки от Мис София? Още са на предишната страница.

# 232
  • на кого му пука
Онова не беше ли линк,а тя вероятно иска да се вижда директно снимката ?

На някой прави ли му впечатление как Селена Гомес направо разцъфтя след раздялата с Бийбър?

# 233
# 234
След като разгадах как мога да кача снимка.. ето ви един компромат и от мен Simple Smile

# 235
  • In The Middle Of Nowhere
А къде е компромата? Виждам Мария в нейна предишна, по-стара визия и с бившия си мъж, само този другия не знам кой е, да не би той да е компромата newsm78

На мен не ми се отваря.

На първата снимка с ММ е и Монтгомъри Клифт, както и други от каста на The Misfits  Peace

# 236
# 237
# 238
E kak fevruari, da ne e slon da kara ednogodishna bremennost Laughing

# 239
  • София

Пенелопе Круз пише, че очаква бебето през февруари

Е как през февруари???

Общи условия

Активация на акаунт