Звездни компромати- 169

• 59 804
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Щеше да е по-добре ако беше смъкнала малко клин-панталона по-надолу. Peace
Не искала да се снима гола в списания - ами то няма нужда, ние и така всичко си виждаме Whistling

# 316
    Тези, надути до пръсване и едва, едва напъхани в блузката гърди, развалят цялата работа. Хубавка е в тяло, висока, дълги крака, стройна, но с тези чудеса горе ми прилича на мутант, не пасват вобще на фигурата й, седят като недъг някакъв.  Sick

# 317
# 318

Едната облечена с рокля с камъни. Дручата с тениска с Мики маус. Не мога, честно ви казвам, не я разбирам тая мода!!

# 319

Едната облечена с рокля с камъни. Дручата с тениска с Мики маус. Не мога, честно ви казвам, не я разбирам тая мода!!

И аз това се чудех. Хората облечени официално (макар и безвкусно), Тончето с жълт клин, мики мауси и кожено яке. Обувките ги оставяме на въображението Simple Smile

Една страхотна Ева Лонгория

# 320

Това се нарича "за всекиго по нещо".  Laughing Пък и ако очакваш да разбереш модата от това как се обличат нашите хайлайфки, то времето ти прекарано в "Звездни компромати" е напълно, безвъзвратно загубено!  Twisted Evil

п.с. този потник на Антония с Мики Маус марков ли е нещо или? Срещали ли сте го из магазини, сайтове? Искам го за разходки по плажа, но в комбинация с дънки. А да и ако сте го виждали за под 40-50лв иначе не ме интересува!  Mr. Green

# 321

Абе по добре от това да идеш  по анцунг, а дамата ти с кожено яке на прием

# 322
Ама как А.П. ще ти даде под 40 лв за блуза, моля ви се Simple Smile

# 323
Ама как А.П. ще ти даде под 40 лв за блуза, моля ви се Simple Smile

О тя, ако ще и 400(0) да даде, аз не държа на етикета.  Mr. Green  Съгласна съм и от битак да е. Обичам такива блузки, но разбира се в никакъв случай комбинирани в стил Антония.  Crazy

ББ може да е с бургаски корени. Нали знаете, че тук си имаме анцуг за спорт, за разходка, за сватба, за други официални събития.... Wink

# 324
# 325
# 326
ББ може да е с бургаски корени. Нали знаете, че тук си имаме анцуг за спорт, за разходка, за сватба, за други официални събития.... Wink

Пък е и нацепена батка. Mr. Green

# 327
 Но не е с Адидас  Mr. Green

# 328
# 329

Това се нарича "за всекиго по нещо".  Laughing Пък и ако очакваш да разбереш модата от това как се обличат нашите хайлайфки, то времето ти прекарано в "Звездни компромати" е напълно, безвъзвратно загубено!  Twisted Evil

п.с. този потник на Антония с Мики Маус марков ли е нещо или? Срещали ли сте го из магазини, сайтове? Искам го за разходки по плажа, но в комбинация с дънки. А да и ако сте го виждали за под 40-50лв иначе не ме интересува!  Mr. Green

Потника е Iceberg и мисля , че съм го виждала на цена около 35-40 лв .  Wink Wink ще потърся и ще дам линк  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт