Звездни компромати- 169

• 59 805
  • 742
  •   1
Отговори
# 465

И Николета с така модерните квадратни дебели вежди Повече загрозяват лицето и от тънките тип три косъма.

Тази тенденция е от доста време вече, изостава Николета.  Laughing

# 466
  • София

И Николета с така модерните квадратни дебели вежди Повече загрозяват лицето и от тънките тип три косъма.

Тази тенденция е от доста време вече, изостава Николета.  Laughing

Харесвам Николета като външност, но тези вежди наистина я загрозяват - не й отиват  Tired

# 467
  • In The Middle Of Nowhere
Според мен пък са добре направени и й отиват/конкретно както е на снимката/  Peace  Зарзаватния принт обаче нещо не ме кефи...

# 468
Прекалено са дебели веждите,иначе е много красива на снимката.

# 469
# 470

Е, толкова очевАдно са нарисувани, че няма вече накъде. Все едно с флумастер е мазано. Сигурно аз щях да ги докарам по-добре. Иначе е много хубава с малко грим и с тази прическа.

# 471
на мен зарзаватите ми се струват веселички, летни и свежи, но вероятно безумните комбинации идват в повече...ако е една шарения съчетана с едноцветно, по би било удачно си мисля

# 472
# 473
Никол ли е това, че напоследък не мога да я позная?

# 474
# 475
  • Бургас
Как ще е Никол?Ужилена ли е? Shocked

# 476

Никол е, но снимката е с кофти осветление и много лошо качество...

# 477
Тя нали си прави устните, една съфорумка писа, че ги срещнала с нейна позната и тъкмо натам отивали. Но така и не се разбра при кой лекар.

# 478

Никол е, но снимката е с кофти осветление и много лошо качество...
Не знам за качеството, но явно е достатъчно добро, за да видим, че се е поразила с нейните хиалуронови киселини.  ooooh!

# 479

Общи условия

Активация на акаунт