Звездни компромати- 169

• 59 804
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Да, определено си е сложила хиалурон в горната устна...

И за какво да я пита човек... Ох не мога да ги разбера тези жени: зорлем се загрозяват...

# 481
# 482
# 483

Бахаров за някоя роля ли си е пуснал косата? Ужасен е така. Вчера го гледах в Националната лотария. Еми като чичка е. Нищо против оплешивяващите хора, но той е къде, къде по-добре с обръсната глава!

# 484
Да, определено си е сложила хиалурон в горната устна...

И за какво да я пита човек... Ох не мога да ги разбера тези жени: зорлем се загрозяват...
Това е един вид болестно състояние, имам приятелка, която си пълни честичко устата, док. и обяснил, че по някое време жените се увличат, защото свикват да се гледат с наличните промени, и искат още, и още......и така се стига до ефект Мария......

# 485
  • София
Много ви разбира главата от зарзават на вас...Я вижте цената на едно рокле?
http://www.yoox.com/fr/34322499GV/item?dept=clothingwomen#sts=sr … 499GV&sizeId=

# 486
  • София

Бахаров за някоя роля ли си е пуснал косата? Ужасен е така. Вчера го гледах в Националната лотария. Еми като чичка е. Нищо против оплешивяващите хора, но той е къде, къде по-добре с обръсната глава!

Най-вероятно за ролята в спектакъла им "Арт", може и да се бори с плешивостта.

Аманда, Брадли, Стив
Мила Кунис
Кейти Пери и Рита Ора

# 487
  • София
От зарзавата май само патладжаните ми харесват, като десен, доколкото е възможно. Не че бих сложила, предпочитам да си ги изям.

# 488
Аз бих облякла, точно патладжаните много ми харесаха.

# 489
# 490
# 491
Едното момиченце на Сара Джесика Паркър практикува облекло тип 'зелка'  Simple Smile - две рокли, две якета, отдолу клин.

# 492

И аз щях да питам това... И освен роля нямам друго обяснение.

# 493
  • София
Не ми се отварят.
Виктория ми е прекалено слаба и с тази дължина, съвсем...  Stop
Едното момиченце на Сара Джесика Паркър практикува облекло тип 'зелка'  Simple Smile - две рокли, две якета, отдолу клин.
Grinning

# 494
  Пам Андерсън как се е опънала и тя,  не е същата в лице  Cry
  като малка исках да приличам на нея , бях голям фен Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт