Звездни компромати- 169

• 59 805
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
# 511
И аз се сетих за Кичка Бодурова.

# 512
Самоснимки на Антония Петрова, показва фигура, нямало фотошоп, само много фитнес  -  1..  2..  3..

И самоснимка на Николета от преди час.

# 513
  • Бургас
Каква е тази мания да се снимат сами и да се публикуват?
Що за нарцизъм? newsm78

# 514
Самоснимки на Антония Петрова, показва фигура, нямало фотошоп, само много фитнес  -  1..  2..  3..
Под фитнес се разбира ходене от студиото на "На Кафе", " Горещо" и други продукци на същата телевизия и по "светски събития" . Дори спортно облечена ми харесва повече , отколкото в тоалетите от светските събития

# 515
Що за нарцизъм? newsm78

Не снима себе си, а покупките!  Wink Жената небрежно ти показва, че е пазарувала "Шанел"! Стегни се и почвай да завиждаш!  Naughty

# 516
  • Sofia
Аз пък съм я чувала Тоца в различни предавания да твърди,че не спортува,а фигурата и била от гена

# 517
Що за нарцизъм? newsm78

Не снима себе си, а покупките!  Wink Жената небрежно ти показва, че е пазарувала "Шанел"! Стегни се и почвай да завиждаш!  Naughty

И черпи с бонбони рафаело всеки разгадал смисъла на снимката Wink

# 518
Що за нарцизъм? newsm78

Peace за да не се заблуди някой случайно Mr. Green

# 519
Що за нарцизъм? newsm78

Peace за да не се заблуди някой случайно Mr. Green

Joy Joy Joy
Прави ми впечатление, че някои западни звезди са почнали да правят същото и да се качват в туитър

# 520
  • На земята, която е всъщност звезда.

Под фитнес се разбира ходене от студиото на "На Кафе", " Горещо" и други продукци на същата телевизия и по "светски събития" .

Laughing

# 521
  • о`майна лунна нощ е
Тоца е в Стани богат  Shocked

Имала фирма за консултански услуги ... занимавала се с право .... научна дейност .....

ОМГ

# 522
Антония Петрова нали твърдеше ,че тя във фитнес не стъпвала.

# 523
  • На земята, която е всъщност звезда.
Тоца е в Стани богат  Shocked

Имала фирма за консултански услуги ... занимавала се с право .... научна дейност .....

ОМГ

И всичко това докато пътува по света и редовно пуска снимки, за да дразни душманите си? Тя да няма двойник, като Тодор Живков навремето. newsm78

# 524

И всичко това докато пътува по света и редовно пуска снимки, за да дразни душманите си? Тя да няма двойник, като Тодор Живков навремето. newsm78

Да бе, този ки4 по ДВЕ ли??? Недей така!

Общи условия

Активация на акаунт