Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 69~

• 37 952
  • 758
  •   1
Отговори
# 540
  • In a surreal moment!

# 541
Неви, дано наистина на Хазал не й се случи нищо лошо.  Praynig
Доколкото разбрах от писаниците в туитър, вече има задържани, а също така се е наложило полицията да се намеси със сълзотворен газ и с палки.
Дано все пак постигнат успех с протеста и да няма ранени.

# 542
Снимките от протеста вървят с този текст.
Разбрах, че е от 16 часа днес.

هازال النهارده فى مظاهره وكانت كتبت من شويه عالتويتر انهم كلهم حيتقابلوا اليوم على الساعة 16:00 قرب محطة التراموي في منطقة تقسيم للتمرد و العصيان ( على ما اعتقد القيام بمظاهرة) على العمل المسرحي......( العمل المسرحي لنا= # emek bizim#)

# 543
  • Под Сините камъни
Ето снимки от протеста от туитър http://galeri.haberturk.com/gundem/galeri/426328-taksimde-gergin-gun/1/4
със синия шал наистина е Хазал

# 544
 spam2
Загледах се в един сериал с Нургюл Йешилчай (аз много я харесвам), казава се Султан - много ми хареса. Хем е смешен, хем трагичен, хем доста по- лек от АФК. В добавка има хубав край (това го проверих предварително)  Wink.
Поствам линк, ако някой иска да гледа: http://www.keyfiseyir.com/bg/watch/3340/sultan/13

Ивва, за нищо.  Hug

# 545

Наде, привет! Hug
Много тъга ми лъха на мен от подобни рецепти... Rolling Eyes
За първи път не мога да се съглася с теб, че подобно виждане е нужно в живота ни... Naughty
Скрит текст:
Не е нужно да се съгласяваш, защото не би могла да знаеш, а за да напиша тази рецепта, значи има защо. В смисления си живот до сега разбрах, че за жалост и най-близките хора на човек, може да са му врагове и щом е наложително за да оцелее дадено семейство, то тази рецепта важи с пълна сила. Човек претръпва и спира дори да го боли. Живота ни учи по такъв начин, по който никой друг не би могъл.
Наде, Hug
Скрит текст:
Това е просто израз...не мога да се съглася, просто фраза. Peace
Разбира се, че няма как да знам, аз го написах по принцип...а, че има по-специални случаи в които човек е така категоричен в решенията си спрямо някой и най-вече на база личен опит-спор няма. Peace
Ние говорим за различни неща, но няма да продължавам по темата. Hug

Дано не съм те засегнала, знам, че познаваш начина ми на писане на позициите, но все пак...
ако има нещо...извинявай! Praynig   bouquet Hug

# 546
# 547
Снежи, колажте ти сааааааааааа  newsm51 newsm51 newsm51

# 548
# 549
Пепиту, благодаря за линка. Снимките са много сериозни. Хазал наистина е със синия шал. И Резато е там. Обаче съм стресната от реакцията на властите. В тълпата ми се струва има доста актьори, коите сме виждали - защо така остро реагира властта newsm78

# 550
Пепи,  Hug мерси за снимките. И онзи Ръза е бил там.

Ето я Хазал, (познах, че е със синьото шалче Laughing ):

# 551
# 552

стара ,ама лачена  Mr. Green

# 553
  • Пловдив
tatarova СТРАХОТНО СИ ГО НАПРАВИЛА !!!
Снимките !!!

# 554
Снежи, колажите, които публикуваш твои ли са?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт