Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 69~

• 38 157
  • 758
  •   1
Отговори
# 150
За коя сцена с Джансу говорите? newsm78
Весела, в хотела, когато Емир се нанесе там и Джансу го посети. Той беше по бял халат и отиде в банята да се облече.

# 151
МоИш ли да ги сравниш ...просто е смешно
Скрит текст:
Тук е в пъти по-добре от предходната негова снимка, която публикува, а и тази на Чаги не е от най-добрите му снимки.
Тази намерих в чичо Гуги Mr. Green по-случайност , иначе Енгин съм го гледала и в Брак с чужденец и там не беше кой знае колко сполучлив образа му.

# 152
За коя сцена с Джансу говорите? newsm78
Весела, в хотела, когато Емир се нанесе там и Джансу го посети. Той беше по бял халат и отиде в банята да се облече.
Сега ми стана ясно, благодаря!  bouquet

# 153
МоИш ли да ги сравниш ...просто е смешно
Скрит текст:
Тук е в пъти по-добре от предходната негова снимка, която публикува, а и тази на Чаги не е от най-добрите му снимки.
Тази намерих в чичо Гуги Mr. Green по-случайност , иначе Енгин съм го гледала и в Брак с чужденец и там не беше кой знае колко сполучлив образа му.
Яяяяяяясноооо, той затова чичи отвреме навреме се шашардисва особено с турския, а то защо било, Thinkingпоради кошмарни срещи с непознати.

# 154
Сладурки,чуйте му гласчето  медено,а и някоя добра душа ни преведе за какво иде реч...ще е супер.Че е за любовта...е.ама... newsm78

Скрит текст:

заради това гласче не  мога да се прежаля да гледам  по бтв
арсъс чикирлъс...бакшъс...туй съскане мми бърка в сърчицетоооооооо...вай вай  Crazy

то не напразно се казва че жената обича с УШИТЕ СИ  Whistling

# 155
  • Pleven, Bulgaria
Като кой е играл в Брак с чужденец newsm78 защото аз гледам,но ако не е някой красавец да ми се е набил в полезрението не се сещам при друга роля

а тук имам чувството,че найстина са заспали и някой ги е снимал.Ферия спокойна в прегръдките на любимия,а Емир,че е до нея може би и не само заради това txtloves

# 156

рядко в живота,човек намира половинката си...тази с която си пасва отвсякъде във всичко...тези двамата красиви и млади се намериха в този филм...ще пропилеят това ако не се съберат в реалността...те са един за друг,това виждам в очите в телата им...толкова са подходящи като две парченца пъзел...идеално си пасва един с друг... Heart Eyes

Ето за това се ядосвам и аз,и Неви,и...още много фенове  smile3518
Браво Иве !!!  love001 Това е реалната истина,ама надеждата умира последна...живота е пред тях...дай Боже!!!Има много неизвестни в тази посока,които обаче водят към един евнтуален техен хубав път!

Eдна великолепна Хазал...

И един прекрасен Чаатай

# 157
Като кой е играл в Брак с чужденец

Не беше главна роля...уф не си спомням името му...сина на единия сладкар ли там как се казва дето правят баклава

# 158
Снежи млади са,могат да сравнят и оценят това....дано не е късно,имам някакъв опит житейски за да кажа,че е вярна притчата за 1/2 които се търсят цял живот....мисля че те се намериха на снимачната площадка...слепи ли са що ли?.....неразбирам ЗАЩО не са заедно...толкова години един до друг,,,такава изиграна страст...простете но НИЕ СЕ ВЛЮБИХМЕ а тя ли няма...в това момче,което пред нас стана МЪЖ...пред нея/за нея  Rolling Eyes...игра,роля...добър вроден талант ОК....но емоцията не може да се изиграе НЕ НЕ...сори

Пожелавам им любови които да им покажат верния път един към друг Peace

# 159
Относно Енгин Акюрек като талант е беспорен - особено в Ако бях облак -играе ролята на луд епелептик много добре. Чагатай също е добър, като талант, но освен това има и уникална визия, а това  е огромно предимство. smile3521
Сладурки,чуйте му гласчето  медено,а и някоя добра душа ни преведе за какво иде реч...ще е супер.Че е за любовта...е.ама... newsm78

Скрит текст:

заради това гласче не  мога да се прежаля да гледам  по бтв
арсъс чикирлъс...бакшъс...туй съскане мми бърка в сърчицетоооооооо...вай вай  Crazy

то не напразно се казва че жената обича с УШИТЕ СИ  Whistling
Струва ми се, че на всяка една от нас тук, това съскане ни бърка в сърцето! Определено жените освен с очите, обичаме и с ушите! Защото това съскане ако излиза от устата на Халил едва ли ще ни въздейства така любовно  Joy Joy Joy

# 160
Като кой е играл в Брак с чужденец
нали Назлъ щяха да я женят за един ,ами тоя е ушатия бяха конкуренция с дядо Мемик  newsm78

# 161
Весе имала съм телефонна любов-само гласа му ми стигаше.....толкова интересен е гласа на Ча...невероятен е  Heart Eyes...Халилчо немой го докара

# 162
Добър вечер,момичета!

Г-жа Нервакова,благодаря за прекрасната тема!

Благодаря и на Кали, Снежи, Рая и БЕЛЛ за прекрасните колажи!

Манка, благодаря,че сподели крайния резултат на анкетата  HugРадвам се за Хазал,но ми е мъка за Чаги...точно Енгин ли го пребори  newsm78 Поне да беше Киво или Бурак,та да си каже човек...нейсе... Thinking

абе много хора го харесват тоя ушатия  ooooh!
Направо и аз им се чудя Peace
Според мен харесват образа му във Фатмагюл, там що годе добре, ама в този филм как му беше името  newsm78 нещо за облаците - там е ужасен
Като визия хич го няма там,но играта му е на ниво.Това не може да му се отрече.Като талант може да съперничи на Чаатай,но по визия не  Peace.
Напълно съгласна  newsm10!
Отпусната или не, на моменти Емир трудничко вдигаще Фери, а и не вярвам в ПЕ торбите, които вдигаше да са били по 60 кг, че и горница.
той в ПЕ вдигаше торби цимент, те са в две разфасовки 25кг или 50кг, та не е вдигал повече тежест от Хазал по тази логика
Именно, това написах и аз, че не вярвам торбите да са тежки колкото Фери, но пък в сцената, когато коленичи с нея без да я изпусне след като Халил го простреля, ме изкефи.Беше непоклатим и много естествено изигра сцената. Това да паднеш на колене държейки човек и то без да го изпуснеш..... ooooh!
дааааааааааа..великолепно и реалистиччно,а тялото  му буквално я обгърна цялатаааааа,токова красивоооооооо еххххххх
[/color]о

торба цимент е 55кг Mr. Green...моя мъж така ме тегли  Joy Joy Joy, Joy Joyбила съм като една тобра цимент  Mr. Green
Наистина страхотно, но горките му коленца - да поемат и нейната, и неговата тежест. Но това е риск на професията! Thinking
За ошишкването на Чаги също съм съгласна, но пък за сметка на това в ПЕ каква физика вади - трепач #Crazy
Напълно съм съгласна . Peace newsm10
 За визията на Чаги в ПЕ Peace.ПЕ не съм  го гледала,само клипчетата с целувките дето бяхте публикували.

Енгин Акюрек играе много добре  в  Ако бях облак и в КВФ? също ми хареса как се справи с ролята.

Последна редакция: нд, 07 апр 2013, 00:21 от лава

# 163
  • У Диспансера ...♥♥♥
   ето за тази ви питах Peace

# 164
Весе имала съм телефонна любов-само гласа му ми стигаше.....толкова интересен е гласа на Ча...невероятен е  Heart Eyes...Халилчо немой го докара
За Халичо той нищо не може да докара - поне на мен  Joy Joy Joy. А за телефонната любов сигурно си свързвала образа с някаква твоя фантазия (ако не си го виждала де), която определено се е доближавала до идеала ти. А ако си го виждала преди това си го харесвала, а разговорите са поддържали тръпката. Не знам това е мое мнение, но сте прави, че всяка жена обича и с ушите си.

Общи условия

Активация на акаунт