Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 69~

• 38 130
  • 758
  •   1
Отговори
# 165
Скрит текст:

ето за тази ви питах Peace
Ирка, мисля, че тази е Джейда Гюненч(дано правилно изписвам името й), спрягаха я доста дълго време с Чаги, виждала съм ги по нощите в едно такси в един репортаж, ходеше на сета на ПЕ, даже имаше едни техни снимки, в които се прегръщаха, не само от сета на ПЕ, виждала съм я с него по снимки в унито и в една кола, която беше паркирала отпред, феновете ги бяха обиколили и снимали.

# 166
Ирка таз е една крокозъбелкаааааааааааа  Sick....от Злетово

# 167
Тази ще е някоя дето е минал. Mr. Green
А иначе в 2 сезон Чаги си беше напълнял ама в 62 епизод беше се по стегнал поне на мен не ми се стори да е напълнял ама това не е важно важна е играта му.

# 168
Весе имала съм телефонна любов-само гласа му ми стигаше.....толкова интересен е гласа на Ча...невероятен е  Heart Eyes...Халилчо немой го докара
За Халичо той нищо не може да докара - поне на мен  Joy Joy Joy. А за телефонната любов сигурно си свързвала образа с някаква твоя фантазия (ако не си го виждала де), която определено се е доближавала до идеала ти. А ако си го виждала преди това си го харесвала, а разговорите са поддържали тръпката. Не знам това е мое мнение, но сте прави, че всяка жена обича и с ушите си.
абе видяхме се ама грозъм си беше за моите критетии(виж Ча)  Joy Joy Joy.....обаче гласеца му.....лелеййййй

# 169
Aни,  newsm51 благодаря ти за красивата тема.
Кали, Снежи, БЕЛ,   bouquet

Изписали сте цели 12 страници, отново сте вдигнали темпото, браво.  Laughing Hug

Гледам пак обсъждате ушаткото..  Sick Mr. Green И на малкия пръст на Чаатай не може да стъпне.
В КВФ всички бяха по-хубави от него.. и Мустафа, и другите три момчета.
Не мога него да го гледам, а пък на онази снимка наистина прилича на излязъл от зоопарка.  Mr. Green Както и да е.

Heart Eyes

# 170
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:

Ирка, мисля, че тази е Джейда Гюненч(дано правилно изписвам името й), спрягаха я доста дълго време с Чаги, виждала съм ги по нощите в едно такси в един репортаж, ходеше на сета на ПЕ, даже имаше едни техни снимки, в които се прегръщаха, не само от сета на ПЕ, виждала съм я с него по снимки в унито и в една кола, която беше паркирала пред унито, феновете ги бяха обиколили и снимали.
 Да,и имали връзка,тя работела в айапим,не знам дали така се пише,даже живеели заедно,обаче тя много го ревнувала и искала сериозна връзка ,та когато снимали АФК,са били заедно,и тя го била напуснала,а той много бил страдал,това ми предадоха,че затова ви питах дали знаете нещо.И тя е по голяма от него и са приятелки с Аблата,а и на някакви събирания тя пак е там с Чаатай PeaceПак е една красота Sick

# 171
Скрит текст:
ИСКАМ ЧААТАЙ УЛУСОЙ
Скрит текст:
ГОЛ
ДА МЕ ПРЕГРЪЩА И ДА МИ ГОВОРИ НА УШЕЕЕЕЕЕ Joy Joy Joy

# 172
  • Под Сините камъни

Гледам пак обсъждате ушаткото..  Sick Mr. Green И на малкия пръст на Чаатай не може да стъпне.
В КВФ всички бяха по-хубави от него.. и Мустафа, и другите три момчета.
Не мога него да го гледам, а пък на онази снимка наистина прилича на излязъл от зоопарка.  Mr. Green Както и да е.

Heart Eyes

Рая недей с лошо де.Тук има и момичета които го харесват  Mr. Green.Както писах и по рано аз го харесвам,като актьор,а и си подам по мъже с дълги коси  Whistling

# 173

Това е Джейда Гюненч.Спрягаха ги за двойка,ама...в крайна сметка битти.Аблата беше в основата на това афиширане  newsm78 Абе нещо не беше така,ама нейсе  newsm78

# 174
  • Pleven, Bulgaria
Аааа,ма и той няма вкус като Хазал.Тя с какви ли не красавци игра,беше хванала с оня Сарп Sick
И той същата работа,сега колко хубави актриси имаше около него,то не бе Абла,не бе друзля,Кашкавалки и още знайни и незнайни "красавици".Вярно не е потвърдено,но и слуховете са достатъчни да кажа,че има лош вкус.А тази не е чак толкова зле като сложе малко грим,но облеклото и  Sick все едно от някое  село в най-затънтената част на Турция.Тя май Аблата е  навсякъде

# 175
# 176
Леле.. Чаги наистина има ужасен вкус.  Sick Може ли да си пада по такива "неземни красавици"?!  Rolling Eyes Хазал и тя същата, гаджетата й все едни красавци.. 
Тези двамата трябваше да си оправят вкусовете и да се вземат. То и сега не е късно де..  Laughing

# 177
# 178
  • София
Здравейте мацки, случайно попаднах на това, вие сте толко активни, че не допускам да не сте го гледали, но все пак линк: http://www.youtube.com/watch?v=P__J2BDBSww

Ох ох ох тук еееее  #Crazy ей така съм, идвам си от работа и кой да видят красивите ми очички ммммм  Чаги кой друг  Mr. Green Mr. Green

# 179
Здравейте мацки, случайно попаднах на това, вие сте толко активни, че не допускам да не сте го гледали, но все пак линк: http://www.youtube.com/watch?v=P__J2BDBSww
Ох ох ох тук еееее  #Crazy ей така съм, идвам си от работа и кой да видят красивите ми очички ммммм  Чаги кой друг  Mr. Green Mr. Green
Прекрасен е тук, нали?!  Heart Eyes Тази визия най-много му я харесвам. Може би това беше най-хубавото относно ПЕ.  Laughing
И също и на подписа ти си го бива и то много.. чок сексиии.  Laughing Heart Eyes
Много е красиво момчето, не може да му се отрече. Има си визия, таланта също си го има - само трябва да си оправи вкуса малко и е готов.  Peace Laughing

Общи условия

Активация на акаунт