Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 69~

• 38 134
  • 758
  •   1
Отговори
# 195
  • София
FYI както се казва  Mr. Green Това е  нашата песничка с Чаги  Mr. Green То затова и ника ми е miss sunshine  Mr. Green

Mr. Green Mr. Green  Sunglasses

# 196
  • У Диспансера ...♥♥♥
Вярче  Hug  нерде изчезна,аз докато търсех снимка на тая красавица Mr. Green
гледам Chicago fire  Wink не може само турски красоти да гледаме  Wink а и нещо тези дни музата ми никаква я няма,може акъла да ми е дошъл  newsm78
начи нещеш Мечо ехааааааааааааааа купоннннн вадете уйскито  Mr. Green
Не си гледа нещо задълженията,абе то и аз нещо хич ме няма тия дни,акъла няма да е  да знаеш, от времето ще да е Mr. Green

# 197
  • У Диспансера ...♥♥♥
Релакс то тоя туитър, цял ден не съм влизала и няма нищо,заспала работа значи #2gunfire #2gunfire

# 198
Той иофьора си е с колата преди колата шофьора после може да ти го пратя ако искаш да ев торта.
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 199
  • У Диспансера ...♥♥♥
ERKAN MERİÇ само тоз ми е раздвижен,и драска там по нещо Mr. Green

# 200
  • У Диспансера ...♥♥♥
Той иофьора си е с колата преди колата шофьора после може да ти го пратя ако искаш да ев торта.
Взехте и будни да сънувате вече Mr. Green

# 201
Вярче  Hug  нерде изчезна,аз докато търсех снимка на тая красавица Mr. Green
гледам Chicago fire  Wink не може само турски красоти да гледаме  Wink а и нещо тези дни музата ми никаква я няма,може акъла да ми е дошъл  newsm78
начи нещеш Мечо ехааааааааааааааа купоннннн вадете уйскито  Mr. Green
това пък къде го прочете  newsm78 Мечо си е мой,може да съм в затишие сега,ама нема да го оставя хърсъси такива  Grinning
Ирче може и от времето да е,но аз гледам много да не се заседявам и да поотвиквам от форума че не знае дали после ще мога да влизам често,според работата ще видиме,но аз си знам че много ще липсвате

# 202
# 203
Нова снимка на Джейда.

# 204
  • У Диспансера ...♥♥♥
Вярче  Hug  нерде изчезна,аз докато търсех снимка на тая красавица Mr. Green
начи нещеш Мечо ехааааааааааааааа купоннннн вадете уйскито  Mr. Green
това пък къде го прочете  newsm78 Мечо си е мой,може да съм в затишие сега,ама нема да го оставя хърсъси такива  Grinning
Ирче може и от времето да е,но аз гледам много да не се заседявам и да поотвиквам от форума че не знае дали после ще мога да влизам често,според работата ще видиме,но аз си знам че много ще липсвате
Е по едно туитче ще драскаш,да знаем че мърдаш Mr. Green,то като те грабне лятото,от работа ще миткаш по дискотеките,че те там са в изобилие,и ще си туитваш къде си в момента Mr. Green

# 205
  • София
Взехте и будни да сънувате вече Mr. Green

При мене няма как да е сън, защотот аз не спя  Mr. Green От сън спомен няма  Mr. Green  а и Чаги мислите ли ме оставя да спя  Mr. Green

# 206
Коя е най-красивата актриса в Турция?
http://magazimedya.com/turkiyenin-en-guzel-ekran-yuzu-kim#comment-387
В анкетата гласувайте за Джейда (2%) или за Хазал (10%). Selen Soyder води с 34%.

# 207
Вярче  Hug  нерде изчезна,аз докато търсех снимка на тая красавица Mr. Green
начи нещеш Мечо ехааааааааааааааа купоннннн вадете уйскито  Mr. Green
споко аз съм при мечо тази вечер , гледам го във ВВ 92еп мокри гащииииии
и как отряза и двете султанкиии леле малееее, железен ееееееееее  Mr. Green

# 208
ERKAN MERİÇ само тоз ми е раздвижен,и драска там по нещо Mr. Green
какъв е този  newsm78

# 209
Как само 3 Татарова Hug,аз освен на Хазал,на никоя друга не го давам,там с нея само,иначе отивам до две,и ще го ступам накрая да го вразумя smile3534
И аз съм във вашия отбор.  Laughing
Според мен такива бурни чувства и емоции не могат да се изиграят, трябва да си го почувствал.. не е възможно да не са усетили нищо, сигурна съм, че са прехвърчали искри.
Да се молим, че един ден двамата ще се осъзнаят и ще ги видим като двойка в реала.  Peace Heart Eyes

Рая,  smile3508

Общи условия

Активация на акаунт