Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 69~

• 38 111
  • 758
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте, момичета! Може ли за мен вечно не разбралата да кажете каква е точно БГ връзка на Чаатай. Четох тук там споменавате, ама не успях да схвана точно. Благодаря!

Скрит текст:

Баща му е от българските изселници в Турция.

Емиии той затова е толкова хубав  Mr. Green Mr. Green  А сега да наваксам  Mr. Green

# 181
  • У Диспансера ...♥♥♥
 С тея красавици дето ги избира,направо ме ядосва вече #2gunfire А аз си проведох един експеримент, и питах 3 момичета,които никога не са гледали и една серия даже,показах им един клип с нашите,и познайте какво казаха,дали не бяха сигурни че имат нещо,казаха не може да нямат Hug

# 182
  • София
Здравейте мацки, случайно попаднах на това, вие сте толко активни, че не допускам да не сте го гледали, но все пак линк: http://www.youtube.com/watch?v=P__J2BDBSww
Ох ох ох тук еееее  #Crazy ей така съм, идвам си от работа и кой да видят красивите ми очички ммммм  Чаги кой друг  Mr. Green Mr. Green
Прекрасен е тук, нали?!  Heart Eyes Тази визия най-много му я харесвам. Може би това беше най-хубавото относно ПЕ.  Laughing
И също и на подписа ти си го бива и то много.. чок сексиии.  Laughing Heart Eyes
Много е красиво момчето, не може да му се отрече. Има си визия, таланта също си го има - само трябва да си оправи вкуса малко и е готов.  Peace Laughing

И аз най-много го харесвам в ПЕ  Heart Eyes Не че ще го върна и с по-дълга коса / като в подписа ми/  Mr. Green Mr. Green Страшен е да  Mr. Green Мале, мале вкуса не ми се коментира, той миличкия ако дойде в България ке се сбърка  Joy

# 183
Снежи млади са,могат да сравнят и оценят това....дано не е късно,имам някакъв опит житейски за да кажа,че е вярна притчата за 1/2 които се търсят цял живот....мисля че те се намериха на снимачната площадка...слепи ли са що ли?.....неразбирам ЗАЩО не са заедно...толкова години един до друг,,,такава изиграна страст...простете но НИЕ СЕ ВЛЮБИХМЕ а тя ли няма...в това момче,което пред нас стана МЪЖ...пред нея/за нея  Rolling Eyes...игра,роля...добър вроден талант ОК....но емоцията не може да се изиграе НЕ НЕ...сори

Пожелавам им любови които да им покажат верния път един към друг Peace

Ооох...Иве, чул те Господ!!!Станахме три /със сигурност/,а си мисля,че и Звездето ще ни подкрепи на 100%  newsm78.Еее...ще се намерят и опоненти,ама ние да ги видим заедно в реала пък...Мисля си и силно се надявам,че хубавото за тях/като двойка/,тепърва предстои!!! txtloves

# 184
Чаги май ги избира с конкурс ама не знам с къв само.Как може направо не знам.Не че на Хазал са по хубави ама айде няма да коментирам че и двамата да ги хванеш да ги заключиш и да стоят там ако трябва и 1 година  после няма да ходят ли ооооо може даже и да се къпят заедно .Аз съм забелязала че от време на време нашето момче оставя леко на бол сигурно да усеща Хазал мъжлето в него. Mr. Green Joy Twisted Evil
Може ли да дойде при мен с тоз Мерцедес ще му платя в натура всичко давам за Мерцедеса. Mr. Green

# 185
  • София
Чаги май ги избира с конкурс ама не знам с къв само.Как може направо не знам.Не че на Хазал са по хубави ама айде няма да коментирам че и двамата да ги хванеш да ги заключиш и да стоят там ако трябва и 1 година  после няма да ходят ли ооооо може даже и да се къпят заедно .Аз съм забелязала че от време на време нашето момче оставя леко на бол сигурно да усеща Хазал мъжлето в него. Mr. Green Joy Twisted Evil
Може ли да дойде при мен с тоз Мерцедес ще му платя в натура всичко давам за Мерцедеса. Mr. Green

Joy Недей говори така, една кола, колко му е  Mr. Green  Joy Има по-важни неща, повярвай ми, може да имаш всичките пари на света, но като нямаш най-важното за какво са ти....

# 186
  • У Диспансера ...♥♥♥
Как само 3 Татарова Hug,аз освен на Хазал,на никоя друга не го давам,там с нея само,иначе отивам до две,и ще го ступам накрая да го вразумя smile3534

# 187
  • У Диспансера ...♥♥♥
Вярче  Hug  нерде изчезна,аз докато търсех снимка на тая красавица Mr. Green

# 188
Как само 3 Татарова Hug,аз освен на Хазал,на никоя друга не го давам,там с нея само,иначе отивам до две,и ще го ступам накрая да го вразумя smile3534
И аз съм във вашия отбор.  Laughing
Според мен такива бурни чувства и емоции не могат да се изиграят, трябва да си го почувствал.. не е възможно да не са усетили нищо, сигурна съм, че са прехвърчали искри.
Да се молим, че един ден двамата ще се осъзнаят и ще ги видим като двойка в реала.  Peace Heart Eyes

# 189
  • У Диспансера ...♥♥♥
  такива таласъми,да имат честа да се доближат до тая красота ooooh!

# 190
И аз идвам да го ступаме може да му се оправи вкусът  знае  ли човек.
А една кола ама не е на кой да е колата тъй че искам я и точка само че ще му платя в натура хем ще ме даде колата хем и ще разберем размера и готово работата е 6.Извинете ме ама пиенето ми е в повече. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 191
  • София
И аз идвам да го ступаме може да му се оправи вкусът  знае  ли човек.
А една кола ама не е на кой да е колата тъй че искам я и точка само че ще му платя в натура хем ще ме даде колата хем и ще разберем размера и готово работата е 6.Извинете ме ама пиенето ми е в повече. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

rotfImao Мани  колата аз искам шофьора  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 192
гледам Chicago fire  Wink не може само турски красоти да гледаме  Wink а и нещо тези дни музата ми никаква я няма,може акъла да ми е дошъл  newsm78

# 193

Ирка , супер!!! newsm10

# 194
гледам Chicago fire  Wink не може само турски красоти да гледаме  Wink а и нещо тези дни музата ми никаква я няма,може акъла да ми е дошъл  newsm78
начи нещеш Мечо ехааааааааааааааа купоннннн вадете уйскито  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт