Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 69~

• 38 119
  • 758
  •   1
Отговори
# 210
  • Pleven, Bulgaria
Аз съм забелязала че от време на време нашето момче оставя леко на бол сигурно да усеща Хазал мъжлето в него. Mr. Green Joy Twisted Evil
Може ли да дойде при мен с тоз Мерцедес ще му платя в натура всичко давам за Мерцедеса. Mr. Green
Какъв ти мерцедес,да дойде той пък с какво ще,може и с бялото БМВ newsm62
Верчето,мече го не пуска,но гледа да хване и още нещо hahaha(шегувам се,надявам се не се сърдиш) Hug
Чаги ако е подкаарва,го пращайте   и насам,пък няма значение с какво Mr. Green
А ние си сънуваме по всяко време на денонощието luvbed Twisted Evil
Лека нощ от мен

# 211
  • У Диспансера ...♥♥♥
ERKAN MERİÇ само тоз ми е раздвижен,и драска там по нещо Mr. Green
какъв е този  newsm78
не го знам https://twitter.com/ERKANMERICC  бест модел и той,ама ми хареса и си го следя,и тоя полицай от опасни улици,и него си следвам,много ми е хубав Joy

# 212
Хазал и Сарп Апак.

# 213
Вярче  Hug  нерде изчезна,аз докато търсех снимка на тая красавица Mr. Green
гледам Chicago fire  Wink не може само турски красоти да гледаме  Wink а и нещо тези дни музата ми никаква я няма,може акъла да ми е дошъл  newsm78
начи нещеш Мечо ехааааааааааааааа купоннннн вадете уйскито  Mr. Green
това пък къде го прочете  newsm78 Мечо си е мой,може да съм в затишие сега,ама нема да го оставя хърсъси такива  Grinning
Ирче може и от времето да е,но аз гледам много да не се заседявам и да поотвиквам от форума че не знае дали после ще мога да влизам често,според работата ще видиме,но аз си знам че много ще липсвате
Е по едно туитче ще драскаш,да знаем че мърдаш Mr. Green,то като те грабне лятото,от работа ще миткаш по дискотеките,че те там са в изобилие,и ще си туитваш къде си в момента Mr. Green
е да ама друго си е да покиснеш малко в темичката така няколко часа  Mr. Green

# 214
  • У Диспансера ...♥♥♥
Той иофьора си е с колата преди колата шофьора после може да ти го пратя ако искаш да ев торта.
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Взехте и будни да сънувате вече Mr. Green

При мене няма как да е сън, защотот аз не спя  Mr. Green От сън спомен няма  Mr. Green  а и Чаги мислите ли ме оставя да спя  Mr. Green
Аха,със сигурност,щот е до мен Joy Joy

# 215

със съня ще си останете, той е  разпределен при каките,
немате шанс просто, да си говорим истината, видяхте че какичките са му на дневен ред , такива с цифра 2 във възрастта не ги помирисва даже  Naughty

# 216
# 217
# 218
  • У Диспансера ...♥♥♥
Вярче  Hug  нерде изчезна,аз докато търсех снимка на тая красавица Mr. Green
гледам Chicago fire  Wink не може само турски красоти да гледаме  Wink а и нещо тези дни музата ми никаква я няма,може акъла да ми е дошъл  newsm78
начи нещеш Мечо ехааааааааааааааа купоннннн вадете уйскито  Mr. Green
това пък къде го прочете  newsm78 Мечо си е мой,може да съм в затишие сега,ама нема да го оставя хърсъси такива  Grinning
Ирче може и от времето да е,но аз гледам много да не се заседявам и да поотвиквам от форума че не знае дали после ще мога да влизам често,според работата ще видиме,но аз си знам че много ще липсвате
Е по едно туитче ще драскаш,да знаем че мърдаш Mr. Green,то като те грабне лятото,от работа ще миткаш по дискотеките,че те там са в изобилие,и ще си туитваш къде си в момента Mr. Green
е да ама друго си е да покиснеш малко в темичката така няколко часа  Mr. Green
нали знаеш кога,по първи петли,тогава най-изтрещяваме,ти тъкмо ще се прибираш след узото и сиртакито и по едно кафе да слагаш там,няма се скръндзиш Joy Joy

# 219
Тя с този Сарп ли е движела  newsm78

# 220
Не се сърдя спокойно. А иначе като цяло няма значение с какво ще дойде ама таз серия дето са я избрали на БМВ нещо не ме кефи много ама иначе като цяло марката е супер ама аз предпочитам Мерцедеса някак си изглежда като звяр а Мустанга нещо таз му серия не ми е симпатичен.

# 221
  • У Диспансера ...♥♥♥

със съня ще си останете, той е  разпределен при каките,
немате шанс просто, да си говорим истината, видяхте че какичките са му на дневен ред , такива с цифра 2 във възрастта не ги помирисва даже  Naughty
 80% окапаха,другите ще отстъпят сами Joy Joy

# 222
Вярче  Hug  нерде изчезна,аз докато търсех снимка на тая красавица Mr. Green
начи нещеш Мечо ехааааааааааааааа купоннннн вадете уйскито  Mr. Green
споко аз съм при мечо тази вечер , гледам го във ВВ 92еп мокри гащииииии
и как отряза и двете султанкиии леле малееее, железен ееееееееее  Mr. Green
гледай душко гледай  Hug аз този сериал немога да го загледам и това си а ме е яд че Бу играе там и аз да немам нерви да го гледам  Mr. Green а той от кой епизод се появява там,че ако е от по рано да пускам волските нерви и да седна да се помъча малко  Mr. Green

# 223
Хазал и Сарп Апак.
Скрит текст:
Тя с този Сарп ли е движела  newsm78
Не, ето с този:

# 224
Чаатай се обажда Simple Smile

Коя е най-красивата актриса в Турция?
http://magazimedya.com/turkiyenin-en-guzel-ekran-yuzu-kim#comment-387
В анкетата гласувайте за Джейда (2%) или за Хазал (10%). Selen Soyder води с 34%.

Гласувах за Хазал. Peace

Общи условия

Активация на акаунт